![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
2 Attachment(s)
Intereseaza pe cineva o bicicleta ieftina cu suspensii?
100lei. Id : unik_ntz Attachment 2184743 Attachment 2184744 |
Hei. Uite ca s-a vandut. Salutari tuturor.
|
9 Attachment(s)
Un mic update pentru chopper si anume capace de valve din zaruri:-)+ niste poze pentru colectia de toamna8)
|
1 Attachment(s)
Sa furat bicicleta DHS din zona Berceni mai precis Carrefour Grand Arena, bicicleta este personalizata, adica a fost revopsita si are scris pe ea pe ambele parti "katz style" si "paranoic mind" cadrul este culoarea gri iar furca si partea din spate vopsite verde inchis…
Ii rog pe cei care au surprinso pe undeva sau au idée pe unde isi face veacul noul “posesor” sa ma contacteze : Y!M : [email protected] Telefon : 0762.416.713 Paul _________________________________________ Y!M : [email protected] Telefon : 0763.661.608 Laurentiu/Gutuie Precizez ca bicicleta nu valoreaza foarte mult, dar dorim a o gasi deoarece are valoare sentimental… |
Quote:
|
Mda, oricum faceam misto mereu de amicul caruia ii sa furat bicicleta cand mergeam la Carrefour mereu le parcam acolo si eu cum sunt mai tare`n dantura si nu detin antifurt dupa mine, o puneam pe a mea legata de gardul si a poi a lui peste a mea... ca deh! ma gandeam eu cine drq se baga sa o scoata pe a mea dupa ce vede gramada lu asta de fiare daca dai sa o ridici de trei ori faci hernie:)) si uite ca sa furat gramada de fiare...
|
6 Attachment(s)
Mi-am mai luat un CUBE....
Am echipat bine Tonopah-ul cumparat in vara si vreau sa il vand. Am ales SL-ul deoarece imi place mai mult combinatia de culori alb-negru-rosu si bara de sus mai dreapta gen cursiera. Si SL-ul este tot full XT. Intre franele XT hidraulice si V _bracke-uri XT pot spune ca pe uscat nu exista diferenta de eficienta. Se comporta 98% la fel. Prin apa e mult mai ok. cu discuri si hidraulice. Eu merg 95% numai pe uscat...asa ca imi sunt putin inutile franele hidraulice. Mai am sa ii pun cate accesorii SL-ului si e gata si el. |
Ce sanse sunt sa gasesc pe aici un Kenzel Vagabond in stare buna la pret accesibil? Sau o alternativa pentru downhill.
|
1 Attachment(s)
ce ziceti de bicicleta asta ?
|
andreea.. un singur lucru.. wow :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ce spuneti de asta ? Prima mea bicicleta ,,modificata'' :))
|
4 Attachment(s)
ciorapii aia rosii completeaza imaginea :))
ieri am fost si am luat bicicleta , poze calde. |
am si eu nevoie de cineva care se pricepe cu piesele de bmx..
angrenaj sputnic playback vs fly? cat mai urgent va rog :cry: |
Quote:
+ ca baietii de acolo te ajuta sa iei si hotarari si iti si explica de ce si cum. |
Quote:
|
mai am acum alta problema:
mi-am luat furca macneil blazer , sh , si nu are compression bolt.. ce ma fac?:lol: |
Quote:
Aveti vreo idee de mckenzie hill 600?:)) cica e modelul 2011....:lol:Ma rog, sunt bune de ceva? A venit Mosu' mai devreme:lol: |
Quote:
|
sau mai e posibilitatea cu vr`un nea strungar.. ceva.. si poate-ti iese.... dar mai bine ce a zis darius..
Care vrea sa-mi faca si mie un cadou de mosh...sau de ziua mea.. ca vine acush... (31 dec):D am nevoie de o roata de motor.. deaia spitzata.. r14-r15 pana la r20:)) pt un proiect.. eventual o si cumpar daca este in stare buna buna buna... daca nu gasesc pe aici o sa caut in targ.. dar tre sa astept pana la anu:)) p.s... new project... țsssssssss...:twisted::twisted::twisted: |
gutuie ti-ai mai gasit bicicleta?
|
Buna am si eu o rugaminte doresc niste poze sfaturi cu o bicicleta neagra in combinatie cu ale culori mrs!:idea:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A mea e la loc de cinste, sta la caldurica :d ... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Este un cadru de bazar simplu DHS la care am avut o tentativa de vopsire gen crom si am renuntat din cauza ca vopseaua nu era buna si l-am curatat si acum sa il vopsesc din nou :lol:Attachment 2284543
|
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2284588 |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Din pacate nu prea am cum sa ajung in Targ dar in Piatra ma gasesti sigur :lol:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Furca noua :X..un vis devenit realitate..Rock Shox Boxxer Team :X:X
|
Frumoasa bicicleta! Felicitari! Ai mare grija de ea, astfel vei avea parte de mari satisfactii!
|
Quote:
|
sti ca e foarte posibil sa rupi cadrul cu unghiul asta de la furca.
apropo , la ce folosesti bicicleta de aveai nevoie de furca asta ? |
Quote:
|
3 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote: