Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

Bmw_Rulllzzz 20-06-11 10:53

Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning

nu. ne-a sarit in ochi anuntul in timp ce ne plimbam prin oras.

Andrey_FL 20-06-11 21:06

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 4381382)
Pfff, chiar ar fi fost mişto să fi venit, dacă era putin mai din timp prezentam şi noi vreo două maşini, mai veneau şi băieţii din Oneşti, că au şi ei ce arăta...
Vorba lui Boasa, mai mişcam ceva şi prin judeţ, pānă-l desfiinţează alţii :lol:

Tinem legatura pentru urmatoarele evenimente , nu e problema...Cand se poate , se poate...Intradevar in judetul nostru , doar Onestiul si Bacaul ce mai misca..E timpul sa le aratam si celor din alte orase ceea ce nu pra vad , atat cele din judet , cat si cele din afara lui in care se vor tine evenimente...

Deocamdata , scadem o masina din partea Onestiului , VW Bora , care s-a vandut tot in oras , dar.....

markizu 21-06-11 10:38

salut
are cineva niste distantiere de 10 mm 4x100 pt golf 3 ?
sau stie cineva unde gasesc ?

Andrey_FL 21-06-11 11:02

Are baiatul cu golful 3 gri 01 LOW , dar nu mai situ daca sunt de 1 cm sau 2...daca te sun raspunzi?

markizu 21-06-11 11:09

Quote:

Originally Posted by Andrey_FL (Post 4412059)
Are baiatul cu golful 3 gri 01 LOW , dar nu mai situ daca sunt de 1 cm sau 2...daca te sun raspunzi?

raspund :)

Bmw_Rulllzzz 22-06-11 10:24

Quote:

Originally Posted by markizu (Post 4412091)
raspund :)

atunci suna-ma si pe mine cand poti :))
ca am primit "marfa" :lol::lol::lol:

Bmw_Rulllzzz 23-06-11 09:20

1 Attachment(s)
gasit pe autovit :lol:

aleks 23-06-11 11:45

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 4416376)

Dacă jură el:lol:

Я7B. 23-06-11 13:11

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 4416376)

De acuma o sa ma jur si eu cand vand cate ceva !!! Poate am mai mult succes !!!!

Feze 04-07-11 11:53

Va salut , va rog ceva .....Duminica am mers prin targul auto in Bc si am vazut un Opel Astra G negru cu un tuning aftermarket (grila fata , esapament, etc) era inmatriculat pe Bc, nu mai stiu exact restul numarului k m,am uitat la mai multe masin.....daca il cunoasteti pe vanzator sau stiti unde pot vedea masina va rog sa imi spuneti k sunt interesat sa o cumpar in caz ca nu a dat-o

cu stima

Feze 07-07-11 07:51

Quote:

Originally Posted by Feze (Post 4442093)
Va salut , va rog ceva .....Duminica am mers prin targul auto in Bc si am vazut un Opel Astra G negru cu un tuning aftermarket (grila fata , esapament, etc) era inmatriculat pe Bc, nu mai stiu exact restul numarului k m,am uitat la mai multe masin.....daca il cunoasteti pe vanzator sau stiti unde pot vedea masina va rog sa imi spuneti k sunt interesat sa o cumpar in caz ca nu a dat-o

cu stima

am rezolvat problema pana la urma :D

segundo 09-07-11 23:57

va face cineva publicitatea proasta :)
http://www.kristofer.ro/alti-smecher...#comment-28535
( nu e reclama. nu am nici o treaba cu omul, pur si simplu am recunoscut mercedes-ul lui sageta )

sageata 10-07-11 09:22

Mda! Ca de obicei, tipic acestui blog, nu scriu decat niste frustrati. Am sa le multumesc celor care m-au sustinut.:lol:

aleks 10-07-11 12:02

Vă mănāncă.... rău :lol:

segundo 10-07-11 12:05

Omul e iremediabil. A mai avut un post in care s-a luat de unul care avea interior de piele si isi pusese omul un prosop pe scaun ca sa nu adauge omul inca un strat de piele la scaune :D

All times are GMT +2. The time now is 09:39.

- Copyright 2026 4Tuning