![]() |
|
Re: Diverse discutii
3 Attachment(s)
Quote:
|
[QUOTE=bogdan_wrc;1272964
shantz...ce te faci daca eu eram cu 2 MEMBRE de sex feminin forumiste? beat this. :))))))))))) [/QUOTE] atunci recunosc de data asta esti mai fitzos ca mine :lol: ti-ai cumparat al S3 ? negru ? :rolleyes2 |
negru cu tenta albastra e :))
fitze maxime domle.... tu cum poti stii de gluma si dragos, si altii nu? :) |
arata mai bine "palbastru" :lol:
cine a zis ca stim de gluma ? defapt asta e un plan pentru a te da pe mana politiei datorita afacerilor tale ilegale de contrabanda ! P.S. - sa nu ii zici lui bogdan asta , da ? |
a draq contrabanda cu motor pe benzina. macar luam un TDI care fuge mai rau si asta era.
ia si tu nr masinii din poze...si tot il cauta camerele de pe DN1 dupa ce le-ma dat peste cap noaptea :))) faci un ban daca vinzi pozele alea... |
Bogdane hai sa facem un club al vedetismelor ca lumea zice ca si io sunt vedeta !:twisted: :lol:
|
Quote:
|
am si eu o intrebare ... daca mi-a expirat de vreo 4 zile :lol: RCA la masina ... am auzit ca se radiaza automat de la politie ... asa e ? multumesc anticipat!
|
pai tre sa facem calificari si din alea...nu oricine se crede vedeta... eu oricum in intreb pe TNG daca ne lasa sa facem clubul asta. si cu fete pline de fitze :) gen alexa...ca tot o alint eu fitza :)))))))
|
Nu se radiaza nimic!ai auzit prost!
Shantzule nu tu vei fi doar purtator de cuvant!:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote: