Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

uniquevl 13-10-11 19:15

Re: Pentru pasionaţii de biciclete

2 Attachment(s)
Intereseaza pe cineva o bicicleta ieftina cu suspensii?
100lei.
Id : unik_ntz
Attachment 2184743

Attachment 2184744

uniquevl 14-10-11 21:18

Hei. Uite ca s-a vandut. Salutari tuturor.

rob3rt0 16-10-11 07:45

9 Attachment(s)
Un mic update pentru chopper si anume capace de valve din zaruri:-)+ niste poze pentru colectia de toamna8)

Gutuie 18-10-11 20:05

1 Attachment(s)
Sa furat bicicleta DHS din zona Berceni mai precis Carrefour Grand Arena, bicicleta este personalizata, adica a fost revopsita si are scris pe ea pe ambele parti "katz style" si "paranoic mind" cadrul este culoarea gri iar furca si partea din spate vopsite verde inchis…
Ii rog pe cei care au surprinso pe undeva sau au idée pe unde isi face veacul noul “posesor” sa ma contacteze :
Y!M : [email protected]
Telefon : 0762.416.713 Paul

Precizez ca bicicleta nu valoreaza foarte mult, dar dorim a o gasi deoarece are valoare sentimental…

Mht'u 18-10-11 20:09

Quote:

Originally Posted by Gutuie (Post 4654280)
Sa furat bicicleta DHS din zona Berceni mai precis Carrefour Grand Arena, bicicleta este personalizata, adica a fost revopsita si are scris pe ea pe ambele parti "katz style" si "paranoic mind" cadrul este culoarea gri iar furca si partea din spate vopsite verde inchis…
Ii rog pe cei care au surprinso pe undeva sau au idée pe unde isi face veacul noul “posesor” sa ma contacteze :
Y!M : [email protected]
Telefon : 0762.416.713 Paul

Precizez ca bicicleta nu valoreaza foarte mult, dar dorim a o gasi deoarece are valoare sentimental…

Mda..Pacat...sper sa o gasiti..in ultima vreme am vazut ca trag la bicicletele care sunt mai ieftine...probabil le vand mai repede...si la a mea au tras de 2-3 ori in ultima vreme...se uita la ea parca e nava extraterestra...cand te apropii de ei isi iau zborul..:lol:

Gutuie 18-10-11 20:29

Mda, oricum faceam misto mereu de amicul caruia ii sa furat bicicleta cand mergeam la Carrefour mereu le parcam acolo si eu cum sunt mai tare`n dantura si nu detin antifurt dupa mine, o puneam pe a mea legata de gardul si a poi a lui peste a mea... ca deh! ma gandeam eu cine drq se baga sa o scoata pe a mea dupa ce vede gramada lu asta de fiare daca dai sa o ridici de trei ori faci hernie:)) si uite ca sa furat gramada de fiare...

CCCCOR 18-10-11 20:42

6 Attachment(s)
Mi-am mai luat un CUBE....
Am echipat bine Tonopah-ul cumparat in vara si vreau sa il vand. Am ales SL-ul deoarece imi place mai mult combinatia de culori alb-negru-rosu si bara de sus mai dreapta gen cursiera. Si SL-ul este tot full XT.
Intre franele XT hidraulice si V _bracke-uri XT pot spune ca pe uscat nu exista diferenta de eficienta. Se comporta 98% la fel. Prin apa e mult mai ok. cu discuri si hidraulice. Eu merg 95% numai pe uscat...asa ca imi sunt putin inutile franele hidraulice.
Mai am sa ii pun cate accesorii SL-ului si e gata si el.

Marica 19-10-11 20:44

Ce sanse sunt sa gasesc pe aici un Kenzel Vagabond in stare buna la pret accesibil? Sau o alternativa pentru downhill.

Andreea13 23-11-11 23:06

1 Attachment(s)
ce ziceti de bicicleta asta ?

brummy 25-11-11 07:23

andreea.. un singur lucru.. wow :D

CCCCOR 25-11-11 22:59

Quote:

Originally Posted by Andreea13 (Post 4736739)
ce ziceti de bicicleta asta ?

Fumoasa pt. categoria ei. Dar cui ii place .....

CCCCOR 26-11-11 19:43

1 Attachment(s)
Ce spuneti de asta ? Prima mea bicicleta ,,modificata'' :))

Andreea13 27-11-11 14:50

4 Attachment(s)
ciorapii aia rosii completeaza imaginea :))

ieri am fost si am luat bicicleta , poze calde.

