![]() |
Re: Guvernul triplează de la 15.12.2008 taxa auto pentru maşinile rulate
Oricum,ne arde din orice pozitie.
|
Quote:
@BRAVO: si care ar fi vestile bune? |
si eu daca tin bine minte ...
e pe bune asta cand ministrul zicea ca se calculeaza la cursul bnr din ziua respectiva dar practic nu se stie absolut nimic. doar toata lumea vorbeste si isi da cu opinia. concret inca nu e nimic. |
Tineti minte cum se agita Boc in legatura cu scoaterea taxei in timpul cand era Tariceanu prim ministru???Asta chiar inaintea campaniei electorale.
Nu e cazul sa ne mai facem iluzii...Astia vor sa ne distruga...clar.Acu au mai inventat o smecherie,ca sa scada salariile si sa creasca preturile,taxele si impozitele:"criza mondiala". Macar in alte tari mai e cum mai e...da in Romania e jale...si o sa fie belirea ***** in cativa ani. Criza asta mondiala nu e decat un pretext de care se folosesc "barosanii" pentru a elimina competitia(o sa vedeti cate firme,banci si alte chestii o sa ajunga in faliment). Si atunci cine o sa aiba de castigat???Tot "smecherii" astia fiindca o sa cumpere proprietati terenuri si altele la preturi de nimic. Asta e un fel de smecherie si camata la nivel f inalt...furt in urma caruia oameni raman fara loc de munca,isi pierd casele si tot asa. Sper ca nu m-am dus prea departe...si stiu ca am cam dat-o in off topic dar as vrea sa va spun ca nu are rost sa ne facem iluzii ca vor scoate taxa sau ceva...Chiar ii doare in **** de noi si nu ii intereseaza deloc soarta noastra. Politica nu se face pentru popor...ci pentru adevaratii infractori care priveaza populatia de la dreptul de a avea un trai decent.Asta e scopul politicii si nu se va schimba niciodata. |
Quote:
Daca intrati pe :http://www.mfinante.ro/calculator_ta...auto_2008.html si cititi ce scrie jos de tot : Code:
*Valoarea în lei a taxei se determină pe baza cursului de schimb valutar stabilit în prima zi lucrătoare a lunii octombrie din anul precedent si publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene . |
pai poate in noua ordonanta de urgenta care o sa fie aprobata , pe langa scaderea taxei cu 30 % o sa se specifice si ca plata se face la cursul bnr din ziua platii , nu ar fi nici o surpriza la ce foame de bani e
zicea la tv ca noua varianta o sa intre in viguare de la 1 martie. |
n-au mai zis nimic,de taxa pt astia care au adusa masina inainte de 15 dec. 2008?
|
Quote:
|
Quote:
|
si a mea daca e intrata inainte de 15 dec in tara...si am euro 1...la ce categorie ma incadrez?
PS-a dat cineva RAR-ul in judecata? pt ca nu i`a echivalat EURO? |
Normal maine ar trebui sa dea taxa inapoi pentru cei care au adus masinile pana pe 15, cel putin asa a zis Nemirschi
|
Sa speram ca va da taxa inapoi..sau macar sa o mai micsoreze..am citit un articol in care scria ca Germani cumpara Logan-urile..deci ar trebui sa isi revina fabrica noastra...:Dsi tot odata sa ne lase astia cu taxele mai usor..
|
Quote:
|
Quote:
|
Pai din cel am inteles eu chiar la finalul interviului,la faza cu masina e euro 3 si iti da euro 2,sau ma rog e un exemplu,panaramele astea iti dau euro 2 chiar daca masina scoate noxe euro 3 pt ca nu au aparatura necesara sa masoare cum trebuie lucrul asta si atunci se iau si ei dupa "carte" ca e cel mai simplu si scot mai multi bani din buzunarul romanilor....frumoasa miscare din partea lor!
|
se intampla sa dea euro mai mica mai ales in primii ani de intrare a noii norme euro , de exemplu daca o masina intra in euro 2 din 92 pana in 98 , ai mari sanse ca masini din 92-93 sa tii se dea euro 1 , nu e corect dar inventeaza motive
|
Azi parca aflam ce se intampla cu taxa auto...
CORSA B 1.2 X12SZ E2 in brief E2 in cartea Ro..din 12.92 si inscrisa in 09.93:D sper sa isi revina taxa..sa mi-o inscriu si pe asta. |
la tine oricum taxa era mica , chiar si triplata , problema era cei cu mii de euro
|
stie cineva la ce ora este sedinta de astazi?
|
Daca as avea o masina cu taxa 3000euro si eu ma pregatisem cu 1000euro.si as vedea pe unu ca mine cu taxa 300 sau 100...as zice la fel..Dar dc sa ma pagubeasca astia cu atatia bani de pomana....:x
|
Poate deseara vom afla ceva,dupa ce se termina sedinta de guvern,poate :peace::peace::peace:
|
nu stiu de ce , dar am impresia ca UE nu va fi deacord cu noua varianta a taxei . mi se pare cam aberanta metoda de calcul ...deci serialul "noua taxa de mediu" va continua :rolleyes2
|
da..si UE nu le face nimic, de asta isi si permit sa puna ditamai taxa..m-am saturat de abureala cu UE
|
deci nu se stie nimic despre ziua de azi? se pare ca nu mai am rabdare... sa aflu incotro o ia taxa...
|
Quote:
|
Stire de ultima ora : taxa auto va fi redusa cu o treime ,iar cei care au adus masinile pana pe data de 15 decembrie vor plati taxa veche ,iar cei ce au platit taxa tripla vor primi bani inapoi(diferenta),cand se va publica in monitorul oficial se va aplica
|
Quote:
|
Am vazut pe Antena 3 acum 2 min a vorbit Boc
|
mda... doar ca nu ignorati ultimele cuvinte: ,,cand se va publica in monitorul oficial se va aplica'' Un alt episod elodia :)
|
Si eu am vazut auzit asta, dati acum pe Antena 3!
|
Quote:
Glumesti!!!!!! Elodia e ca si uitat... Asta va tine mult si bine atat timp cat apetitul pt masini din Germania nu scade, nu credeti??? |
e acuma in direct pe antena 3 :D
|
In sfarsit s-au gandit si ei s-o schimbe...
|
si cel mai important .... ca cei cu masini aduse pana in 15 dec platesc taxa veche.
|
daca am masina adusa inainte de 15 dec si rar-ul facut dupa (18 dec), ce taxa platesc ??
cred ca cei care se ocupa de inscrieri in Bulgaria sa inceapa sa-si faca reclama si sa scoata oferte. :| sau sa iesim iar in strada ... ... a iesit si calculatorul de taxa ?? |
Quote:
|
Quote:
|
vad si aici http://www.antena3.ro/stiri/rutier/t...axa_65098.html
Dupa cum spune se pare ca deja a intrat in aplicare, inseamna ca diseara ma imbat si maine inmatriculez masina. :) |
Quote:
cand se va publica in monitorul oficial , va rog anuntati si la mine , am adus masina inainte de 15 , deci platesc taxa veche nu ? ps. mai am o nelamurire , inainte (in 2008) calculam taxa pe la 700e , acu ca e 2009 , a crescut vechimea masinii , n`ar trebui sa platesc mai putin , daca ar fi calculul ca inainte ? :D |
deci s-au hotarat sa fie in favoarea noastra (cei cu masinile aduse inainte de15) dar sunt curios unde gasesc lista cu actele necesare pt a dovedi ca a fost in tara inainte de 15. numa bine ! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
- Copyright 2026 4Tuning