Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Accidente (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/39239-accidente.html)

mafiozzo 08-04-10 09:22

Re: Accidente

si-au revenit dupa amenintarea cu csa, s au razganidt in privinta uzurii si a crescut suma de bani

tigermotorsport 08-04-10 09:38

la cat?

RA_2fast4u 08-04-10 11:30

Cum adica? de cand? Pe polita lui scrie ca asigura pana la 500 nu stiu cat de milioane. Tu trebuie sa le zici clar. ba toti, mie mi se falfaie, eu ma duc cu ea in service, nu ma duc la reprezentanta, ma duc la un service ok, cu preturi ok, ei mi-o fac ca noua, si voi imi platiti. cum adica iti pun ei conditii in cat sa iti repari masina?? daca i-au asigurat masina lui ala sa isi asume responsabilitatea.

elnino 08-04-10 12:18

Doar ca pozele si notele inspectorului de daune de la constatare sunt foarte importante pentru ca serviceul, fie el si partener cu asiguratorul, trebuie sa primeasca accept la devizul de plata din partea companiei de asigurari. Asadar ce are asiguratorul pe foaie notat de catre inspector cand ti-a vazut masina trebuie sa fie cam ce trebuie sa faca serviceul.

Daca lui inspectorul ii pune daune in valoare de 2000 lei, iar serviceul cheltuie 5000, s-ar putea ca masina sa ramana in service mult timp....

LE: mai nou se noteaza si timpul de executie a reparatiei care este estimat de catre inspector si in functie de asta, asiguratorul o sa accepte suma ceruta de catre service

vali_cd 08-04-10 12:36

e absolut aberant sa iti impuna asiguratorul unde sa iti repari masina.
cred ca cea mai buna modalitate e sa o repari intr-o reprezentanta, astfel vei stii ca s-au folosit piese originale. Si asiguratorul nu va putea spune ca sunt preturi umflate, pentru ca sunt originale, au cea mai buna calitate si nu te doare pe tine capul cat costa. Nu e de acord, eu zic sa mergi la reprezentanta sa iti fac constatare de daune. Acolo la constatarea de daune va fi chemat si agentul constatator al asiguratorului. Daca nu vrea, fara discutie plangere la OPC si CSA. Ei te sperie cum ca nu iti dau masina, bla bla. Eu am masina noua care a fost un pic atinsa. Am mers ata la reprezentanta unde pt ca s-a stricat intaritura spoilerului si ca s-a rupt un pic a facut constatare reprezentanta, l-a chemat pe asigurator si asta a fost tot. Total deviz 3000 RON. Pt o simpla bara indoita. E drept ca si mie cei de la reprezentanta mi-au sugerat sa accept sa fie dezdoita. Nu am acceptat si m-am ales cu o bara intaritoare noua, in loc de una reparata, fapt ce nu m-a intristat deloc.
Ia legatura cu CSA cat de repede posibil, nu mai astepta sa iti suna asiguratorul tot felul de aberatii. Ia si un contract de RCA si vezi ce scrie in el. Si nu te lasa calcat in picioare doar pt simplul fapt ca ai dacie. Si Dacia trebuie reparata si facuta ca noua daca se strica.

mafiozzo 08-04-10 14:07

azi am dus masina la un service in someseni la aulic ceva in genu, urmeaza sa faca ei deviz si trimite prin mail la asigurari, de acolo in colo eu l e am zis ca nu`s curios io imi vreau masina ca inainte si punct, am plangerea complectata ptr csa daca incep iarasi cu figuri, o trimis la csa si cu asta basta, nu imi mai bat eu capu ca asigurarile vor sa ma intzepe sau nu stiu eu ce cu toate ca mie si aripa stanga mi frecata umpic de la accident, da la aia am inchis eu ochii

