Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

Adytzu_JerrY 08-11-07 00:24

Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)

asa e la noi...:) numai cearta....fiecare vrea sa fie "sef":)

trafy-vr6 08-11-07 10:42

tzeapa asta o practicam si eu mai demult cand mi``am bagat netu...deci...frate in primu rand nu iti da bani GRATIS si in al 2-lea rand banii nu o sa iti vina NICIODATA GARANTAT.Daca chiar vrei sa faci bani pe net dar mai greu joaca-te pe prizee.com...eu in 7 luni am strans bani de un pix de la ei:) adica 5 dolari

recBeat 11-11-07 12:15

aseara am reusit in sfarsit sa imi achizitionez noua revista 4tuning :joy:
a trebuit sa ajung tocmai la sibiu ca sa o gasesc :workout:, dar a meritat ;)

Pt cine ie interesat, mai sunt 2 exemplare la petronV-ul de la intrare in sb 8)

cosmin_cosmin_1 11-11-07 18:40

cat de noua? aia cu numar dublu? sau a mai aparut alta

recBeat 11-11-07 20:03

Quote:

Originally Posted by cosmin_cosmin_1 (Post 1194800)
cat de noua? aia cu numar dublu? sau a mai aparut alta

dap, aia cu nr dublu. Sa inteleg ca matale o aveai deja si nu ne-ai spus si noua de unde ai luat-o? hmmmmm....

cosmin_cosmin_1 11-11-07 20:53

da,o aveam de ceva timp,dar le-am zis alor mei s-o cumpere. nu stiu de unde au luat-o,cred ca din valcea.dar atunci cand a aparut. oricum,imi pare din ce in ce mai rau de banii pe care ii dau pe ea. e slaba comparativ cu ceilalti.

SSJ_Gohan 11-11-07 23:19

Stie cineva pe careva care sa vrea sa imi puna si mie o inchidere centralizata pe "septar" ?

recBeat 13-11-07 18:20

Quote:

Originally Posted by cosmin_cosmin_1 (Post 1195007)
da,o aveam de ceva timp,dar le-am zis alor mei s-o cumpere. nu stiu de unde au luat-o,cred ca din valcea.dar atunci cand a aparut. oricum,imi pare din ce in ce mai rau de banii pe care ii dau pe ea. e slaba comparativ cu ceilalti.

Poi sg. concurenta ie COX-u', si sunt destul de asemanatoare intre ele revistele :???:. Cu exceptia ca 4tuning-ul a mai avut pr cu prinderea foilor, dar nici cox nu-i mai prejos, penultimul nr. fiind nevoit sa-l cumpar de 2 ori pt ca prima revista avea tiparite vre-o 3-4 pag de 2 ori, iar cele din locul dublurilor lipseau :x.. deci nu ne ramane decat vb aia cu "traim in romania si.. "

p.s. "Gohan", personal nu cunosc decat vip, relco (dar nu st sg dc pun si centralizate) si nurvil :mrgreen:

cosmin_cosmin_1 13-11-07 18:31

nu mi se par prea asemanatoare,iar stilul in care sunt prezentate articolele in C e mult mai atragator. Probabil ca o sa cumpar in continuare si 4T, ca de 2-3 ori pe an de cate ori apare nu e paguba in buzunar:)

IONUT-GBP 15-11-07 13:19

are cineva bluetooth de calculator ? vreau si eu driveru pls :(

trafy-vr6 15-11-07 13:34

ce o fi asa de greu sa dai pe google.ro seach: download bluesoleil????
http://www.ivtcorporation.com/downlo...l_Download.php

Adytzu_JerrY 15-11-07 14:01

decat sa caute mai bine asteapta sa caute altii ....

IONUT-GBP 15-11-07 14:22

L-am instalat si eu pe asta Trafy , si ma lasa sa transfer doar cate 5 mega ca nu am licenta..si asa am patit cu mai multe :rolleyes2 :lol: ..gasi pana la urma pe dc++8)
Ms oricum :):bunch:

recBeat 15-11-07 14:57

https://www.youtube.com/watch?v=8jWz3...eature=related :rolleyes2

:!: :!: :!: :idea: :!: :!: :!:
;)

IONUT-GBP 18-11-07 11:43

Vinde cineva vreun amplificator de casa cu 4 iesiri ? :D

trafy-vr6 18-11-07 15:00

eu..cu tot cu boxe

recBeat 18-11-07 16:22

https://www.youtube.com/watch?v=sM4nh...eature=related :shock:

trafy-vr6 18-11-07 16:27

pacat ca nu l`ai vazut pe RainMan aseara pe Jiblea-Malu Alb-Oras....am facut pe mine cu Rainman McRae Tokyo Drift:|

thex 18-11-07 16:32

trafi, rainman face show klumea cu masina?

