![]() |
|
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
nu. ne-a sarit in ochi anuntul in timp ce ne plimbam prin oras.
|
Quote:
Deocamdata , scadem o masina din partea Onestiului , VW Bora , care s-a vandut tot in oras , dar..... |
salut
are cineva niste distantiere de 10 mm 4x100 pt golf 3 ? sau stie cineva unde gasesc ? |
Are baiatul cu golful 3 gri 01 LOW , dar nu mai situ daca sunt de 1 cm sau 2...daca te sun raspunzi?
|
Quote:
|
Quote:
ca am primit "marfa" :lol::lol::lol: |
1 Attachment(s)
gasit pe autovit :lol:
|
Quote:
|
Quote:
De acuma o sa ma jur si eu cand vand cate ceva !!! Poate am mai mult succes !!!! |
Va salut , va rog ceva .....Duminica am mers prin targul auto in Bc si am vazut un Opel Astra G negru cu un tuning aftermarket (grila fata , esapament, etc) era inmatriculat pe Bc, nu mai stiu exact restul numarului k m,am uitat la mai multe masin.....daca il cunoasteti pe vanzator sau stiti unde pot vedea masina va rog sa imi spuneti k sunt interesat sa o cumpar in caz ca nu a dat-o
cu stima |
Quote:
am rezolvat problema pana la urma :D |
va face cineva publicitatea proasta :)
http://www.kristofer.ro/alti-smecher...#comment-28535 ( nu e reclama. nu am nici o treaba cu omul, pur si simplu am recunoscut mercedes-ul lui sageta ) |
Mda! Ca de obicei, tipic acestui blog, nu scriu decat niste frustrati. Am sa le multumesc celor care m-au sustinut.:lol:
|
Vă mănāncă.... rău :lol:
|
Omul e iremediabil. A mai avut un post in care s-a luat de unul care avea interior de piele si isi pusese omul un prosop pe scaun ca sa nu adauge omul inca un strat de piele la scaune :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:39. |
|
- Copyright 2026 4Tuning