Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Manson 24-05-07 20:57

Re: Comentarii lucrari!

2fast4u....bmw ul tau are greseli la: selectiile cauciucurilor si jante, plasa ta nu are umbre, faruruile ireale, teava aia de la intercooler de la shover e prea indoita, la far ai gresit cand ai facut brush, la roata spate se vede fostul cauciuc, aerisirea de pe capota la capota in dreptul soferului e blury si km atat vad eu.....

Boycu....selectii patratzoase la far acolo une e alb....bara fatza e blury in dreapta soferului, cam inalta....bara spate se vede prelucrata....cam atat

bafta in continuare

no limits design 24-05-07 23:14

Quote:

Originally Posted by 2 fast 4 U (Post 917965)
Tare de mult nu am mai postat...............un 335i.:D

arata foarte bine .............. shi e super super tare priza aia de deasupra farului .... doar k la plasa acolo e ciudat cum se "intalneshte" cu radiatoru`

no limits design 24-05-07 23:16

Quote:

Originally Posted by Boycu (Post 918110)
BMW-ul meu:rolleyes2 :rolleyes2

blury ... pacat de idee boycu :( ... imi place ideea ta ... mai ales paint job-u`

NightDevil 24-05-07 23:21

voi modificati de dragul de a modifica ? cu toate ca e virtual tuning dar ganditi si voi unpik body Kiturile care le faceti sau care le copiati.. ma uitam la golful de pe pagina anterioara e facut din topor ...

no limits design 24-05-07 23:33

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 918479)
voi modificati de dragul de a modifica ? cu toate ca e virtual tuning dar ganditi si voi unpik body Kiturile care le faceti sau care le copiati.. ma uitam la golful de pe pagina anterioara e facut din topor ...

bah stii reclama aia cu ........ "Garantzie... ce garantzie??? nu vezi k e plina lumea de stricaciuni???" .............. asha e shi aici ..... ce design??? nu vezi k e plina lumea de designeri .... ce rost are nu?? ..... sa creezi o continuitate unor linii ............ ce sa mai zic?? . asta e ..... o sa va trezitzi voi

bo$$u 25-05-07 07:54

eu sunt incepator si fac Vt de o saptamana si am deja cateva lucrai si nu stiu daca sa le pun sau nu...:oops:

no limits design 25-05-07 09:16

Quote:

Originally Posted by bo$$u (Post 918738)
eu sunt incepator si fac Vt de o saptamana si am deja cateva lucrai si nu stiu daca sa le pun sau nu...:oops:

pai ai putea sa pui macar una nu????...........

bo$$u 25-05-07 09:22

8 Attachment(s)
bine chiar vreau sa imi spuneti defectele da sa nu ma criticati foarte tare...

no limits design 25-05-07 11:00

Quote:

Originally Posted by bo$$u (Post 918824)
bine chiar vreau sa imi spuneti defectele da sa nu ma criticati foarte tare...

putzine modificari dar macar arata bine spre deosebire de mashinile altora .... numai bine

69WRX 25-05-07 11:35

ai grija..o masina pe zi a voie sa postezi ;)

ra2 25-05-07 11:37

No Limits- tu ai ceva cu putine modificari...putine nu cum ai facut tu la dacia aia .

Bo$$u sukaru barosanu no 1 :lol::lol::lol:
-la astra(prima) ai schimbat dkt culoare vezi ca e cam ireala
-la bertone,jenti blur,nu ai grija DELOC la selectii si nuj ce ai facut ploapele din 2 bucati
-la jeep ai tras de spoiler de ii sau lungit proiectoarele
-la astra( ultima) janta spate e pozitionata prost iar negru ala e ireal adik fara reflexi.

Pune si tu mouse-ul pe niste tutoriale ca slava domnului nu se duce lipsa de asha ceva

Manson 25-05-07 12:30

puneti doar o lucrare pe zi

sebi2 25-05-07 12:55

2 Attachment(s)
pun si io masina de la concurs :) trikz zi -mi i mie de carbon ...dc e bine sau mai trebuie lucrat sau tot la fel ca pana acum e..ms

patriotu90 25-05-07 13:02

jante prea luminate ... inca se vad fostele cauciucuri ... aerisirea laterala ireala ... carbonu ti-a iesit binisor ...

Yackone 25-05-07 16:00

sebi2 jantele alea sunt subdimensionate;)

All times are GMT +2. The time now is 12:23.

- Copyright 2026 4Tuning