![]() |
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
nu stiu de ce nu pot sa pun gif-ul:(..oricum aveti aici masina
|
Quote:
|
pai am zis nu vrea sa-mi puna gif-ul nu stiu de ce...ai masina mai sus:oops:
|
misto fuego-ul dar parca merg alte jante si fara carbon! asta e parerea mea!
|
2 Attachment(s)
am facut si yo alfa ala! e totu facut de mana!
|
bun bun..................
|
*vlad_4tuning - jante neclare ... roata spate cam subtire ...
*Reme - adik ai prelungit ce era in masina initiala ... in centru spoilerului e un stalp cam neclar ... |
*vlad_4tuning: misto, mai putin jantele alea
*Reme: spoilerul fata e preeaaa jos si drept urmare umbra se vede naspa si puteai sa pui si tu o plasa in gurile alea ca se vedea mai bine |
2 Attachment(s)
cam asta e ... c parere aveti ???
|
*patrtiotu: frumos
dar de a mea nu sa comentat nimk (de GMC):-( |
Quote:
|
2 Attachment(s)
BMW E30 325ix - pentru challenge.
|
Quote:
|
Quote:
|
*patriotu90: misto... totusi putin tuning
*Gabi: frumos... nu gasesc nici o greseala :lol: |
3 Attachment(s)
:?: cum vi se pare????
|
*Lukian_XXX: spoilerul nu e la acelasi nivel cu pragul, cam nepotrivita aerisirea de pe prag si priza de aer laterala cred ca dadea mai bine daca era mai mare
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
noah...uitatzi...dupa o luuuuuuuuuuuunga pauza...:)
cat mai multe comentarii :) |
Quote:
|
patriotu90: culoarea spoilerului e normal sa difere de cea a restului masinii, pentru ca, teoretic, lumina vine din spatele masinii (vezi cum e luminat lateralul), iar botul e mai in umbra.
hori_cutz: stiu ca am lasat-o de spate foarte mult, dar asta-i moartea mea. Mor cand vad ursii cum se pun in poponeatza la schimbarea vitezelor :twisted: TazAless: nu e chiar flawless; pragul mi se pare prea in ceatza, dar pur si simplu mi-a fost lene sa caut ceva mai bun. Am mers pe modificarea traditionala a unui ursulet si am vrut sa-l fac cat mai clean, fara vyniluri, prize de aer, s.a.m.d. inutile. Merci pentru comentarii! |
2 Attachment(s)
am revenit cu inca o masina sper sa fie mai reusita decat cealalta astept cat mai multe comentari thx..
|
la mine nu mai comenteaza nimeni???:(((
|
Oxide: lucrarea in sine este buna, adica ideea pusa in aplicare este simpla si cu gust. Dar (intotdeauna exista un dar :P), toate reflexiile pe masina sunt incetzosate (cel putin eu asa le vad si... beat nu sunt :lol:) - se vede ca ai "maturat" cu smudgeu' (sper sa nu ma insel) - iar stopurile se vad urat aprinse. Oricum, lucrarea per total e buna, ca multe, multe alte lucrari d'ale tale! Felicitari!
MaNu05: - selectii aiurea; - spoileru' fatza e stramb; - usa e ridicata prea mult; - eleron urat; - priza de aer pe capota inutila si inestetica. Concluzie: lucreaza mai atent si mai ingrijit! |
ms pt parere Gabi...respect!
(cam asha se asalteaza situatzia...nu k shi L33L00....sa incepi sa jigneshti dak itzi spune omu` gresheli...k doar deaia ai postat la comentarii lucrari...:)) |
Quote:
PS: hai, apuca-te iar, ca vreau un battle cu tine, cu a fost ala din primavara, cu Focusu' :peace: |
stai...k am maine ultimu`examen...la geogra...in vakntza o sa fiu fully reloaded...de`abia ashtept sa fac iara VT nonstop...cu Honda-u`...cred k mi-am ieshit un pic din manek...adik...se vede k nam mai facut VT de catva timp...da-mi ID-u` tau de mess shi propune-mi ceva mashina...da dak vrei facem shi un concurs cu mai multzi participantzi...sau cum vrei...poate vrei sa vezi dak potzi sa ma batzi...at ii altceva...da-mi ID-u` tau shi at vb pe mess!!!:)
PS:Focusu`ala nu mi-o placut deloc...nu mi-o ieshit fain... PS2:am 15 ani(i-am implinit in 5 iunie)...shi deaia am examen...sa nu credetzi dreaq k am ramas e atata timp:)) |
1 Attachment(s)
un mic retush...sry dak enervez lumea cu CRX-u`...am reparat gresheala cu stalpu` stramb :)!!!!
|
misto CRX-ul! ;)
|
2 Attachment(s)
iata ce am facut! dc ma vedea 50 Cent........
|
Quote:
in rest masina e ok! |
2 Attachment(s)
hmmmmmmmm sper sah fie mai putzine grejeli :oops: :oops:
|
2 Attachment(s)
Se mai prosteste omu' :lol:
|
*MaNu05 - cand pui spoilere, praguri ... incearca sa le aduci la culoarea masinii ... vezi sa nu mai vopsesti gurile de aer ...
*Gabi - jantele mi se par neclare ... iar motoru care iese afara nu e deloc real ... |
*Gabi: umbra aia arata ca o pata de ulei :lol:
|
2 Attachment(s)
............................
|
*frost_dani: geamurile prea inchise la culoare, aceeasi janta si in fata si in spate, spoilerul fata cam descentrat si parerea mea e ca nu se potriveste un astfel de tuning pe un astfel de audi :lol:
|
2 Attachment(s)
sal`tare....adaug si eu un Camaro (vreau pareri si bune si rele)....sa precizez ca sunt incepator in VT
P.S. - daca "imprumut" jenti & alte chestii de pe alte masini virtuale dp forumul asta....sau alte forumuri....e vreo problema?? ca sa stiu!! :rolleyes2 :rolleyes2 |
*t1grul: in unele locuri se vede ca ai dat cu smudge, janta spate arata destul de ciudat... incearca sa iei din acelasi unghi cu masina jantele si nu... nu cred ca e o problema daca iei jante de pe alte masini de pe forum
|
2 Attachment(s)
am facut si eu un logan.....
asa ca....comentati.. brushul la bara fata a trebuit sa il iau de la alta masina....nu imi zice si mie nimeni cum sa folosesc pen tool pls... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:58. |
- Copyright 2026 4Tuning