![]() |
|
Re: Diverse discutii
Ho ma, mi-am revenit... doar ca dimineatza imi venea sa dau la boboci de la berea aia... ca dupa coniac n-a picat deloc bine...
Ies mai tarzior un pic la saniush cu mashina :peace: |
ho ma...ca doar am intrebat......:D :D ora si locatia???
|
exact....se face p undeva intrunire azi? :???:
|
nu filmam si noi ceva ? sa facem un film ceva ?
|
da....sa facem un serial din DALLAS:D :D ......a fost o intrunire pe la sala.........s-au rupt citeva borduri:D :D ....si s-a plecat la un ceai.......urmeaza part 2.........
|
anuntati si voi inainte frate ca daia e forum acili...sau se fac pe "shustake"? :)
|
Quote:
pe "shustake".......reseri astia domne.....:lol: |
care nu au bani de bezina :D
|
ce draq sa mai anuntam......daca a nins afara,e clar.....seara e sesiune de drifturi....care mai de care isi etaleaza talentul......rupe o bordura..:D (in seara asta eu am comis-o) bataie pe cosurile de gunoi......pe banci(mi-ar trebui una in gradina)...se tureaza motoarele....ne clatim ochii cu noi niste KAMIKAZE care vin pe acolo.....cam asta e ...locatia se stie....;)
|
stiu si eu un kamikaze :lol:
e negru si mic :D |
multe cosuri d gunoi p-acolo, ar mai trebui scoase unele din ele :>
|
Da Domne...
Ar trebui interzise, aseara am vazut si eu cum ti-a taiat fatza coshul ala... E pe filmare ;) Sesiune de drift la Sala Sporturilor aseara... si prin orash. Nu trebuie sa anuntze nimeni ca ne intalnim sa driftam la Sala. Cine e pasionat si are chef sa se joace cu masina, vine personal si ne gaseste acolo... Ce e atat de greu? |
hai ca va mai arat eu locatii mai bune ca la sala ;)
|
casa de copii nu-i acasa :lol:
|
bonule....ai zis ca facem ceva pe 14....e ziua comunitatii sau cam asa ceva???
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:19. |
|
- Copyright 2026 4Tuning