![]() |
Re: Club Ford Capri
6 Attachment(s)
din nou pe strazi, asta conteaza si sa-ti placa tie ;)
Vand roti Al 4x108 model mai clasic -- 130Euro Toate jantele au capacele peste piulite, nu sunt crapate, indoite, au gume umflate pe ele, 2 sunt bune, 2 mai slabute. 4x108, 6Jx15 Merg pe Audi 80/100, Peugeot, Ford, Citroen, Volvo Pret 130Euro Telefoane: 0721.931.432 0766.68.88.21 pozne :arrow: la final exemplu: 2 tipuri de finisaj, acelasi tip de janta |
Quote:
urmaream din umbra proiectul tau, insa vad ca ai renuntat la modificarile initiale, parca acolo trebuia sa fie o prelungire de capota mai agresiva, o masca custom, un eleron pe spate... Sincer mie imi place...felicitari ! |
Quote:
|
Salutare la toata lumea,
As dori sa cumpar Ford Capri , ma intereseaza sa fie in stare cat de cat ok, fara modoficari si sa aiba nr. noi si un pret decent!!!! Nu ma intereseaza vopseaua, caci oricum va "suferi" de una noua. Cine poate sa-mi de-a relatii, informatii, aici sau pe PM, va multumesc! respecte |
Quote:
Daca e scump, cauta prin dezmembrari chedere de oltcit. Potrivesc de minune. Si din ele mai trebuie taiat putin. |
Quote:
|
Exact merg si de seria 3 nu stiu daca prinderea ii ok dar ca lungime is bune. Ce bari nichelate ii pui?
|
Quote:
ceva de pe lada sau moskvitch408..nush..sa vad ce am sa gasesc..probabil si cu ceva modificari..ai vr-o idee??varianta?> |
Quote:
|
Quote:
Jantele au distantiere? |
Salutare,
M-a sunat in seara asta un domn, al carui nume nu-l stiu pentru ca nu s-a prezentat. Acesta vinde un capri MK1 din '69, motor 1.7 litri v4, masina este radiata din circulatie, nu stiu daca are acte, nu stiu cum arata. Zice ca ar vrea 650 Euro pe ea.... Numar de telefon: 0748 913 152 Sper sa-i foloseasca cuiva, eu am cautat mult timp un capri de piese, si a aparut la un an dupa ce l-am vandut pe-al meu. Numai bine! |
[QUOTE=Silencer Power;5221414]Ce anvelope ai pus pe ea?
Jantele au distantiere?[/QUOTE scz de intarziere .nu mai stiu dimeniunile anvelopelor,(am sa ma uit cand merg la hala) jantele nu au distantiere,, o sa vina un set de flanse dar atunci cand pun 9j-ul....paremise ca pe fata 205-40-16(asta la limita) |
problema...
de ce de la 40 km in sus, apare o vibratie la intreaga masina, s-au schimbat 3 randuri de jante. masina este un taunus tc1 Va rog, care aveti idei, nu aveti retineri. |
Quote:
|
posibil crucea cardanica sa fie pe duca, 1 an a mers asa Granada, si odata plecare mai brusca si poc, zbang-zbang...a ramas miezul cardanului in cutie si prima parte a cardanului s-a rupt din crucea cardanica si a inceput sa se invarta haotic si sa loveasca in tunelul cardanic, noroc de viteza redusa :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:22. |
- Copyright 2026 4Tuning