![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2fast4u....bmw ul tau are greseli la: selectiile cauciucurilor si jante, plasa ta nu are umbre, faruruile ireale, teava aia de la intercooler de la shover e prea indoita, la far ai gresit cand ai facut brush, la roata spate se vede fostul cauciuc, aerisirea de pe capota la capota in dreptul soferului e blury si km atat vad eu.....
Boycu....selectii patratzoase la far acolo une e alb....bara fatza e blury in dreapta soferului, cam inalta....bara spate se vede prelucrata....cam atat bafta in continuare |
Quote:
|
Quote:
|
voi modificati de dragul de a modifica ? cu toate ca e virtual tuning dar ganditi si voi unpik body Kiturile care le faceti sau care le copiati.. ma uitam la golful de pe pagina anterioara e facut din topor ...
|
Quote:
|
eu sunt incepator si fac Vt de o saptamana si am deja cateva lucrai si nu stiu daca sa le pun sau nu...:oops:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
bine chiar vreau sa imi spuneti defectele da sa nu ma criticati foarte tare...
|
Quote:
|
ai grija..o masina pe zi a voie sa postezi ;)
|
No Limits- tu ai ceva cu putine modificari...putine nu cum ai facut tu la dacia aia .
Bo$$u sukaru barosanu no 1 :lol::lol::lol: -la astra(prima) ai schimbat dkt culoare vezi ca e cam ireala -la bertone,jenti blur,nu ai grija DELOC la selectii si nuj ce ai facut ploapele din 2 bucati -la jeep ai tras de spoiler de ii sau lungit proiectoarele -la astra( ultima) janta spate e pozitionata prost iar negru ala e ireal adik fara reflexi. Pune si tu mouse-ul pe niste tutoriale ca slava domnului nu se duce lipsa de asha ceva |
puneti doar o lucrare pe zi
|
2 Attachment(s)
pun si io masina de la concurs :) trikz zi -mi i mie de carbon ...dc e bine sau mai trebuie lucrat sau tot la fel ca pana acum e..ms
|
jante prea luminate ... inca se vad fostele cauciucuri ... aerisirea laterala ireala ... carbonu ti-a iesit binisor ...
|
sebi2 jantele alea sunt subdimensionate;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:23. |
|
- Copyright 2026 4Tuning