![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti
Pai ..cum sa ramana ...dak va intalnitzi ..si ...pastrati legatura ..o sa fie CD Bucuresti 4 ever :)
|
adytza...cum crezi u ca mai intra lumea pe forum cand vede ca e atata lipsa de interes?....eu cel putin sunt putin dezamagit pana acum dar am ceva promisiuni ca in viitorul apropia o sa isi faca lumea putin timp de o intalnire....si poate ne punem si noi putin la punct....
al vostru' robertzel:evil: :evil: :evil: :rolleyes2 |
Mai baietzi mai .....precum iam explicat mai demult si lui Aditza ...lucrurile astea dureaza putin ..nu ai cum sa devii prieteni si sa intelegi din prima cat de frumos e sa fii prieten si sa iti dai interesul impreuna intrun club ...o comunitate ...
Robert ...u ar trebui sa jtii dintre toti cum sta treaba ..ai vazut la Suceava ce si cum e ...ai vazut cum decurg lucrurile ...ce facem ..si cum traim ...ce se intampla ...ne ai pe toti de la Suceava prieten ...ai vazut cum a fost la inceput pt tine ...nu te stia nimeni ..erai speriat ..si nu jtiai ce se intampla ..dar ai ajuns sa ne cunosti ,..si ai ajuns si pe la mine pacasa ...am mers toti prin cluburi ...etc etc ...:)..ai vazut cum e si cat de frumos e ...deci ...incearca sa faci la fel si la Bucuresti ...e greu cu intalnirile ..dak nu se face ceva frumos ...sa prezinte interes ...dar incet cu incet ...lucrurile evolueaza si se ajunge la ceva frumos :).. Bafta bucurestenilor ...cei vechi din Bucuresti stiu f bine cat mam implicat si cat de mult am vrut sa fac ceva frumos in bucuresti ... Cu Respect ..al vostru Low ;) |
Quote:
Low asa e am mai vorbit despre chestiile astea. poate ca e alceva sa legi prietenii sa iesi in club la terasa cand ai cu cine. atata timp cand in filiala bucuresti nu exista membri (Cati membri mai sunt?) e cam greu :rolleyes2 tu stii cel mai bine cat m-am chinuit cu Lucian sa se faca ceva. dar uite ca nu a iesit nimik. poate ca in viitor, dar foarte putin probabil :rolleyes2. numai bine |
low prietene......la suceava era altfel...atunci am ajuns intrun colectiv deja format care cat de cat se tinea de treaba......aici....lumea e ocupata....si yo singr nam cum sa fac...mai ales acuma ca sunt cu pejosu'......saptamana asta am nijte probleme pe care sper sa le rezolv si de sapt viitoare cobor militaria din pod pe aici....o sa fac tot ce pot sa ne adunam si sa devenim PRIETENI in priml rand......nuj daca ma intelegeti.......dar asta e diferenta intre suceava si bucureshti......
cu respect......copilu' robertzel |
mama ce pustietate e p acilea......baieti tin sa mentionez ca bacu l am trecut cu succes....am luat un modest 8.93 si acum sper sa trag si mai tare ca ma asteapta admiterile....2 la nr.
sper sa ne auzim cu bn in viitor |
mirciu..felicitari :D dai de bau t;))
|
cu cea mai mare placere !!!!!! stii bn ca nu's genu chitrosului
|
felicitari mirciule!
|
cine merge la 4tuning fever la constanta.. eu din intamplare o sa fiu pe acolo ;))
|
eu o sa fiu in cta asa ca va astept..
|
Quote:
|
Nu il mai felicitati atat ca i se urca la cap :lol: :lol: :lol:
bravo ma :bunch: felicitari :wink::drunk: |
off :cry: ce liniste e pe aici :roll:
|
e vara si cald, lumea e in concedii :):):)
|
Quote:
|
Ce concedii ...poate pacolo pe la BC concediu ...la mine e work work work ..:(..
|
eu fusei in concediu, gata distractia, acu' vreau nu vreau... back 2 work :)
|
salutare! Avand in vedere ca sunt proaspat student in Bucureshti... ash dori sa ma alatur echipei Crazy Drivers de aici. Din aceasta cauza ash dori sa shtiu unde shi cand sunt intalnirile(daca se mai tin) shi care vrea sa mai vb cu mine add me in messenger YM: [email protected]
|
o sa ne intalnim noi intro zi domnu Kiki....pana una alta yo acu sunt la suceava.....ne vedem cand ma intorc...bafta
|
foarte bine baieti. cu ajutorul vostru speram sa reusim sa ajungem cat de sus posibil. lasati aici numerele voastre de mobil ptr a lua legatura mai usor. multmesc si numai bine :wink:
|
0741 989503 [acuma voi fi in Bucureshti pana Sambata]. deabia la toamna cand incepe faculta voi reveni de tot in capitala!
|
Iauzi ..KIKI si BUCALEEE ...:P....weee ...da ai grija sa il mai tii pe batranul Lx....
|
Pai asta-i viata :) poate vii weekendul asta pe la Suceava... sa bem... un suc ::???:
|
la ce facultate ai intrat ?
|
Quote:
|
adytza ce e tata cu voi ?! k nu va mai vede omu' pe strada deloc...sunteti scumpi rau la vedere...:)
|
Quote:
|
nu mai este nici o activitate pe aici ? :( :cry:
|
kiki s-a emotionat ca vine la bucale` cu faculta...un nou colectiv crazy drivers...sa aveti grija de el... ;)
|
salut baieti.....scuze ca nu am mai intrat dar toata ziua muncesc iar noaptea ies cu masina ....sa ma plimb....nus ce sa va mai zic....
voua cum va merge ?sper ca bn :D v am pupat |
....:)) acelasi discurs :))) ziua muncesc noaptea....mai nou dorm :((
|
semne de batranete mirciule? :):)
|
nu chiar.....dar ma solicita sora mea dis de dimineatza.....si daca nu sunt fresh.....imi da boxu :P
am iesit vineri seara cu robertzel afara....sper sa mai ies si vinerea asta......se misca filiala asta de parca am avea roti patrate :))) |
Important e ca se misca ! Vesnica replica : e pur si muove , precum pamantul :)!
|
si acum vin cu o veste buna.....doreste un preten sa se inscrie in C D bucuresti :D vineri vine sa l testam....sa vedem daca este destul de CRAZY ....
|
vreau si eu sa ma alatur:D dak se poate ... permis am ... de la 18 ani si o saptamana.... de condus prima oara am pus piciorul pe pedala la 9 ani... ideea e k nu am mashina momentan...sper k in 2008 sa am si aceasta mult dorita mashina...pana atunci as vrea sa ma alatur unui club... sper sa se poata...sry dak am deranjat pe cineva bafta in continuare
|
Quote:
da-mi ID tau pe privat sa vorbim pe mess sa iti mai spun ce si cum :wink: Numai Bine |
Hop Tzop sar si eu paici ...Vad k lumea se mai misca :P....Bacaul ..poate ne vedem pe la IS ..pe la OSMS ..:P...cik se face oleak de Party...:)...
Asa baietzi ...miscatziva :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
- Copyright 2026 4Tuning