![]() |
Re: Benzina sau motorina ?
Quote:
oricum comparatia s-a facut intre masini stock....s-a cerut un 16 valve stock... oricum am si spus ca pana la 100-110 km/h castiga loganul....stock.... nici o problema pune in loganul lui modificat 4 persoane de 90-100 kg si ma dau cu el... |
Quote:
|
Quote:
|
Poate ii de tren sau de avion.
|
Quote:
Am facut comparatia (pe pagina anterioara) intre passat CC 140cp si bmw e36 1.8is 140cp. Ambele au 140cp, passatul e mai greu cu vreo 300kg si totusi castiga 0.4s pana la 100km/h. Banuiesc ca pana la 180km/h passatul are vreo 10m in fata. De ce nu ar fi corecta si comparatia intre logan si astra lui Alex.Panciu ca doar are cuplu, nu? Dublu chiar. |
Quote:
Asta inseamna ca 1135kg este masa modelului de 1.6 16v cu toate dotarile cu care vine in plus fata de modelele Ambiance, Preference sau cum se mai numesc. Din cate vad pe site-urile unor dealeri, care inca au pastrat configuratorul pentru modelul anterior de Logan, singurele optionale pe care le mai poti adauga pe 1.6 16V sunt vopsea metalizata, geamuri electrice spate si jante. Astea clar nu cantaresc 100kg. |
Eu vorbesc de logan ph1 Euro4, ala sigur are 1200kg. De fapt ala e singurul logan capabil sa se intreaca cu masina lui Alex. Cele Euro5 au fost mai slabe
|
Nici macar Subaru lui Sebastian nu a fost atat de mult mediatizat la vremea lui.
|
Quote:
|
Quote:
hai sa nu mai discutam despre masina mea ca nu are rost...facem comparatii aiurea,da e frumoasa,stau bine in ea,toate optiunile posibile,dar acum 30 minute am luat bataie de la o octavia de 105 cai de am vb singur....nu stiu daca era 1.6 tdi sau 1.9 tdi...era modelul facelift 2011-2012 sau cat o fi fost....am zis ca il bat la viteza,am zis ca il bat in scurt,nu l-am batut deloc,doar cand stateam unul langa altul in turatie si plecam in forta...pe orice treapta ii saream juma de masina in fata,cum schimbam viteza se urca pe mine...la 200 km/h avea un tir in fata mea.....cu plecare din a 2-a la 2500 rpm,am stat in fata lui pana am schimbat a3-a si s-a urcat pe mine..... o fi avut soft sau nu(imi fac curaj) cert e ca am luat bataie de am vb singur...drept urmare o sa o pun la vanzare:D:D:D....un gunoi de motor,la masina nu am ce sa ii reprosez,dar motorul e vai steaua lui.....cum o fi ala de 110 ca.....la ala de 1.3 cdti nici nu vreau sa ma gandesc.....:D:D:D |
Masina de 105 cai a ajuns la 200km/h?
|
Quote:
|
am aflat astazi ca de fapt acea octavia avea 140 cai....
mi-a spus cineva care stia masina,este 2.0 tdi si era normal sa ma bata,cu toate ca eu ma resemnasem ca am luat bataie de la 105 cai:D:D:D:D:D si in alta problema care am dezbatut-o intens aici vizavi de greutatea unei masini,ca nu are nici o legatura ce scrie in talon/carte ca de fapt masina este mult mai grea decat ce spun producatorii..... greutate la vectra c 3.0 cdti,184 cai cu destule optiuni pe ea...in carte/talon am 1635,iar cantarita azi la R.A.R cu rezervorul un sfert,cu sofer in ea,are fix 1620 kg....deci nu este deloc mai grea cu 100-200 kg decat ce scrie in carte/talon.... asa ca unii ar trebui sa se apuce de agricultura si sa mai lase forumul asta in pace.... |
Pana la urma putem sa luam de buna ce vedem prin hartii, cronometrari la legale, youtube? ca pana acum tu erai singura sursa avizata :D
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:30. |
- Copyright 2026 4Tuning