![]() |
Re: B 28 N U T
Poze?
|
Masina am revazut-o ieri la gara exact pe langa spalatoria de acolo , sincer ft murdara pe fata cauciucul era dezumflat si un larg etc. poate acum ca masina si-a schimbat iar propietarul se va face ceva bun la ea ! :sad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
astia toti care va vaitatzi de masina,de nu a-ti cumparat-o voi?
|
2 Attachment(s)
o poza 2...scz ca era mai murdara.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
intai fai evazarile pe spate k alea strica tot la masina , si astupai si clata pe de fata
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
o poza:X
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ma bucur ca tot ii faci poze si mesteresti pe la ea, inseamna ca e pe maini bune :D bravo :rockon: ps. am intrebat si mai sus, ai dat bimaru pe ea? am un prieten de il tot tachinez sa vanda bmw-ul sa-si ia fwd :-) |
Quote:
|
marimile le stiam dar firma nu se mai vede.....
azi iam curata abtipildurile de pa aripa ca se facusera urate rau:( |
Quote:
|
maine o sa ma bag sa ii schimb cureaua ..ca e putin am mare, si garniturile de la borcanasul cu lichid de frana ca scapa lichid
|
Pana la urma se pare ca a ajuns pe maini bune :D
|
Quote:
|
O vopsea ii trebuie masinii si sa mai aranjezi detaliile .
|
sa o porti sanatos :))
e deja la al 2.lea propietar de cand a plecat de la capitala. sa vedem cat va rezista si la tine. am zarit`o prin buzau pe la gara intr`una din zile. spor la treaba cu ea. sa vedem ce iti va iesi...sau o sa dau de ea in targ la vanzare!! sper sa ii faci ceva placut.sa o tii ceva timp. sa nu te plictisesti de ea.cum a facut`o EX!!din bz. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
o poza la secunda:)))
i-am scchimbat cureaua, garniturile de la butoiasu cu lichid de frana,iam reparat geamul si cateva "chitibusuri"pe la ea..:x |
atunci e ok!
sa auzim de bine. sa o vedem prin buzau...aranjata!! poate ne intalnim in trafic intr`o zi! toate cele bune. spor cu scufita! sa iti iasa pe plac...si sa fie BEST pe bz la marca ei Dacia! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Da' numere de Buzau nu serviti?
|
Quote:
las`o ca merge asa. poate o sa vina si vremea sa o transcrie. depinde ce o mai fi cu taxa.care cum si in ce fel. daca are fiscal.daca n`are:)) numere ii trebuie acum? pana la numere...is necesare alte etape. aranjat.cosmetizat.vopsit si tot asa. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:33. |
- Copyright 2026 4Tuning