CristianD 09-04-10 11:34

Vezi ca este ceva lege cu 15 zile in care tre sa te despagubeasca. Suna la CSA si intreaba cum sta treaba mai exact. Io am intentat proces contra vinovatului (asigurat la BCR), sper ca el sa cheme in garantie BCR-ul si sa plateasca, doar ca dosar bagat in martie este judecat (prima infatisare si e clar ca se lungeste/amana) in noiembrie. Asiguratorii folosesc toate portitele pt a amana platile sau chiar pt a scapa de ele. Nu e vina mea ca asiguratul lor este neatent, eu nu trebuie sa sufar cu nimica. Asa trebuie sa pui problema.
Succes

mafiozzo 09-04-10 15:42

termenul de despagubire este de 10 zile, dupa care se percepe o penalizare de 0.1% din suma, adica daca tre sa ma despagubeasca cu 1000 lei ptr fiecare zi intarziata il va costa pe asigurator 10 lei

licu1 09-04-10 17:21

Quote:

Originally Posted by elnino (Post 3255330)
Ar trebui sa facem un topic nou despre asiguratori. Sa nu mai facem off aici.

A mea intra in service luni la "Complex Service ML", colaboratori cu Allianz-Tiriac. O sa revin cu impresii despre ei.

la complex ML mi-am vopsit si eu loganul integral pe CASCO si sunt destul de multumit dar se putea si mai bine

Bafta

elnino 15-04-10 18:00

Uite aici cum se rezolva cazul "Ucigasul Porsche Cayenne"

citez Adevarul
"O noua alcoolemie a fost depusa astazi la dosarul in care omul de afaceri G.Hilote este judecat pentru ucidere din culpa. Potrivit unei expertize medico-legale, efectuata de IML Cluj, alcoolemia este de doar 0,65-0,75 la mie. Noua valoare a alcoolemiei ar putea determina o pedeapsa mai blanda (...) In 19 oct 2009 Hilote, aflat la volanul unui Porsche Cayenne, a izbit frontal un autoturism. Toti trei pasagerii acestuia, mama, tata si fiica, pierzandu-si viata."

mafiozzo 15-04-10 18:39

pai dupa atata timp normal ca se tot scade inca cateva luni si nu era deloc beat, romania asta, defapt, politia asta...

-LEXION- 16-04-10 18:43

http://www.stiridecluj.ro/social/accident-autostrada-a3

Dolce CST 16-04-10 19:18

Quote:

Originally Posted by elnino (Post 3281334)
Uite aici cum se rezolva cazul "Ucigasul Porsche Cayenne"

citez Adevarul
"O noua alcoolemie a fost depusa astazi la dosarul in care omul de afaceri G.Hilote este judecat pentru ucidere din culpa. Potrivit unei expertize medico-legale, efectuata de IML Cluj, alcoolemia este de doar 0,65-0,75 la mie. Noua valoare a alcoolemiei ar putea determina o pedeapsa mai blanda (...) In 19 oct 2009 Hilote, aflat la volanul unui Porsche Cayenne, a izbit frontal un autoturism. Toti trei pasagerii acestuia, mama, tata si fiica, pierzandu-si viata."

Ioi ca iti vine sa te dai cu capu de pereti cand vezi asa ceva:rolleyes2:shock: .. astia cu bani isi pot permite sa scape mai "ieftin"..dar oamenii de rand daca fac ceva asemanator...a 2-a zi ii vezi in puscarie ! se proste lumea pe zi ce trece...tot mai multa lume se baga pe accesu interzis:x si daca ii loveste cineva care merge pe sens unic...striga..injura..sau chiar sar la bataie:-j oameni si oameni...

Dolce CST 21-04-10 12:22

http://www.stiridecluj.ro/social/acc...ste-ranit-grav

http://www.clon.ro/stiri/cluj/artico...00421-08292851

:shock::shock::sniff::cry2::cry2::cry2::cry::cry:: cry::shock: Cei care stau pe Str Horea sau prin zona garii..ii vorba de un baiat Varto... :cry:

vladigrec 21-04-10 12:28

ft nasol ...

