![]() |
Re: Live for Speed
Quote:
mai discutam.. in principiu cu .net ar "suna" mai bine.. |
Atunci, ma tineti si pe mine la curent.
Toate cele bune. |
|
Quote:
|
Quote:
Rezultate ? |
Nu stim nimic clar, tinand cont, ca a cazut serverul in a doua ora a cursei, si tracker-ul a picat de cateva ori pe parcursul cursei. Deci nu stim exact. Ba mai mult mai trebuie analizata o faza care ne-a costat un tur.
|
asta e aiurea in competitiile astea online
|
Oricum.. este FOARTE important ca ati terminat cursa... Felicitari :)
|
|
cand mai jucam fratilor si noi un lfs asa mai multi...poate ne dam si cu pimp mobilu prin car park :))))))) ne strangem catvia in seara asta pe prodrive pe la 9 ? scrieti aici daca veniti sau ne gasim pe server :D
|
Cred ca vin si eu ! Pe Y nu ?
|
baieti am o mare problema... am un G25 si nu merge sa calibrez acceleratia frana si ambreiaju la LFS adica nu mi le vede... ce as putea sa fac???
|
ai grija sa fie setate throttle si brake pe separate axes...
|
sunt puse pe axe separate dar tot nu vrea sa le vada...am si reinstalat jocu de 2 ori tot degeaba...
|
pai il reinstalezi degeaba...mai umbla in setari...si eu am avut problema asta dar aveam un logitech wingman formula...da nu mai stiu cum s-a rezolvat...
|
nene..mai treziti topicul asta..e moarte pe aici...
|
este...ce sa facem...daca nu mai joaca lumea lfs...de sapt o sa incerc sa mai joc si eu ca nu am mai jucat deeee...........
|
Lumea mai joaca, dar nu sunt lucruri interesante de zis....
|
uite ceva interesant.. pe forumul LFS e un thread in care se posteaza propuneri pt joc.. anyhoo, cineva a zis ca ar fi misto sa puna KTM X-Bow... http://www.ktm-x-bow.com/
suna bine, ei? ;) |
1 Attachment(s)
de ce imi apare asa ......am mai jucat pe acelasi server aceiasi oameni ....si acum nu mai vrea . ce fac?:rolleyes2
|
si inca ceva eu am versiune 0,5x10 si versiunea 0,5x ....pe care sa o tin ?
|
Quote:
cu problema de mai sus ..e problema de conexiune ..merge netu greu la tine ..ori le merge lor greu serveru..si da cu virgula :D |
tot nu am reusit sa configurez volanu... daca are cineva un G25 si la facut sa mearga sami explice si mie cum. MS mult
|
Live for Speed
Am si eu o retea hamachi si suntem vreo trei care incercam sa jucam dar deocamdata nu stim cum e treaba cu facutul serverului.....dak vreti intrati p voxvoluntari parola 1234
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
1. Tu joci LFS doar pentru 'cerculete', si cand acestea numai sunt posibile pentru ca numai ai XRT nu-ti mai place. 2. Esti NFS-ist si nu-ti place realismul... |
Quote:
PS: putin imi pasa mie de ce concluzii tragi tu :rolleyes2 |
Hey chill down people. nu e nevoie sa va inflamati pentru atata lucru..
Noua masina..o miscare foarte inteligenta din partea developerilor. Favorizeaza racingul pur, combinata cu updateurile la fizica, la gearbox, clutch overheating, etc.. creeaza o alta experienta, daca ai grija de ea, are grija de tine (sa termini.. macar :D). E un pas mic pentru devs, dar urias pentru omenire:P (lfs comunity?). Un pas catre realism, care nu inseamna ca va fi placut/acceptat de toata lumea in acelasi mod.In plus, a imputinat considerabil copiii care`i vedeai pe servere mereu crashing, sau drifting pe servere de grip..(pe patch y.. pt ca servere pe patch x mai sunt o gramada, unde e .. haos :-P). Iar cu fiecare patch ce va sa vina, se va migra de la lfs`ul "de odata" la cel care se vrea nr.1 - "juri ca`i real". Numa ca diferenta va fi ca pilotii profesionisti vor zice asta de la ei, din proprie initiativa, nu platiti, cum este cazul altor companii "de renume". @Most_Wanted: pacat, noua masina sta foarte bine la capitolul fizica, mereu poti invata lucruri noi(o greseala majora=gata cursa). noua masina, nu prea mai indrageste tastatura, ca modalitate de control.. de preferat minim mouse. Drift si cerce (:lol:) se pot face cu xrg(daca vrei neaparat). @Raz6633: fiecare cu motivele/parerile lui. cum unora nu le place ovalu(hey look:shock:, another LEFT turn), altora single seaterele.. mai tii minte ca nici tu nu suportai single seaterele acum ceva timp.. ? (IIRC -aproape2 ani~?) :) . Lasa omu`n pace, ca o sa inceapa sa ii placa.. daca e fan simulare, nu arcade (iar asta timpul o va spune, nu TU "2. Esti NFS-ist si nu-ti place realismul..."), si se va adapta.. si o sa ii para rau ca a ramas in urma.. Stiu ca esti stresat dar nu poti caracteriza un om in 2 randuri :D. problema asta a mai fost dezbatuta de zeci de ori la ei.. pe forumul oficial.. de ce au scos xrt, "za best, teh driftorz, demo fo` life nigga!" car :lol: http://www.lfsforum.net/showthread.php?t=38603 @Most_Wanted again: asta inca nu e nimic.. stai sa vezi cand vor incepe sa faca modelarea damage`ului realista, oil temp/pressure, ziua=24ore, ploaie.. etc.. oamenii vor multe, dar timpul ne va spune.. insa un lucru e clar.. va fi cel mai tare simulator de racing. stick around. PS: daca ai cumpara licenta, si vei alerga online.. o sa zici de XRT: "ce e caruta asta ma?". :twisted: Cat despre drift.. (unii mai incearca cu FXO :lol: [fwd car].. dar eu iti recomand cu FZ50, sau dificilul LX6) @off: Gata, back to learning, sper sa nu ma mai deranjatzi de la invatat , examen maine.:oops: |
Lasa razvan ca mai e XRG pentru drift...
Daca nu iti place Y nu mai trebuie sa joci LFS :). Oamenii vor sa il faca cat mai real, iar voua nu va convine. Sincer nu va inteleg.. Nu uitati ca inca e ALFA , deci o sa tot urmeze teste , schimbari , etc ...trebuie sa ne acomodam |
si dece au scos XRT si nu au scos XRG?
|
Probabil ca au vrut sa lase XFG pentru incepatori , XRG pentru incepatori + , iar FBMul sa il puna pentru cei care sunt mai avansati.
|
explicatii ar fi multe.
Quote:
Quote:
http://www.lfsforum.net/showthread.php?t=35595 |
pacat ..incepuse sa imi placa .....parca nu erau de ajuns alea doua ...trebuia sa o mai bage si pe asta .......fiecare cu ce ii place..... eu tot pe a mea o tin !
|
nici mie nu imi plac cursele cu masini de genu FBM-ului dar am licenta si joc cu celelalte..
|
3 Attachment(s)
Cateva poze din seara asta .. deocamdata doar poze ! Peste putin timp va aparea si un filmulet. In poze sunt eu si stefanel .. pacat ca nu a ramas si Dominic ca a avut probleme cu lag'u , data viitoare poate iese ceva mai frumos :D
|
4 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow::arrow::arrow:
|
2 Attachment(s)
Nu chiar. Defapt cineva m`a lovit si dupa cum se observa in pozele de mai jos, XRG`ul e putin "zgariat" pe stanga spate. Momentan e la garaj pentru reparatii.
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1203242614 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1203242614 |
pai daca nu stf a fost, atunci cine:lol:
|
se putea sa nu vad si pe aicea accidente :lol: mai usor baieti mai usor
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning