Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

B-63-WZD 06-02-08 16:13

Re: Club Cielo

Nu stiu exact dar a zis cineva mai in urma ca in principiu in fiecare duminica la ora 16 la polivalenta este o intalnire.
Eu duminica asta am examen la ora 15, dar vin oricum dupa, chiar daca nu ajung la 16 fix dar de venit , vin.
Sper sa nu fiu singur pe acolo :-P

D o n n 06-02-08 16:27

ma scuzati k nu vam raspuns la intrebri...dar de azi dimineata de la 9 am fost plecat cu scoala,la 2 am ajuns akasa ,si mam pus in pat k ma omoara o masea...adika mai am doar radacinile din ea...si maine ma duc sa o scot...:(( ma asteapta patimile lui IIsus...am postat la mine pe topic toate problemele motorului...masina mea daewoo/daewoo cielo,multumesc si scuze

morbidmind 06-02-08 19:37

korb azi mi-am luat yo plasa pt grila si am dat 25 pe ea... neagra si luata exact cum a spus cineva mai suus marele targ vitan

Soryn_No2 06-02-08 20:44

Hai ca mi-am adus aminte, parca era cineva care facea un site sau ceva de genul asta cu Cielo Runers, sau mi s-a parut mie, daca asa e, cum mai stai cu rezolvarea lui?

diesel_IQ 06-02-08 20:48

eu eram dar nu am ajuns la omu care trebea sa il faca...cand am putut eu na putut el si invers....

Soryn_No2 06-02-08 21:05

Deci nu ai facut nimic, la fel ca mine, EU STAU SI ASTPEPT UN APEL PE TELEFON, MAI MULT NU, dar asta e, asteptam in continuare.....

PetricaCBD 06-02-08 21:36

2 Attachment(s)
azi au fost gata farurile mele(angel eyesurile) si semnalele clare(adica fara plasticul acela portocaliu)......in weekend vreau sa fac si stopurile(sa scot plasticu portocaliu de la semnale)si sa imi faca si ploapele la farurie.... sper sa va placa daca vrea cineva...vb,k am un baiat care face pentru orice masina si orice marime,le si monteaza si face diverse culori........

PetricaCBD 06-02-08 21:41

1 Attachment(s)
si asa se va vedea cu ploape:lol:

PetricaCBD 06-02-08 21:47

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by PetricaPTK (Post 1340320)
si asa se va vedea cu ploape:lol:

si poza asta(modificata in paint:lol:),oricum se va vedea vine cu ploape

Man3l3 06-02-08 22:57

sal baieti am cumparat domeniu CieloRunners.Com......
acuma ma intereseaza urmatoarele lucruri
Ce script ati vrea pe forum? [ phpbb ,(SMF) Simple Machines LLC , vBulletin etc ]
care stie sa raspunda:d
pe domeniu am incercat eu cate ceva dar sincer nu imi place mai nika asa ca o sa fac eu ceva html+php [ o pagina de prezentare si ceva cu noutati
acuma rog toti baieti care stie cate ceva de desenat photoshop pentru Header la site ma gandeam sa facem un cielo cu un tunning virtual cine se pricepe sau are pe cineva care se pricepe rog sa ma contacteze la id Man3l3
aici puteti vedea un script pentru forum http://www.cielorunners.com/forum
sau http://forum.cielorunners.com
pot sa va ofer la toti mailuri cu [email protected]
si in ultimu rand se cauta administratori de forum:-P
sper ca in seara asta sa incerc ceva si saptamana asta sa il termin;)
Multa bafta

XoRRo 06-02-08 23:17

petricaPTK sa le stapanesti sanatos.... si da, cu ploape se vad frumos, fara sunt putin aiurea....

matza ti le-a facut ?

am si eu o intrebare: inele nu blocheaza putin lumina farurilor ? nu bat mai prost farurile acum ?

B-64-KTL 07-02-08 07:54

Felicitari Petre...dau bine dar parca sunt cam ingramadite acolo....sa nu crezi ca te-am uitat cu semnalul si proiectorul dar uite maine sunt liber si ma uit pentru tine si pentru cristi.Eu am gasit arcuri sport la 120 euro dar acum va intreb: daca imi pun arcuri sport mai pot folosi amortizoarele astea care le am acum (sunt stock)?

PetricaCBD 07-02-08 08:15

Quote:

Originally Posted by B-64-KTL (Post 1340980)
Felicitari Petre...dau bine dar parca sunt cam ingramadite acolo....sa nu crezi ca te-am uitat cu semnalul si proiectorul dar uite maine sunt liber si ma uit pentru tine si pentru cristi.Eu am gasit arcuri sport la 120 euro dar acum va intreb: daca imi pun arcuri sport mai pot folosi amortizoarele astea care le am acum (sunt stock)?

ms mult.........azi fiind si ziua mea angelurile si ploapele(o sa fie k ale tale)vor veni si ploapele cat de curand sunt cadoul meu......si am mai primit tot pentru masina toate butoanele de la geamurile eletrice noi(inclusiv consola)
xorro ai dreptate sunt facute de matza(el imi face si ploapele),bat ok la fel k inainte:lol:

B-63-WZD 07-02-08 08:30

Quote:

Originally Posted by B-64-KTL (Post 1340980)

Nu prea merge sa le tii pe alea stock. Nu merge in sensul ca masina se va comporta ciudat, nu ca nu ai putea sa mergi cu ea asa. Va cam topai de nebuna la fiecare denivelare.
Oricum, daca nu e mare problema, eu te indemn sa incerci doar cu arcurile inainte sa iti pui si amortizoarele, nu de alta, dar este o experienta de neuitat(nu incerca mai mult de 2 ore ca se lasa cu dureri de cap :lol: )

XoRRo 07-02-08 08:58

La Multi Ani Petre

B-64-KTL 07-02-08 10:11

Quote:

Originally Posted by PetricaPTK (Post 1341002)
ms mult.........azi fiind si ziua mea angelurile si ploapele(o sa fie k ale tale)vor veni si ploapele cat de curand sunt cadoul meu......si am mai primit tot pentru masina toate butoanele de la geamurile eletrice noi(inclusiv consola)
xorro ai dreptate sunt facute de matza(el imi face si ploapele),bat ok la fel k inainte:lol:

Ohohoho...LA MULTI ANI prietene atunci.

Korb 07-02-08 10:40

La multi ani mestere

Korb 07-02-08 10:42

Quote:

Originally Posted by Man3l3 (Post 1340506)
sal baieti am cumparat domeniu CieloRunners.Com......
acuma ma intereseaza urmatoarele lucruri
Ce script ati vrea pe forum? [ phpbb ,(SMF) Simple Machines LLC , vBulletin etc ]
care stie sa raspunda:d
pe domeniu am incercat eu cate ceva dar sincer nu imi place mai nika asa ca o sa fac eu ceva html+php [ o pagina de prezentare si ceva cu noutati
acuma rog toti baieti care stie cate ceva de desenat photoshop pentru Header la site ma gandeam sa facem un cielo cu un tunning virtual cine se pricepe sau are pe cineva care se pricepe rog sa ma contacteze la id Man3l3
aici puteti vedea un script pentru forum http://www.cielorunners.com/forum
sau http://forum.cielorunners.com
pot sa va ofer la toti mailuri cu [email protected]
si in ultimu rand se cauta administratori de forum:-P
sper ca in seara asta sa incerc ceva si saptamana asta sa il termin;)
Multa bafta

Io zic ca SMF (Smart Machine Forum) e cea mai buna alegere
io recomand membrilor clubului sasi faca user pe forum ca nu strica
iara legat de site photoshop (is praf da sa vedem ce se poate)

Snapy_xxl 07-02-08 11:29

La multi ani Petrica!!

BGD_NNE 07-02-08 11:41

La Multi Ani Petrica !!!!Mi-am facut si eu user pe cielorunners :D

Snapy_xxl 07-02-08 11:44

Quote:

Originally Posted by BGD_NNE (Post 1341313)
La Multi Ani Petrica !!!!Mi-am facut si eu user pe cielorunners :D

Dar user pe mess cand o sa ai ca vreau sa vb ceva cu tine...

Edit: Hop si eu cu un user pe cielorunner.com :D

PetricaCBD 07-02-08 16:34

6 Attachment(s)
Va multumesc tuturor!!!mi-am facut si eu user pe cielorunners.com si un mik update la masina mea asa k de ziua mea:
-am facut curat in portbagaj si am mai aruncat din lucrurile dp acolo si am pus un neon albastru....
-si pana sunt gata ploapele,am facut o improvizatie(cu o banda,gen aia izolatoare dar mai lata)
miii de multumiri incaodata tuturor

Snapy_xxl 07-02-08 16:36

Neonul l-ai legat la lampa din portbagaj? Da izoleru jos :lol:

morbidmind 07-02-08 18:27

la multi ani petre !!!

B-64-KTL 07-02-08 18:58

Inca un utilizator pe cielorunners....

Snapy_xxl 07-02-08 19:06

ne mutam toti acolo? :lol:

B-64-KTL 07-02-08 19:41

Incet incet....Acum cine ma ajuta si pe mine cu un pret pentru o planetara noua? V-am mai spus, cand iau viraj maxim se aude o bataie in partea din dreapta la roata....cam ce ar putea fi? Din cate staim eu planetara sau capul de bara.Deci cine stie cam cat costa o planetara completa este rugat sa ma anunte si pe mine.

RD-Woo 07-02-08 19:54

NU este nevoie sa inlocuiesti toata planetara!!!!! Numai capul de planetara!
Iti spun fiindca am avut si eu exact aceeasi probl la sfarsitul anului trecut si le-am schimbat pe amandoua....costa 115ron/buc, le-am comandat de la autodaewoo.ro (nici nu voi mai comanda vreodata ceva de la ei....) o planetra cu totul....sigur costa mai mult!!!

d_axelll 07-02-08 20:04

Quote:

Originally Posted by RD-Woo (Post 1342330)
NU este nevoie sa inlocuiesti toata planetara!!!!! Numai capul de planetara!
Iti spun fiindca am avut si eu exact aceeasi probl la sfarsitul anului trecut si le-am schimbat pe amandoua....costa 115ron/buc, le-am comandat de la autodaewoo.ro (nici nu voi mai comanda vreodata ceva de la ei....) o planetra cu totul....sigur costa mai mult!!!

Super tare acelasi lucru se aude si la mine si credeam ca trebuie tot de cumparat!
Auzisem de 500 RON toata smecheria dar se pare ca scap usor!
Mercy mult

DACIA-Wrc 07-02-08 21:20

la multi ani.
cum ai prins cercu mic din far?

kamikaze69 07-02-08 23:50

La multi ani Petre!!!

PetricaCBD 08-02-08 08:08

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 1342512)
la multi ani.
cum ai prins cercu mic din far?

le-a facut un baiat(MATZA)....i-am dat farurile si mi le-a adus dupa cateva ore cu ele montate

DACIA-Wrc 08-02-08 08:58

ii clar.
eu sunt din cluj :)

PetricaCBD 08-02-08 09:00

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 1341895)
Neonul l-ai legat la lampa din portbagaj? Da izoleru jos :lol:

da e legat acolo,iar "tigania"e provizorie pana imi fac ploapele

B-64-KTL 08-02-08 09:14

Quote:

Originally Posted by PetricaPTK (Post 1343253)
da e legat acolo,iar "tigania"e provizorie pana imi fac ploapele

Pai fa-le mai repede numai sa scapi de aia....(stii ce ti-am psu de prima oara ca nu o sa-mi placa cu banda). Maine merg si eu sa-mi vad masinuta si sa vad in ce stadiu se afla. Naspa e sa fii pieton :oops:

[email protected] 08-02-08 13:09

pret la cap de planetara am gasit la 230 ron
acu" mai umblati si voi:twisted::twisted:

d_axelll 08-02-08 13:16

http://www.rxm.ro/index.php?fuseacti...teg_id=3&pag=3
Pentru cap de planetara uite aici niste preturi dragute!!!

DACIA-Wrc 08-02-08 13:22

85 lei nou nouta in cluj cu tot cu coliere, burduf, vazelina siguranta.

d_axelll 08-02-08 13:24

http://auto.maycon.ro/index.php?manu...614edd13c46e48
Sau inca un link folositor pt planetara

d_axelll 08-02-08 13:34

http://www.horguemtuning.ro/news/category.php?ucat=4
Si ceva eleroane dragutze!!!

All times are GMT +2. The time now is 15:12.

- Copyright 2026 4Tuning