CJ-01-WOB 21-04-10 21:00

Urat.
pacat .... oboseala si condusul nu se impaca . Daca veneau din Italia puteau sa se opreasca sa doarma undeva :(.tragic

CJ-01-WOB 22-04-10 19:17

vai viata ...
mori nevinovat

http://www.stiridecluj.ro/social/acc...-in-plin-video

-LEXION- 22-04-10 22:01

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 3301852)

http://www.stiridecluj.ro/social/acc...udi-doi-raniti

Am vazut X6-ele ala in Floresti la Remus Service, si chiar am zis, ca daca nu ii vedeam stopurile, nu stiam ce masina este, atat de distrusa era.
Pe Cluj-Dej chiar nu stau destule radare la cati tampiti sunt si cu ce viteze merg....am auzit idioti care se laudau cau au atins 220 si 250 pe liniile drepte din zona asta :rolleyes2

Bogdan_mb 22-04-10 22:06

Partea cea mai trista este ca soferul audiului va fii cel vinovat deoarece nu s-a asigurat, de parca reusesti sa il vezi pe cretin cum te depaseste pe linie continua cu 200+ la ora.

zN3u 22-04-10 22:11

Quote:

Originally Posted by Bogdan_mb (Post 3302413)
Partea cea mai trista este ca soferul audiului va fii cel vinovat deoarece nu s-a asigurat, de parca reusesti sa il vezi pe cretin cum te depaseste pe linie continua cu 200+ la ora.

"Politia a declarat ca soferul din autoturismul de teren BMW X6 este vinovat pentru ca a circulat cu viteza si nu a respectat distanta fata de un autoturism a semnalizat ca intra pe un drum laturalnic."

Sa speram ca asa o sa fie doar au si videoul acela cam neclar si fara valoare.Sa il bage la bulau pe miticu curului !!!!!!! doar are miticu x6 ca asa le place la bucuresteni cu x`uri multe :shock:

vali_cd 23-04-10 08:17

http://www.stiridecluj.ro/social/sos...-de-24-de-ore-

Din pacate drumul asta a devenit foarte periculos

zN3u 23-04-10 18:42

din cate am intales de la un prieten care e la faculta cu sotia decedatului,tip`u care a murit circula si el cu 150 si merge bara in bara cu bmw`u,iar el a facut la un moment dat stang si bang :( din pacate asta e.pacat de ei ca mor una intruna in floresti azi dim am intales ca azi dim a calcat pe doi pe ceva trecere de pietoni :|

Sebi 23-04-10 23:28

Din pacate Florestiul este groaznic la capitolul circulatie, eu vad ca si solutie semafoarele la trecerile de pietoni, dar s-ar ingreuna si mai mult traficul, poate ca limitatoarele de viteza ar fi bune, daca ar fi facute cum sunt prin Italie de ex, nu adevarate dealuri cum sunt la noi

e.g: incercati sa traversati pe trecerea de pietoni din fata de la Metro... jalnic

CJ-01-WOB 24-04-10 09:41

Pt Floresti ar trebui facut un drum ocolitor , ca alternativa . Plus investit ceva in speed bump-uri , semafoare , vre-o 2 camere fixe de viteza si totul ar fi brici . dar .. pana nu mai mor vreo 100 nu se v-a intampla nimic .

pacat

elnino 24-04-10 12:00

Quote:

Originally Posted by Sebi (Post 3305394)
Din pacate Florestiul este groaznic la capitolul circulatie, eu vad ca si solutie semafoarele la trecerile de pietoni, dar s-ar ingreuna si mai mult traficul, poate ca limitatoarele de viteza ar fi bune, daca ar fi facute cum sunt prin Italie de ex, nu adevarate dealuri cum sunt la noi

e.g: incercati sa traversati pe trecerea de pietoni din fata de la Metro... jalnic

Ar trebui desfiintata trecerea aia, e degeaba oricum, ca pieton nu ai ce face in partea opusa,fiind proprietatea uzinei de apa sau cum se numeste, iar cu masina nu poti opri acolo.

Bumperele cu trecere de pietoni ar fi ideale, dar asta e doar o problema din 1000, care ar trebui rezolvata la noi.
Pana vom avea marcaje corecte, sau mai corect pana vom avea marcaje; drumuri fara gropi; parcari; autoritati competente, ne batem, ne injuram prin trafic ca unu-i prost, altu-i nesimtit,etc
Scumpa Romanie, scumpa...

RA_2fast4u 24-04-10 14:09

Cum sa pui speed bump's pe un drum european ?

elnino 24-04-10 14:50

Pai oricum ai restrictie la 50km/h. Poate fi european o data ce ai treceri de pietoni pe el. Tot E60 trece si prin Floresti, prin urmare nu poti pune borduri in localitati? Eh c***

-LEXION- 24-04-10 16:06

Quote:

Originally Posted by vali_cd (Post 3303104)
http://www.stiridecluj.ro/social/sos...-de-24-de-ore-

Din pacate drumul asta a devenit foarte periculos

Azi dimineata am trecut pe la 5:30 pe acest drum, in Fundatura, la vreo 3-4 km distanta de acest accident si de cel cu X6-ele de mai sus, un Audi A4 era intre capul de pod si stalpul unei porti, peste sant. Airbagurile puscate, toata masina parca era torsionata de la cum a trecut prin santul acela foarte adanc si a ajuns intre poarta si pod......Audi era de BN

Eagle_flyaway 24-04-10 21:33

am vazut si eu audi pe la 8:20 si ceva camioane oprite si pe st si pe dr dar nu-mi imaginez cum a plonjat acolo ... mda ma rog se intampla multe inexplicabile in tara asta.
Drumul Cluj-Dej acum este unul foarte rapid si probabil unii raman prinsi in vraja vitezei, desi am observat si alte 2 stereotipuri romanesti pe drumul asta: mersul bunicii si ingamfarea de a merge pe mijlocu drumului cu toate ca vad ca vine din spate nu s-ar trage Doamne fereste! si altu ar fi acela de a merge nas in nas cu unu care depaseste desi ce care vine de pe contrasens prefera sa dea blituri si claxoane in loc sa se traga un pic mai pe dreapta.
Avand asemenea comportamente standard nici nu-i de mirare ca se intampla atatea.

MadManOvi 24-04-10 22:33

Cam unde ai dori sa se traga lumea din fata mariei tale? :shock: cluj-dej are o singura banda pe sens.

-LEXION- 24-04-10 23:01

Quote:

Originally Posted by MadManOvi (Post 3307643)
Cam unde ai dori sa se traga lumea din fata mariei tale? :shock: cluj-dej are o singura banda pe sens.

Exact, la fel ca si Floresti, Gilau. Incearca sa depasesti pe "banda" din dreapta cand este politie, sa vezi cat mai ramai cu permisul in buzunar. Asta e motivul pentru care nu se trage nimeni ;)

vali_cd 25-04-10 08:04

din cate am inteles X6-le era la o liniuta cu un ML. in momentul in care a lovit Audi, ML il depasea prin dreapta, iar X6 prin stanga...
asta imi spuneau niste prieteni care se aflau cateva sute de metri mai in spate.

Eagle_flyaway 25-04-10 12:33

Quote:

Originally Posted by MadManOvi (Post 3307643)

Saracu drum cu o banda are abia abia 7m incluzand si band aia una din sensu opus si saracu supus nu se poate da la o parte din calea mariei sale "io" singuru participant la trafic care goneste ca nebunu cu 200km/h cu un amarat de 1.5 diesel :rolleyes2 na ca m-am dat de gol sper sa nu citeasca vreunu cu cashcheta pe aici sa-mi ia permisu !

jmf_ 25-04-10 12:44

Eu fac Cluj-Bistrita relativ des si sincer mi se pare ca se circula destul de civilizat, in sensul ca lumea se cam trage daca vede ca vii din spate (fara sa dai blitzuri) si la fel daca e cineva in depasire i se cam face loc (trec 3 masini paralel lejer). Totusi as prefera sa stea mai mult radarele noi la panda si mai ales in zone cu depasirea interzisa, fiindca mai prind idioti care chiar nu gandesc, pe langa ca merg tare mai si depasesc in varf de deal sau in curbe fara vizibilitate.

