![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
numai la noi se poate frate tarania aia cum e dacia lu ala de dambovita
da in sat la el acolo cred ca e centaur mor fetili dupa el, si-a scos si manerele de la usile din spate sa nu poa' sa fuge gagicile |
Eu zic ca merita un premiu... are cele mai multe elemente de prost gust facute in bataie de joc. E atata de jalnica incat nici cartofii nu merita sa transporti cu ea.
|
1 Attachment(s)
Dacia 63AMG Break :>:>:> furia strazii
|
2 Attachment(s)
Fiat Panda. Masina e din Bucuresti dupa cum se vede, insa proprietarul e din jungla. Am vrut sa ating bijuteria insa mi-era frica sa nu pice de pe roti :)
|
cred ca e masina de prezentare nu trebuie sa se miste hihihihihihi
|
Wow....bun numar de inmatriculare...:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
?????!!!!!!!!
|
asa e din fabrica...
|
Da, avem si noi vreo 2 bucati asemanatoare prin Constanta....cred ca proprietarul a vrut sa-si mareasca un pic capacitatea portbagajului, si in acelasi timp sa fie totusi "la linie"...dupa parerea mea nu e kitsch.
Edit: N-are cum sa fie asa din fabrica! poate doar sa fie singura....:rolleyes2 :shock: |
Quote:
|
"custom made" pt cartofi:lol::lol:
|
1 Attachment(s)
deci wtf ... ?:O
|
:lol: :lol: :lol:
asta da mashina spoilerita ... pacat ca nu unde trebuie ... |
Quote:
|
si asta alb e o versiune sa zic comerciala...am vazut cateva cu acea bara spate ridicata. nu stiu de unde provenita, dar sunt mai multe. arata ciudat totusi...n-as numi-o kitch, ci doar ciudat...dar omul a impopotonat-o pe-asta a lui cat cuprinde, deci kitch
|
1 Attachment(s)
La iesirea din mamaia ... am vazut acest exemplar incredibil de X5 ... :O
ps: nr. se vede aiurea ca am avut telefonul invers cand am facut poza. |
vai frate ... ditamai eleronu :)) ... crek vrea sa isi ia zboru =))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am gasit si eu o poza cu BMW-ul ala.... pacat de masina... manere cromate... chestia aia cromata pe stopuri ... mare tiganie
credits go to 220 |
1 Attachment(s)
:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 dar de ce?? :) |
Nu uita de unde pleci ca sa stii unde vrei sa ajungi ;)
|
Quote:
|
asta e chiar tare =)))))))) mai lipsea sa lipeasca autocolantul pe luneta ''DACIA CU MOTOR PE INJECTIE'' =)))
|
ai facut tu poza asta sau ai gasit-o pe undeva??daca e pe bune, cred k i-o fi lipit-o cinevba acolo, altfel cat de fraier sa fii sa faci asa ceva:lol:
|
:lol: :lol: :lol: :peace: :peace: :peace: :joy: :joy: :joy: ce tare e asta....! am vrut sa fac si eu asa ceva la un moment dat (provizoriu, pentru poza), dar deh...cred ca omul a vrut sa dea un exemplu anti-kitsch, fiind probabil satul de daciile - bmw/renault/opel etc. ale manelistilor auto-supraestimati...
|
Quote:
yo cred k a facut cineva mishto de el. am mai vazut si yo un Opel Astra si avea un scris cu Dacia pe porbagaj si am trecut a 2 zi sa-i fac poza si nu-l mai avea. |
Quote:
|
atunci se poate sa fie facuta in photoshop, eu nu prea ma pricep, poate baietii de la vt isi dau mai bine seama ;)
|
ala cu dacia alba are widebody kit :D
* despre taranul cu X5 n-are rost sa comentez, dar cred ca e mai penal decat unu cu dacie care n-are bani de masina si isi pune el niste rahaturi pe ea. dar sa dai atatia bani pe asemenea masina si sa-ti bati joc de ea, mi se pare prostie dusa la extrem :x |
am vazut si io azi un trabantel cu abtibilde TURBO SPORT si alte mii de chestii dar pana sa scot telu s-a tirat :((((
|
Deci CHIAR ERA turbo sport daca s-a tirat asa de repede, NU?
|
1 Attachment(s)
mi-a trimis si mie astazi cineva un exemplar :)),scuze daca a mai fost pusa odata
|
fan guta si ce nr de inmatriculare
|
ce oameni...asta nu mai e de ras...si totusi...poate exista vreo concordanta intre gutza...si nr masinii :D
|
deci sambata am facut o poza la o dacie 1310 pe care in loc de dacia scria Mitsubishi Lancer dar nu am cum sa descarc pozele :((
|
nota 10 pt ala cu A4 1310....
Am un prieten cu Audi V8 4.2 care a pus pe spate 1.9D (sigla de la o Solenza) |
x5-ul ala e criminal ... merita toti banii .. va datzi seama k , cu ajutorul acelui eleron depaseshte fabuloasa viteza de 400 de km pe ora .. si ii trebuie apasare pe puntea spate la " camion " ... hahahah Kitch VERITABIL >. foarte tare .. se apropie de dacia lu tataie :)
|
2 Attachment(s)
Bestia de aseara din parcarea carfur...mda...
|
nu e chiar irecuperabila
|
2 Attachment(s)
Astia mai fura cate ceva de aksa si pun pe masini! cum ar: o teava de gaze drept praguri sau un furtun de la masina de spalat drept evacuare! :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning