![]() |
Re: E30 [B 89 EVL] 3 2.5 12v Coupe ( wip )
Da ce are blocu de trebe sa il schimbi?
Chiar daca are uzura se poate face nu trebe neaparat alt bloc motor |
Quote:
|
auzi era peugeot 107 cu numarul b 72 ...? albastru?
|
da frate :D
am avut senzatia ca e c1 , insa e acelasi cacat cu alt nume :lol: |
santose, ti-am vazut si eu masinuta si desi nu prea ma omor eu dupa nemtesti, chiar arata bine. felicitari pentru cat de bine arata. sper sa poti sa ii faci tot ce iti doresti si sa nu te opresti din modificat.
salutare |
Noroace
man ma bucur ca-ti place masina .. sunt super fericit ca din ce in ce mai multa lume imi spune chestia asta , si ma face s-o tin , altfel,chiar cred ca .. clacam .. news .. am mai gasit un bloc .. pana acum sunt 2 .. :) unu de la beu .. :D unu de la un baiat de-a lu lafu .. acuma trag tare... sa le iau p`amandoua .. pe langa asta, am gasit niste arcuri pe spate bune rau de tot, sa se duca-n mortii ei la pamant ... :D insa 100% o sa ating cu evacuarea ... o sa tarshai .. ieri , inalta asa cum e , am fost la amckart,si pe centura. . atingeam cu evacuarea.. :lol: in fine, stay tuned, urmeaza frumos :D d`abia astept sa-l vad lasat de cur :D acuma ... o sa ies cu ea din bucuresti .. tre sa ajung undeva pe la 120 de km de bucuresti :D inspre urziceni incolo :lol: si nu-mi merge decat 1 far , si ala pe scurta motoru merge cum merge.. se merge la risc maxim , cauciucuri 0 ... slickuri .. o sa merg incet, sper sa nu ma lase p`acolo .. :)) wish me luck .. |
esti bolnav..cum sa pleci la drum cu cauciucurile alea :|...practic pleci pe jante...multa bafta...sper sa mai aud de tine :ss
|
s-a rezolvat,n-a mai fost nevoie sa plec ..
anyways ... acesta este din punctul meu de vedere SUNETUL DE 2.5 12V ADEVARAT , de la mama lui ! acesta este sunetul pe care mi-l doresc pe masina :X ma excita la maxim :D https://www.youtube.com/watch?v=vouuU_2wyd4&NR=1 |
Quote:
|
|
1 Attachment(s)
sau asa;):lol:))))))))))sper sa mearga;)
|
ohoho,a mers,da si ce bine a mers... :D
doamne cat de bine se aude |
vrem si noi un filmuletz sa vedem cum se aude sunetul pe unul albastru :D ...bafta ..
|
https://www.youtube.com/watch?v=M_xf2sLokjI
asa se aude .. si se aude in mare parte motorul insa sunetul e dispersat de elicea aia mare care nu-mi vine acum cum se cheama.. aia din fatza radiatorului .. :) |
Vasc...
|
Quote:
|
noroace,caut si eu badge din ala cu 316i plz daca are cineva .. sunt super interesat de asa ceva :D
|
La bavaria, costa nici mai mult nici mai putin de 25e :D enjoy :P
Iti dai seama santos, emblema 'originala' nu facatura d-aia pe producator |
cred ca se gaseste in targ :P
|
la evacuarea pe o care o s-o pui o sa tradeze emblema cu 1.6:), un cunoscator se prinde imediat....restu e cancan
|
E na, dar toate e46-urile cu evacuare de m3.... sau 330.... care defapt sunt 316 sau 318....
Stai tu calm... :lol: |
vbeam de sunet, e diferit sunetu de 6 in linie fata de 4, la asta ma refeream nu la tevi...
|
da....asta daca stii cum se aud 6 cilindrii :)) dar oricum o sa se vada la cum trage :)) si o sa il dea de gol numerele :P
|
Quote:
|
te-am vazut marti noapte in fata la academia militara cum te "racoreai" pe asfaltul ud in drift. eram sus pe scari cu niste baieti si aveam priveliste perfecta.frumos:D:D:D ma mancau calcaiele si pe mine,dar VOP-ul era acasa:D:D:D
|
:evil::rolleyes2:evil:bai frate parca imi trece deja prin cap cind vei termina mot si cu sound nou pe kre il vei avea cu siguranta ,cit pagini se vor inmultii aici la tine scr numai e tine;) in curand reloaded fortzaaaa max:lol:;):evil::twisted:
|
azi am fost cu ursu la pitesti,din lipsa unui alt mij de transport .. pana la pitesti ..
unde m-am vazut cu catalin sa mergem sa-i facem poze la masini pe transfagarasan .. si ce crezi ? mi-am luat 2 roti de rezerva.. si ce crezi ? mi-am uitat cricu . . si ce crezi .. la 10 30 sau ceva de genu .. eram in plm la km 48 pe autostrada.. tocmai facusem mare pana pe stanga spate.. a venit politia =)) s-a luat de mine de nr , ca e v`u taiat :)) , si ca unde imi e triunghiu .. le-am cerut cric .. n-aveau a venit brutforssecuritysistem :)) siguranta autostrazii etc, mi-a dat cric, mi-a facut pana :)) i-am dat 300 de mii si am plecat mai departe. . a fost super tare ca nu credeam ca o sa ajung inapoi acasa :)) ma asteptam sa-mi fiarba sa-mi sara pistoanele prin capota and so on insa s-a comportat decent la 120-130 .. :) sunt mandru de ea si usor suparat ca n-am luat-o si pe ea pe transfagarasan sa-i facem poze,ca iesea tare, dar asteptam :) suspensie,motor,caucioace .. si etc.. si o faza buna rau de tot cand a scos baiatu ala cauciucu ... spart.. facea cica.. aoleo frate.. vezi ca tie-ti roade ceva pe interior,ca uite cum arata cauciucu :lol::lol: nu mai puteam de ras. . i-am zis da , cred ca atinge in jamba in ceva pe acolo , fir-ar sa fie :lol: cauciucul fiind tocit pe interior din cauza faptului ca plm ,caucioacele stau cocoshate si doar acolo apuca sa manance din ele cand se pleaca de-a latu sau burn sau cercuri sau .. plm :D a fost haios :D si mai haiosi gaborii , unu batran,unu tanar ala tanar cand a vazut c-am 3 roti de rezerva :lol: si cand a vazut caucioacele face .. - poti te rog frumos sa nu mai futi cauciucurile la cerculetze apoi sa ramai pe autostrada fara cric ? :lol::lol: baiat bun,am ras cu el :D |
Tot sa dai peste politisti deastaia....oricata treaba ash avea..tot timpu e o placere sa citeste povestioarele tale...
|
Quote:
|
nu ma plictisesc niciodata sa citesc povestile tale.....chiar ca e o placere... si chiar are rost sa citesti .. pt ca 99% la sfarsit veti rade.. :) ai grija de masinuta Santos :) ..
|
foaaarte tare faza cu caucurile (amandoua)...:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
sunt foarte convins ca s-a fwtwt autoblocantul:)
ca bate ca naiba .. deci iar pe bara mult timp :) |
Quote:
|
sper sa rezolvi problema si sa iesim si noi intr-un week-end impreuna la un drive-slow.....daca putem !!!!!!
|
si eu sper man :D
insa .. chiar vreau o pauza.. la modul ca o s-o bag intr-un garaj, si-o s-o las acolo sa zaca.. pana ma refac financiar :) mai exact,vreau si eu un munte, o mare, etc.. m-am saturat sa bag toti banii pe care-i fac in ea si sa nu se simta.. mersi frumos ptr cui :D azi il inapoiez |
Mare talent ai a povestit cred ca ti-ai gresit vocatia:)))))).....Ai grija de masinuta
|
Quote:
pasiune....nervi....sudoare.....satisfactie!!!! cind arzi mertzane din 2003-2005 !!!!:)) asta e ursu : pur si simplu nu poti sa te opresti....tot timpul vrei mai mult de la el!!!! doar iarna il lasi sa hiberneze!!!!! |
fericire mare mare mare
de fapt nu s-a fwtwt blocantul,sau vreo planetara, era doar o siguranta sarita ... de undeva de prin spatele discului de frana, ceva de la frana de mana banuiesc, marunt :D am scapat ieftin rau de tot mersi mult lu dani lafu :X am stat toata ziua pe la garaj .. ne-am cracanat de ras :D a fost super tare.. dani daca iese combinatia aia cu 500 ... s-a terminat cu smecheria :D |
azi facusem rost de 500 de euro sa iau motor .. :)
dar s-a vandut la putin timp inainte sa dau eu telefon sa confirm ... nu mai pot de nervi ,chiar nu mai pot , la cat m-am chinuit,asta era portitza ... scaparea :) asta e , mai asteapta ceva timp o inima mai buna .. :( |
lasa frate ca si maine e o zi ...toate la timpul lor..felicitari pentru cea ce faci si pt ce o sa faci in continuare sunt putini aia care fac ce faci tu la varsta asta..bafta in continuare si poate pica din cer un motor :D:D:D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:12. |
- Copyright 2026 4Tuning