Jink 21-12-11 22:45

am si eu nevoie de cineva care se pricepe cu piesele de bmx..
angrenaj sputnic playback vs fly?
cat mai urgent va rog :cry:

Gutuie 21-12-11 22:51

Quote:

Originally Posted by Jink (Post 4789613)

Incearca pe dirt bike, sunt sute de piese... si gasesti si la bani frumosi :)
+ ca baietii de acolo te ajuta sa iei si hotarari si iti si explica de ce si cum.

Darius DMS 22-12-11 11:08

Quote:

Originally Posted by Jink (Post 4789613)

mergi cu incredere pe sputnic,nu te va dezamagi niciodata;)..Flybikes se mai fisureaza,dar sputnic never :D...

Jink 22-12-11 15:35

mai am acum alta problema:
mi-am luat furca macneil blazer , sh , si nu are compression bolt.. ce ma fac?:lol:

Mht'u 22-12-11 15:42

Quote:

Originally Posted by Jink (Post 4790510)
mi-am luat furca macneil blazer , sh , si nu are compression bolt.. ce ma fac?:lol:

o dai la schimb pe una care are?:rolleyes2

Aveti vreo idee de mckenzie hill 600?:)) cica e modelul 2011....:lol:Ma rog, sunt bune de ceva? A venit Mosu' mai devreme:lol:

Darius DMS 23-12-11 14:12

Quote:

Originally Posted by Jink (Post 4790510)

mergi la feronerie si testezi mai multe surubi si vezi care se potriveste :???:...daca nu,cumperi floare noua si inlocuiesti..

(!8Y_M 23-12-11 14:57

sau mai e posibilitatea cu vr`un nea strungar.. ceva.. si poate-ti iese.... dar mai bine ce a zis darius..

Care vrea sa-mi faca si mie un cadou de mosh...sau de ziua mea.. ca vine acush... (31 dec):D am nevoie de o roata de motor.. deaia spitzata.. r14-r15 pana la r20:)) pt un proiect.. eventual o si cumpar daca este in stare buna buna buna... daca nu gasesc pe aici o sa caut in targ.. dar tre sa astept pana la anu:))

p.s... new project... țsssssssss...:twisted::twisted::twisted:

cretu_bs 26-12-11 12:07

gutuie ti-ai mai gasit bicicleta?

mihayruncanu 05-01-12 16:09

Buna am si eu o rugaminte doresc niste poze sfaturi cu o bicicleta neagra in combinatie cu ale culori mrs!:idea:

(!8Y_M 05-01-12 17:22

Quote:

Originally Posted by mihayruncanu (Post 4809261)
Buna am si eu o rugaminte doresc niste poze sfaturi cu o bicicleta neagra in combinatie cu ale culori mrs!:idea:

baga o poza cu cadrul tau ca sa stim ce si cum... deregula negru da bine cu crom .. gri.. galben... si chiar rosu...

Mht'u 05-01-12 20:11

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 4809416)
baga o poza cu cadrul tau ca sa stim ce si cum... deregula negru da bine cu crom .. gri.. galben... si chiar rosu...

Cel mai perfect, parerea mea galben-negru

Gutuie 05-01-12 21:36

Quote:

Originally Posted by cretu_bs (Post 4795185)
gutuie ti-ai mai gasit bicicleta?

Nu era a mea, era a unui tovaras... Cred ca e de mult la fier vechi :x ...
A mea e la loc de cinste, sta la caldurica :d ...

(!8Y_M 06-01-12 12:29

Quote:

Originally Posted by mihayruncanu (Post 4809261)

scriie si u pe google.. black & yellow bike.. chrome.. red.. pana mea:P si o sa vezi acolo ce si cum.. si care-ti place mai mult.. pe aia o faci:P

mihayruncanu 06-01-12 20:24

1 Attachment(s)
Este un cadru de bazar simplu DHS la care am avut o tentativa de vopsire gen crom si am renuntat din cauza ca vopseaua nu era buna si l-am curatat si acum sa il vopsesc din nou :lol:Attachment 2284543

mihayruncanu 06-01-12 20:46

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Mht'u (Post 4809788)
Cel mai perfect, parerea mea galben-negru

Am avut rotile portocalii dadeau bine si cadru albastru cu gri na acum sa sper ca va iesi bine ,,BICLA fiecare dupa buget dar nu conteza marca daca o ingrijesti si o intretii am vazut biciclete originale care erau de invidiat si isi bateau joc de ele :???:,,in poza este cadrul uni prieten care tocmai lam vopsit:lol:Attachment 2284587

