![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
eram in ursu lu Sobo cand a trecut ursu REA pe langa noi .. daca era Sobo .. creca fugeam dupa el putin :))
|
pai am vrut sa'i dau cu pisicutza dar eram in turma toti :)) nu puteam sa va las asa
|
31 Attachment(s)
Sunt nu ocupat, foarte ocupat (ce-i care m-ati vizitat de curand stiti) dar o sa-mi fac timp sa pun materialele filmate si fotografiate la Sibiu.
Quote:
"Ne pare rău, dar aţi depăşit cota de încărcare a fotografiilor. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi această pagină de Ajutor Blogger." :lol::lol::lol:))))) Ma lasa sa mai pun doar peste 24 de ore...:shock: M-am uitat prin poze si filme, 90% din atmosfera de acolo nu se poate descrie si nici nu se poate fii reda in material...:sad: La nici un eveniment nu m-am simtit mai bine si nu mi-a placut mai mult. PREA TARE!!! Daca pune DOG-u' pe undeva ce a fotografiat el ma "sinucid"...:lol::lol::lol:))) Cateva poze la intamplare. Multe nu le pot pune, le vedem la Artemis pe plasma...:lol: Attachment 1638347Attachment 1638348Attachment 1638349Attachment 1638350Attachment 1638351Attachment 1638352Attachment 1638353Attachment 1638354Attachment 1638355Attachment 1638356Attachment 1638358Attachment 1638359Attachment 1638360Attachment 1638361Attachment 1638362Attachment 1638363Attachment 1638364Attachment 1638365Attachment 1638366Attachment 1638367Attachment 1638368Attachment 1638369Attachment 1638370Attachment 1638371Attachment 1638372Attachment 1638373Attachment 1638374Attachment 1638375Attachment 1638376Attachment 1638377Attachment 1638378 |
Quote:
Sunteti niste oameni extraordinari !!! Cea mai mare satisfactie a noastra este ca sunteti multumiti si ca v-ati simtit bine!!! Multumiri si respecte din partea noastra! Sa ne vedem la cat mai multe show-uri si intalniri cu bine!!! MIDNIGHT RACERS !!! |
syd...multumim pt miile de poze...adevaru e ca a fost extraordinar...felicitari MR sibiu....era sa uit ce era mai important...multumesc baietilor din MR valcea pentru sustinere si lui DOG-u pentru ca m-a bagat printre voi...MIDNIGHT RACES!!!
|
Poza cu TYB e cea mai tare :))
|
syd-ule ca de obicei you are the best...extraordinare poze...ti-am zis eu sa faci o poza tare....o ai?pozteaz-o
midnight |
ms SYD....mai ales pentru poza senzatie cu mine si fesele:)))
|
1 Attachment(s)
ma fac ca ploua....
|
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1639574Attachment 1639575 Inca nu-mi da voie sa incarc pe blog asa ca le pun pe facebook pt cine nu are rabdare... Incarc de zor.;) |
bv SYD , au iesit super pozele 8)
|
9 Attachment(s)
Multumesc tuturor pt vorbele frumoase la adresa pozelor.
Le-am pus pe toate pe contul facebook pana reusesc cu blogul. https://www.facebook.com/profile.php?...00000261915126 Sa mai fie si haioase...:lol: Attachment 1639640Attachment 1639641Attachment 1639642Attachment 1639643Attachment 1639644Attachment 1639645Attachment 1639646Attachment 1639647Attachment 1639648 |
mi'am facut cont special ca sa iti vad pozele , SYD'ule .. of of of :))
da vad ca e la moda 8) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Cu parere de rau blogul a clacat... Daca vreau sa mai postez pe el costa, asa ca trebuie sa gasesc alta solutie.
Attachment 1640747 |
sterge din pozele vechi,daca poti
|
Quote:
|
intelege ca'i baiat mare vaccinat :))
|
1 Attachment(s)
poza spion :) \shhht
Amu ni-incepe tuningu , bora bora :D |
muchas baftalos la modificat ! 8)
|
pt car-audio,duminica pe 12,ce regulament se aplica?
|
daca vine tedy,ne sparge pe toti :)) a mea nu e nici antifonata.
cica nu se masoara spl'u ... citez : "dupa ureche' :rolleyes2 |
lol!!:)))
cum dupa ureche?!?!:)) serios...nu vine cineva cu TERM LAB??!?ala nu masoara dupa ureche!:) |
Sall, nu am stiut prea bine unde sa postez.. are legatura cu MR.. asa ca am hotarat sa postez aici. Hai sa ne readucem aminte de micutzu.. https://www.youtube.com/watch?v=gQ4r-...eature=related
Clip realizat cu participarea baietilor din MR.. sau viitorul MR... probabil atunci se puneau bazele clubului... RIP Micutzu :( Bafta all.. sry de offtopic. |
am vb cu TIR a zis ca nu o sa fie ... poate vorbeste pana la urma cu ei ... sunt curios cat scoate jucaria mea
|
Ar fi bine sa se aduca un aparat de masura...ca asa,dupa ureche,nu ai cum sa iti dai seama!!:( o sa mai urmaresc threadu,poate se reuseste ceva si pt noi astia cu partea audio!!!
|
exact cum s-a citat mai sus : dupa ureche, se aduc 3 muzicieni de la Filarmonica ca aia au ureche muzicala si eu decid, ei sunt juriu:D:D:D:D:D:D:D:-):-):-):-):-):-)
|
:))) tare!!!
C sa zic,eu sper sa se faca rost de term-lab....:( Bafta multa oricum la organizat!!!;) |
oricum din cate am inteles s'a amanat 2 sapt pentru ca se suprapune cu cel de la bucuresti.poate pana atunci...se rezolva
|
Am inteles...
C eveniment ar fi la Bucuresti?un link...ms |
13 Attachment(s)
|
WOW:shock:
|
foarte tari ....wagenwerks clar .....8)8)8)
|
Quote:
|
Da, sunt ale lui Kalu pt Corrado. :D Sa le stapanesti sanatos prietene!!!
|
O sa vina perfect pe masina asta :D Sunt foarte misto !!!
|
pfoaaaaa.......hai cu ele sus.....:twisted::twisted::twisted:
|
superbe, sunt invidios pe voi toti :lol:
|
Quote:
|
ce marca sunt? BBS?....au iesit cu buza polishata din fabrica?...sau...asa l`ea cumparat..ca eu stiam ca BBS`ul iese vopsit din fabrica....
frumoase...sa le stapanesti sanatos... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning