![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
Quote:
|
Eiiii ce rau imi pare..........trebuia ca sa ma gandesc mai repede ....trebuia sa pun nijte lebenitza acolo in spate:D :D :D:lol:
|
1 Attachment(s)
Kolegu :...scuza'ma ca n'am ajuns sa'ti termin vw-u',dar chiar nu mai am timp.sunt prins cu admiterea asta.am promis ca o fac in cateva zile...uite ca n'a fost asa..am terminat decat botu masinii...cred ca o fac din nou,peste o luna...
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
O rugaminte.... un tuning discret...la bodykit (ceva care se poate face pe bune la baietii cu fibra)... si jantele... aceleasi dar putin marite.... Va pup si spor la treaba :D
|
ORICINE poate cere sa i se modifice masina; chiar si un membru VT/DT. Eu, ca membru activ in comunitatea virtual tuning de pe forum, pot fi in pana de idei, poate nu ma satisface ce-am facut eu si poate vreau sa vad si cum vad altii masina mea, cum o pot modifica.
|
1 Attachment(s)
Uite Kolegule masina in varianta lui Kolegu :D :D
|
f misto kolegu...dar sa stii k partea din spate nu e cat ar trebui sa fie de lata... e mai mik...
|
Quote:
bv ;) |
2 Attachment(s)
Dati-mi si mie o varianta pt.al meu,pls.
|
mah ...fara sa stau prea mult p ganduri... iti trebuie alt eleron... sau fara ala...
|
6 Attachment(s)
am si yo un prieten dc vreti sa ma ajutati cu ceva frumos! astea sunt toate pozele trimise de el!! Va multumesc mult!
|
3 Attachment(s)
Quote:
:cry: |
Quote:
|
Abia astept sa vad ce se intampla.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
pun si eu dak mai merge:D
|
8 Attachment(s)
Daca se poate sa desena-ti un pic si masinuta mea[gtt]In fata vreau bara de pe r5alb+ capota lasata gen pleoape peste far+semnalele facute negre+masca cum are KTIu+ un captator de aer pe capota dar foarte subtil si dragutz.In lateral doar folie pe geamurile din fata si jantele[tot albe] de pe dacia bleomarena WRC.In spate haionu' sa se umple acolo la nr de inmatriculare, triplele se vor face negre[nu chiar f negre] bara va avea plasa ca aceea de pe r5albastru numai ca se va latii zona aceea plata[se va cobora toata partea de jos a barii].
|
Scuze dar nu a mai vrut edit...Tot ce este plasa pe masina vreau sa fie argintie dar nu chiar tipatoare la culoare.Daca vrea cineva sa o faca si altfel decat cum am descris eu nu este nici o suparare...
PS: pe mine ma intereseaza in mod expres asa cum am descris eu in postul anterior.MS...si bafta la lucru... |
Quote:
|
4 Attachment(s)
hai sa ma bag si eu cu niste poze...sunt chiar curios cum ar arata un avatar sau un gif cu masinutza asta.... nu am idei proprii (bine de fapt am idei).. dar zic ca cel mai bine va las imaginatia sa "zburde"
sper ca nu am gresit cu ceva ca am pus un subaru in poze..... sau trebe neaparat masina mea??? daca trebe neaparat masina mea spuneti si uploadez poze cu a mea :D |
cu masina ta trebuie;) si pozele sa fie de calitate mai buna si marime mai mare
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
daca aveti timp faceti ceva simplu la ea
stiue sunt membru vt dar vreau sa vad ce iasa din mana voastra mersi mult de tot |
Quote:
si ca sa fiu mai clar: vreau si eu ca dupa fiecare post sa imi apara o imagine statica (sau gif, cum va taie capul si pe voi) de care sa fiu si eu mandru :p...oricum dupa cum am spus si mai devreme... nu ma bag eu cu ideile mele si va las pe voi ca voi sunteti expertii... o sa incerc sa fac niste poze de calitate mai mare (800x600, 1024x768...)... daca nu, sper sa nu va suparati pe mine fiindca realizez ca nu o sa iasa foarte bine rezultatul...oricum sper sa fac cat mai repede pozele.... |
Quote:
p joi-vineri sper sa o termin, vreau sa fac tot un car show, numai brush. |
de a mea se apuca cineva sau sa ii fac niste poze mai de doamne ajuta:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
salut,
desi este supratunata, chiar sint curios sa vad ce iese, poate mai imi dai si mie niste idei ;) ceva la culori, portocaliu jos, tribaluri, etc. genti de 20" sau eleron de 2F2F :rolleyes2 Attachment 135513 Attachment 135514 Attachment 135515 |
Quote:
|
WOW, asta da compliment, mai ales de la tine, merci !!!
dar ar fi numai kitsch virtuall, never4real,... :rolleyes2 |
Sefu', daca intr-adevar vrei sa vezi cum i-ar sta masinii tale cu eleron 2F2 (neadecvat acestui gen de masina) si tribale, ti-o fac eu, da' ma uimeste dorinta ta de-a vedea ceva urat.
PS: eu n-am spus niciodata ca masina ar fi urata; discutia a fost cu totul alta! |
1 Attachment(s)
just4fun, altfel nu ma chinuiam eu sa o fac clean, fara embleme si alte nimikuri,...ai observat ca nu mai are nici capacul pe unde bagi benzina???
Attachment 135878 :rolleyes2 |
poate sa il aiba si p partea cealalta :D
|
1 Attachment(s)
ursuletzi au NUMAI spate dreapta :lol:
am copiat varianta de la TVR :mrgreen: |
2 Attachment(s)
|