Cel putin in judetul BN inca n-am vazut radarul nou pe drum european, in locuri riscante, in schimb l-am vazut prin orase unde sunt 4 benzi (ceea ce e ok, dar as prefera sa stea mai degraba in zone cu risc ridicat sau cunoscute ca periculoase, decat in oras).

Motor 26-04-10 13:06

Quote:

Originally Posted by Eagle_flyaway (Post 3308617)
Saracu drum cu o banda are abia abia 7m incluzand si band aia una din sensu opus si saracu supus nu se poate da la o parte din calea mariei sale "io" singuru participant la trafic care goneste ca nebunu cu 200km/h cu un amarat de 1.5 diesel :rolleyes2 na ca m-am dat de gol sper sa nu citeasca vreunu cu cashcheta pe aici sa-mi ia permisu !

chiar te cred )

mafiozzo 28-04-10 22:14

http://www.stiridecluj.ro/social/acc...ijiri-medicale

accident intre o blonda si o bruneta:)

werwceul 29-04-10 22:34

am stat azi la urgenta...ai viata, 8 ore pentru un prieten.
si pe la 7 juamte a venit bruneta care defapt era roscata :P
i-o recoltat sange

-LEXION- 05-05-10 20:40

In seara asta langa Iulius a fost un eveniment neplacut. Un camion DAF cu nr CJ 64 MGM a fost parcat fara sa fie trasa frana de mana , si a luat-o la vale, oprindu-se intr-un stalp, chiar langa statia de autobus, blocand tot drumul. Pe trotuar era o femeie care a intepenit cand a vazut ca vine camionul fara sofer spre ea, dar din fericire nu a patit nimic. Am sunat la Sectia 3, de unde vine un logan cu 2 drojdieri care intreaba daca este vreun ranit. Afland ca nu este, ei pleaca, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, pentru ca acest eveniment tine de autoritatea rutiera, nu nespalatii din sectii. Dupa 15 minute vine si un logan mcv nou cu alti drojdieri, care, la fel, le pierde interesul daca nu sunt raniti. Intr-un final vine si soferul, nervos, ca niste copii s-au jucat cu supapa lui de aer si a iesit aerul din instalatie si de aceea a plecat de pe loc camionul (dar, oricine stie, ca la camioane este invers, cand ramai fara aer, se blocheaza rotile. E nevoie de 6 atmosfere sa deblochezi franele sa pleci de pe loc). Cei de politie au zis ca ei nu sunt mecanici, sa isi dea seama daca este adevarat sau nu ce a zis soferul, si a rugat pe toata lumea sa plece acasa.

Am ajuns la concluzia, ca politia romana stie doar sa dea AMENZI si sa stea cu radarul. ATAT! Pentru orice altceva, nu este de autoritatea lor.

Eagle_flyaway 06-05-10 10:28

bine ca nu ti-o dat si amenda ca i-ai deranjat "fara rost"!:rolleyes2

gangsta 07-05-10 15:14

Accidente

http://www.citynews.ro/cluj/evenimen...ccident-81057/

"Un tanar de 23 de ani si-a pierdut viata azi noapte, cu putin timp inainte de miezul noptii, intr-un accident rutier, care a avut loc in Piata Avram Iancu. Serban Radu Lazar a fost accidentat mortal in jurul orei 23:45, in timp ce incerca sa traverseze strada pe trecerea de pieton."

All times are GMT +2. The time now is 03:28.

- Copyright 2026 4Tuning