![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Waw noul Cayenne are motor 1,4 MPI si seamana cu Logan Facelift!!! Great ! :)))
Glumeam.... nu prea se vede bine... :D |
Quote:
|
4 Attachment(s)
8)8)8)8)8)8)CADILLAC CTS8)8)8)8)8)8)(BOTOsani)
si un evolution....(suceava) am mai vazut in botosani un ford mustang gt visiniu cabrio cu numere de prahova....nu am mai putu prinde o poza..:oops::oops: |
2 Attachment(s)
2x Porsche
|
3 Attachment(s)
Cum sa fie un Murcielago modificat in halu asta in Romania...stiti ceva de el? Only the plate from the US.The car was built in Romania ...asa a spus un om pe exoticsonroad...aveti mai jos comment'ul.
|
nu e un Murcielago ci este un infiniti modificat sa arate ca un murcielago o replica foarte PROASTA ( vezi stopurile)
|
Quote:
|
nu cred ca construit in romania,pt ca cine locuieste in america,i-ar conveni mult mai mult sa o modifice acolo,decat sa o modifice aici,si sa o duca dupa aia in state.
parerea mea despre masina...e hidoasa ! ar fi mers postata mai bine la "kitsch tuning"... (parerea mea) Si nu cred ca e facuta poza in romania,masina din fata ei e tot cu nr de state,in spatele ei e un Mitsu Galant (specific SUA) si oamenii din jurul ei nu prea au mecla de romani... |
Quote:
|
Humm... Urata, Murcielago e de o mie de ori mai frumosa! Mai ales prima generatie :X
|
Quote:
|
Quote:
S-au gandit si ei, cine ar putea face asa o lucratura? Si probabil au auzit ceva de o tara...Pomerania, Rumanica sau ceva asemanator, si au zis ca e facuta de romani. |
Quote:
|
s-a stabilit asta acum cateva pagini...
|
4 Attachment(s)
salutare sunt multe masini misto in romania, una am vazut acum 2 seri si arata cam asa este un pontiac dar nush ce model :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:47. |
|
- Copyright 2026 4Tuning