![]() |
Re: Masini tari vazute la noi !!!
2 Attachment(s)
azi...in fata la MBM tuning...las pozele sa vorbeasca:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
B-xx-guv :)
|
Quote:
Singurul avantaj al porsche-ului e faptul ca poti circula sub cerul liber :-) |
masina aia fara paza eu nu as lasa-o ....mai ales in zona aia si in curba aia ....
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
un escalade model nou ! in cta ... nu am apucat sa ii fac poza ... lam vazut din mers
|
porsche 924 in stare ft buna...(singura iesita din comun)...poza in curand
|
1 Attachment(s)
"bunaciunea" asta era ieri la muncii intr o benzinarie:D imi pare rau ca n am reusit sa o pozez si din fata...dar imi era tarseala k se uitau unii la mine ciudat:lol:
|
f misto masina..doar ca decapotata e si mai tare..asa datorita kitului la tetiere..nush exact cum se numesc umflaturile alea,cand e capotata dau aiurea de tot
|
Quote:
|
premiera?:shock: ori is nebun ori nush..dar as putea sa jur ca am vazut una galbena in CT in vara asta cu nr de california parca...
|
Quote:
|
urata masina....un pik de masina....
|
solstice-ul il vad zilnic, stau la muncii. eu deobicei tin masina la times hotel. botul e de-a dreptul hidos si va recomand sa priviti cu atentie lufturile din spate, masina e nou-nouta si pare rasturnata si reparata in spatele blocului!!! american build quality. cam nasol.
|
built nu build
|
M6 in valcea.. no pics yet :(
|
Quote:
|
cine stie al cui e Mustangul acela rosu, cu 2 dungi albe pe el, model 2005, cu numar de cluj? L-am vazut de cateva ori in trafic...(acuma imi dau seama ca avem 4 mustanguri in cluj....)
|
Quote:
si yo stau in muncii si il vad.... relativ des.... ! ai idee al cui e ? |
1 Attachment(s)
599 gtb .....
|
5 Attachment(s)
un Cayenne cu jenti beton de 22",iar culoarea e misto ca m-am cam saturat de alea negre
|
4 Attachment(s)
...:arrow:
|
Quote:
|
Quote:
pe colt la inter,am vrut sa o filmez :lol: la cum eram de beat am crezut k e 512 scaligetti sau cum ii zice |
GolfTuning, solstice-ul am vazut ca il conduce o stramba cu impresii. E deshirata rau de tot :lol:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
A8 W12 a lu nenea SOV :)
|
am vazut azi un Maserati Quatroporte cu nr B-99-BKL,oare cine era?
|
am yo poza cu solstice-ul ala negru din muncii! o pun maine! ;)
|
3 Attachment(s)
yo il pun aici! sper sa va placa! i mai pun niste poze cu niste jante super misto ale un Rover 75 din MR!
|
Un Maybach cu nr B-01-ADA vazut prin zona Vitan, credeam ca e al lui Becali ca are aceeasi culoare, da' m-am inselat
Un CLS 55 AMG pe la Unirii, probabil ca a mai fost p-aici postat. Scuze, n-am fost pe faza sa fac poze. |
Adamescu e greu
|
Care mai vazui la stiri 360 modena zdrobita si ajunsa sub ceva pod? Am vazut la stirile de dimineata, ca Ferrari-ul de la Paneuro Prahova a lovit 2 afise publicitare de marginea drumului si a ajuns sub un pod , omorand un om al strazii .... are cineva poze cu el intreg?
|
acuma..cred k mai greu se poate obtine o asemenea foto, cu ea intreaga :oops: :oops: :oops: :twisted:
|
am vz noul cl 500,2 buc range rover sport stormer,bentley azure alb(superb):D cum l prind fac poze
|
Din ce au zis stirile parca era 550 Maranello :???: Oricum cica masina nu era a soferului... era inprumutata...:|
|
stiu un 550 negru care nu are nr de rom..si un 575 rosu
|
ati auzit de accidentu din bucuresti cu FERRARI`ul , nu stiu 100% ce model. masina condusa de ceva angajat al unei firme :D era sa sara cu el in apa :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:39. |
- Copyright 2026 4Tuning