Attachment 2284588

(!8Y_M 06-01-12 22:08

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mihayruncanu (Post 4811828)
Este un cadru de bazar simplu DHS la care am avut o tentativa de vopsire gen crom si am renuntat din cauza ca vopseaua nu era buna si l-am curatat si acum sa il vopsesc din nou :lol:Attachment 2284543

cu alea 2 culori...(negru si gri) faceai un desen pe cadru de lesinau toti... statea matza in varful cozii... marble effect:X din pacate nu mai gasesc poza cu bicla ... dar uite ceva orientativ:> bine.. in principal poti sa faci cu oricare 2 culori.. dar acuma.. ns cum iese:P

Mht'u 07-01-12 21:13

Quote:

Originally Posted by mihayruncanu (Post 4811877)
Am avut rotile portocalii dadeau bine si cadru albastru cu gri na acum sa sper ca va iesi bine ,,BICLA fiecare dupa buget dar nu conteza marca daca o ingrijesti si o intretii am vazut biciclete originale care erau de invidiat si isi bateau joc de ele :???:,,in poza este cadrul uni prieten care tocmai lam vopsit:lol:Attachment 2284587

Attachment 2284588

Mda... Poate vii pe la Targu Neamt sa dam o tura:rolleyes2Explorez si eu orasul cu ocazia asta:lol:

mihayruncanu 07-01-12 22:12

Din pacate nu prea am cum sa ajung in Targ dar in Piatra ma gasesti sigur :lol:

Mht'u 08-01-12 10:38

Quote:

Originally Posted by mihayruncanu (Post 4813820)
Din pacate nu prea am cum sa ajung in Targ dar in Piatra ma gasesti sigur :lol:

Lasa-mi un id pe privat... Si... Poate ajungi si pe la Targ, ca eu as veni la piatra daca as avea unde sa-mi pun bicicletele:lol:

Darius DMS 08-01-12 12:09

3 Attachment(s)
Furca noua :X..un vis devenit realitate..Rock Shox Boxxer Team :X:X

denees 08-01-12 13:31

Frumoasa bicicleta! Felicitari! Ai mare grija de ea, astfel vei avea parte de mari satisfactii!

Darius DMS 08-01-12 19:21

Quote:

Originally Posted by denees (Post 4814678)
Frumoasa bicicleta! Felicitari! Ai mare grija de ea, astfel vei avea parte de mari satisfactii!

am foarte mare grija :))..tin la bikeuril emele ca ochii din cap:D..in viitor voi prezenta si cealalta bicicleta,BMXul :D..deocamdata sta in cutia lui:)),maine il asamblez

Andreea13 08-01-12 22:38

sti ca e foarte posibil sa rupi cadrul cu unghiul asta de la furca.
apropo , la ce folosesti bicicleta de aveai nevoie de furca asta ?

Silviu94 09-01-12 20:43

Quote:

Originally Posted by mihayruncanu (Post 4811877)

Attachment 2284588

am sa pun si eu niste poze...:lol:

Silviu94 09-01-12 20:46

3 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...987639876:lol:

Silviu94 09-01-12 21:20

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Silviu94 (Post 4817280)

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1326140348 cam astea sunt pozele...mai am de munca dar acuma mai trebuie banutii...:D sper sa o termin in iarna asta...:lol: la poza aia cu tot cu roti e ce vreau sai fac....:lol:dar mai am de treaba.....:lol:

Darius DMS 09-01-12 21:27

Quote:

Originally Posted by Andreea13 (Post 4815726)
sti ca e foarte posibil sa rupi cadrul cu unghiul asta de la furca.
apropo , la ce folosesti bicicleta de aveai nevoie de furca asta ?

ma dau freeride si nu se pune problema de rupt cadrul.furca aare cursa reglabila,iar cadrul suporta 180 mm,..acolo in poza are cursa de 200mm,chiar mai mult pentur ca poza e facuta in prima zi cand am asamblat bikeul,adica in decembrie,cam de craciun..+ ca am laut din timp furca,sa nu ma trezesc ca imi cumapr cadru si n-am furca.sincer,lucreaza extraordinar si nu va pleca de la mien prea curand...

o intrebare,tu ce bike ai??ai cont pe dirtbike.ro??

All times are GMT +2. The time now is 05:09.

- Copyright 2026 4Tuning