Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Recomandari filme si videoclipuri (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/5094-recomandari-filme-videoclipuri.html)

andi_cimpean 20-12-09 19:51

Re: Recomandari filme si videoclipuri

Quote:

Originally Posted by Evoluzione (Post 2908428)
Eu nu recomand Paranormal Activity :|

M-am uitat pentru ca am auzit ca ii cel mai tare horor. Sincer, nici nu merita descarcat. Am fost invitat la cinema sa-l vad, am refuzat, le-am spus ca nu merita, nu m-au crezut si acuma regreta ca au dat banii pe film.

O singura faza ii mai ceva in film. Restul filmului m-am plictisit. Chiar am adormit la un moment dat :???:

Nu este cel mai tare horror, dar este printre ele. Depinde si de experienta ta de viata si cat de mult crezi in fazele astea, dar pe mine m-au trecut fiori pentru ca mi-am dat seama ca oricui i se poate intampla asa ceva.

De fapt nu prea il poti numi film...este mai mult o reconstituire.

Eu va recomand sa va uitati la el si daca nu va convine, accept injuraturi pe PM :lol:.

Ingerasul99 21-12-09 12:55

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2909018)
Nu este cel mai tare horror, dar este printre ele. Depinde si de experienta ta de viata si cat de mult crezi in fazele astea, dar pe mine m-au trecut fiori pentru ca mi-am dat seama ca oricui i se poate intampla asa ceva.

Eu va recomand sa va uitati la el si daca nu va convine, accept injuraturi pe PM :lol:.

Chestiile astea sunt chiar reale! Recomand filmul celor care rezista la suspans si sunt tari de inima!

DTH 22-12-09 17:12

Recomand : AVATAR !

L-am vazut la cinema ( nu se merita a fi vizionat acasa ) !

andi_cimpean 22-12-09 22:27

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2914562)
Recomand : AVATAR !

L-am vazut la cinema ( nu se merita a fi vizionat acasa ) !

Unde l-ai vazut? Movieplex? 3D, alea alea... :D...
din pricina asta, duc dorul Bucurestiului:(.

Cei din provincie ce sa fac, mai ales in orasele in care Cinematograful s-a cam desfiintat? :(..

Oricum, astept o versiune mai buna, sa vedem ce mai apare pe FL.

cryssl 23-12-09 00:32

one last thing

este vorba despre un pusti care este pe moarte si ultima lui dorinta e sa stea un weekend cu un supermodel .. in final dorinta i se indeplineste si moare cu un zambet mare.la propriu.

Ingerasul99 23-12-09 15:22

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 2882946)
Geniaaaaaaaaaal frate....Berlin Calling,merită,mai ştiţi filme īn genul ăsta?;)

It`s all gone Pete Tong şi pe acesta l-am vizionat,ce pot face unii oameni pentru pasiunea lor......PASIUNEA nu cunoaşte limite sau obstacole,voinţa este totul!

Recomand cele 2 filme cu mare placere! Vizionare placuta!

DTH 23-12-09 17:04

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2915434)
Unde l-ai vazut? Movieplex? 3D, alea alea... :D...
din pricina asta, duc dorul Bucurestiului:(.

Cei din provincie ce sa fac, mai ales in orasele in care Cinematograful s-a cam desfiintat? :(..

Oricum, astept o versiune mai buna, sa vedem ce mai apare pe FL.

La Afi Palace Cotroceni l-am vazut ( 3D ) acolo merg deseori cand sunt filme care merita NE-vazute acasa :D , nu regret banii dati , desi daca stau bine sa ma gandesc cu toata gashka cat am fost intr-o saptamana la filme si cat mergem , mai bine stam la mine acasa la un film , si pe langa sucuri si floricele luam si pizza si tigari si de toate :)) si se vede si bine dar ...na , parca la cinema din cauza ecranului te simti altfel :D

vacaroz 24-12-09 16:48

turbo man :))))

Dripci 24-12-09 19:17

Recomand "AVATAR". Este foarte bun ! Pe cat posibil, sa il vedeti ori 3D ori Imax 3D. Poveste, imagine, sunet, efecte speciale, totu-i ok. + o gramada de mesaje.

Sasha 24-12-09 23:01

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2909018)

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 2910839)
Chestiile astea sunt chiar reale! Recomand filmul celor care rezista la suspans si sunt tari de inima!

mi-am facut curaj...in seara asta am sa ma uit la el.. :nervious::nervious::nervious::nervious::nervious: :nervious::nervious:

DTH 25-12-09 02:16

Deci .....foarte sincer va spun ca sunt intr-un moment in care mai am putin si fac pe mine ...de ce ? Eh , tocmai am vizionat filmul Drag Me To Hell , este horror , sunt nedormita de doua zile , acum ma bag in pat si eu , nu stiu daca este de la oboseala sau altceva dar sincer mai aveam un pic si ma apuca plansu de frica , vorbesc serios :shock:

Nicciodata nu m-am speriat la un horror , mereu am luat filmele de genu la caterinca dar asta chiar mi-a produs un mare shock , posibil sa fie de la oboseala ...paaaana mea , oricum , recomand ! :lol:

Sasha 25-12-09 04:05

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2920701)
Deci .....foarte sincer va spun ca sunt intr-un moment in care mai am putin si fac pe mine ...de ce ? Eh , tocmai am vizionat filmul Drag Me To Hell , este horror , sunt nedormita de doua zile , acum ma bag in pat si eu , nu stiu daca este de la oboseala sau altceva dar sincer mai aveam un pic si ma apuca plansu de frica , vorbesc serios :shock:

Nicciodata nu m-am speriat la un horror , mereu am luat filmele de genu la caterinca dar asta chiar mi-a produs un mare shock , posibil sa fie de la oboseala ...paaaana mea , oricum , recomand ! :lol:

pe mine nu m-a impresionat prea tare filmul...mai ales finalul a fost de cacat ... caterinca era cum arata baba aia. 6/10 de la mine pt acel horror.

manu_96xls 25-12-09 05:03

Uitați-vă voi la alea , dar pānă atunci nu mai bine īmi recomandați mie o comedie bună, vă rog? (ceva ce n-a mai fost recomandat pe aici):-)

Sasha 25-12-09 08:12

Quote:

Originally Posted by manu_96xls (Post 2920761)
Uitați-vă voi la alea , dar pānă atunci nu mai bine īmi recomandați mie o comedie bună, vă rog? (ceva ce n-a mai fost recomandat pe aici):-)

Four Christmases

Snapy_xxl 25-12-09 08:45

Planet 51 :lol:

andi_cimpean 25-12-09 16:53

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2920701)

Este destul de scarbos filmul, dar merita vazut.
Unele faze le cam anticipezi...

DTH 25-12-09 20:18

Comedii :

Old School
Epic Movie
I Pronounce you now Chuck And Larry
I Love You Beth Cooper

Danutz Bratosin 25-12-09 20:47

Recomand Alvin and the Chipmunks, super comedie!!

polon3zZo 26-12-09 04:15

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 2922286)
Recomand Alvin and the Chipmunks, super comedie!!

merge , recomand si a doua parte ;)

Danutz Bratosin 26-12-09 10:45

Quote:

Originally Posted by polon3zZo (Post 2922750)
merge , recomand si a doua parte ;)

A 2-a parte de unde? poate la cinema ca alalteieri a avut premiera:D

polon3zZo 26-12-09 13:22

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 2923023)
A 2-a parte de unde? poate la cinema ca alalteieri a avut premiera:D

daca nu il vedeam nu il mai recomandam nu ? :rolleyes2

da de la cinema...cred ca se stia dar in fine

Kolegosu' 27-12-09 09:59

Recomand AVATAR si daca e posibil 3D.

Tweety_rzw 27-12-09 12:08

Īn cazul īn care vă speriaţi mai greu la filme de genul horror,recomand "The Texas Chainsaw Massacre The Beginning" eu m-am uitat la el la ora 1 noaptea,iar filmul s-a terminat pe la ora 2:30 ,3:00 pānă la 6 dimineaţa nu m-a luat somnul! Deci.....:lol:enjoy

DTH 27-12-09 12:27

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 2925409)
Īn cazul īn care vă speriaţi mai greu la filme de genul horror,recomand "The Texas Chainsaw Massacre The Beginning" eu m-am uitat la el la ora 1 noaptea,iar filmul s-a terminat pe la ora 2:30 ,3:00 pānă la 6 dimineaţa nu m-a luat somnul! Deci.....:lol:enjoy

Si eu l-am vazut si-l recomand :lol:

Kedy 28-12-09 20:23

recomand
https://www.youtube.com/watch?v=QEksNIfywo8

p_vio46 28-12-09 21:28

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 2930030)

actori de nivel mediocru la partea de interpretare dar sunt de scuzat avand in vedere ca ei si canta si fac pe actorii, toti au mai mult prezenta scenica decat talent actoricesc, mai ales tataee caruia nu i se potriveste imaginea de domn la 4 ace, pare crispat situatia schimbandu-se cand ruleaza imaginile in care canta si face ce stie el mai bine pe muzica, oricum un plus pentru corelarea mesajului melodiei cu ideea videoclipului si acum filme mai vechi Memento , Se7en, The Usual Suspects genul de filme carora nu le afli deznodamantul decat la final cred ca asta ar trebui sa fie esenta unui film bun, sa nu poti anticipa ce va urma in urmatoarea secventa

DTH 29-12-09 00:24

Tocmai ce am venit de la cinema , m-am dus cu incredere ca voi viziona ceva frumos dar a fost urat si ilogic !

Am vazut filmul "Cutia" cu Cameron Diaz , am zis ca datorita actoriilor va fi un film frumos dar dupa cum am spus si mai sus si ma repet , a fost ILOGIC din toate punctele de vedere . Nu regret ca am dat banii aiurea dar nici bine nu imi pare , mai bine alegeam altceva dar m-am si pe baza ca prietenii mei au gusturi :)) ( glumeam , ca nu dau vina pe ei ) .

Probabil cine e fumat si vede acest film o sa isi imagineasca ca vede un Oscar dar din pacate daca nu ati fumat/baut nimic , nu va duceti sa dati banii , daca nu aveti incredere in ceea ce spun eu , mai bine il luati acasa sa vedeti despre ce este vorba !

+ ca recomand ( Poveste de craciun 3D - il gasiti in AfiPalace ) foarte frumos filmul :)

Sasha 29-12-09 06:14

Recomand serialul "Flashforward", nu sunt decat 10 episoade din primul sezon...in martie apare al 11`a . Este un SF tare rau...si ideea in sine geniala.

Snapy_xxl 29-12-09 09:07

Cutia? :lol: Din trailer mi-am dat seama ca este o balarie de film. Dupa cateva segvente vizionate l-am sters din PC.

DTH 29-12-09 09:08

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 2931152)
Cutia? :lol: Din trailer mi-am dat seama ca este o balarie de film. Dupa cateva segvente vizionate l-am sters din PC.

Bine ai facut sincer :D

Snapy_xxl 29-12-09 09:15

Merci :D
Mi s-a parut lipsit de logica. Pacat de Cameron Diaz....

vacaroz 06-01-10 23:33

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/PUOTs55KY40&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/PUOTs55KY40&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

andi_cimpean 07-01-10 14:51

Destul de vechi filmul...de cand era Ewan Mcgregor tinerel...

DTH 07-01-10 15:24

macsim :arrow:

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/f0BC1Oz0yVU&hl=en_US&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0 xe87a9f"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/f0BC1Oz0yVU&hl=en_US&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0 xe87a9f" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

high :lol:

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/wN9MScUbMng&hl=en_US&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0 xe87a9f"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/wN9MScUbMng&hl=en_US&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0 xe87a9f" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

caterinca :arrow:

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/zaXc788R8Ps&hl=en_US&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0 xe87a9f"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/zaXc788R8Ps&hl=en_US&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0 xe87a9f" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

no sex ?:arrow::lol:

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/Z2UeOh5ngSw&hl=en_US&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0 xe87a9f"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/Z2UeOh5ngSw&hl=en_US&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0 xe87a9f" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Kedy 08-01-10 09:58

How High unul dintre cele mai tari filme
Recomand Give em Hell Malone

VaLeX 08-01-10 12:57

How High a fost cea mai tare comedie posibila ...cel putin pentru mine.

F U B U :))

Kedy 08-01-10 15:09

BUFU :lol:

DTH 08-01-10 16:14

daca nu va ziceam eu de el ....hai ca merit un biscuite !

VladM 08-01-10 16:20

Sunt 2 feluri de oameni care vad filmu How High: 1.Unii il inteleg complet. 2.Il inteleg mai putin.Cei care au fumat si cei care nu :lol:

VaLeX 08-01-10 16:50

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2957959)
daca nu va ziceam eu de el ....hai ca merit un biscuite !

Si toata lumea in cor : Muuuulllttuuumiiiimmm Cllllaaaauuuudddiiiaaaa :lol:

All times are GMT +2. The time now is 16:54.

- Copyright 2026 4Tuning