trafy-vr6 18-11-07 17:02

cu Y te rog:)) da...depinde cu care..cu 3 GT rupe cu 4 1.4 frumos....dar daca stai slab cu inima nu iti doresc sa mergi cu el...hai ca GoGu te mai tzi acolo, strangi din picioare, ti le incleshtezi...da cu RainMan..no way:))

thex 18-11-07 17:04

scuze trafY. pai mi-au venit niste idei de filme si ma gandeam sa facem un film dak e vremea buna si da e de acor soferul.

trafy-vr6 18-11-07 17:06

vorbim...iau si eu NFS`u si incerc sa aduc un 200sx...sa vad daca dau de om zilele astea...

thex 18-11-07 17:28

ok...pai cu cat mai multe masini cu atat mai bne

IONUT-GBP 18-11-07 17:36

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1204744)
eu..cu tot cu boxe

cat vrei DOAR pe amplificator ? :rolleyes2

thex 18-11-07 17:41

posteaza ma si tu la bazar

DjRainManFast 20-11-07 20:43

:)) Trafy mai si exagereaza....nu e chiar asa!! Ce film? Detalii daca se poate!

thex 20-11-07 22:03

pai....am acu posibilitatea sa trag niste cadre super interesante..asemantoare alora din flme. De ex pot sa pun o camera in bara din fatza...una pe lateral..una in spate una in masina...dam o tura mai cum zice trafy si fac un filmulet si sper sa iasa ceva...nush...n-am mai incercat pt k nu am avut posibilitatea sa trag cadre dinalea...dak vrei ma anunti si ne vedem intr-un weekend

Kaluvr6 21-11-07 06:33

pai eu vreau sa facem si am vb cu jacku si cu inca un tovaras si vor sa faci o sedinta foto cu septar nou si unu vechi, mie imi place ideea. Si vin si eu. Poate stam o zi dracu si turnam film :))

trafy-vr6 21-11-07 07:45

ar fi belea sa facem documentar despre cursele din vl. Frate am o idee tare pt poze. Sa mergi tu intr`o masina si sa treaca Kalu pe langa tine si tu sa ii faci poza....si cand o editezi sa ii pui smecherii dalea ca si cum ar fi facuta de radar..adica o faci alb negru si pui acolo Speed: 200km/h , location: Valcea-Raureni pana mea..am eu o poza facuta de radar acasa si iti dau toate detaliile.aa? am idei? cat despre film ar fi bine sa tragem in fiecare zi cate putin si mai multe cadre macar sa iasa o belea.Filmam ziua dupaia seara si cand da zapada...

Kaluvr6 21-11-07 08:33

ma ar trebui sa ne organizam frumos mai multi si sa punem la cale cam ce`am vrea sa facem. Sa vina fiecare cu idei, poate le combinam si dup`aia punem in aplicare. Facem mai intai un fel de scenariu....plm...intelegeti voi. Eu zic sa punem de`ontalnire :) voi ce ziceti? Sa vina fotografii si restu sa facem ceva frumos sa moara 4tuningu :)) sa le`aratam ca smecheria s`a inventat si e inca la VL :P sa vina si cascadorii :)) sa faca frumos ca eu la astea nu ma bag poate fac vreo prostie :)

IONUT-GBP 21-11-07 09:15

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1208397)
Sa mergi tu intr`o masina si sa treaca Kalu pe langa tine si tu sa ii faci poza....si cand o editezi sa ii pui smecherii dalea ca si cum ar fi facuta de radar..adica o faci alb negru si pui acolo Speed: 200km/h

si la volan sa fie pisica :lol: :lol: cand in Cats&Dogs cand conduce-au limuzina :lol: :lol:

trafy-vr6 21-11-07 09:26

ce duma de la 35.000 ai.mai au?

trafy-vr6 21-11-07 09:44

ma am o propunere...hai sa aducem sau sa facem un club de racing in valcea. eu am incercat in primavara da nu am avut cu cine..nu am gasit sprijin decat din partea lui Oliver, Hellfire si inca 1 sau 2 membrii...incercam una tare acuma?

thex 21-11-07 10:33

as avea io o propunere... pt ca e prima data knd incerc asa ceva...sa merg intai doar cu unu din voi...cu tine geo k am vb si sapt trecuta. tragem niste cadre ca sa vedem ce iese...si dupaia dak e calumea sa fie toata comunitatea...multe masini..multe camere...etc

Aaronnel^ 21-11-07 13:52

Am o propunere in legatura cu pozele in primul rand. Sa ne strangem toti undeva intro parcare mare, Zavoi de exemplu si sa facem poze de grup ca sa fie un fel de CV pentru film, iar apoi un fel de fisa cu fiecare membru in parte. Poza cu masina si detalii legate de ea si in montajul filmului sa iasa frumos. Asta sa fie un film de prezentare apoi sa urmeze grosul cu totii. Dam numerele jos la masini pentru a exista o cenzura. Ideal ar fi ca filmarile sa se faca si cand e lumina , si cand e asa spre inserat(4-5) si cand e noapte afara.
Ar fi perfect cand sunt cat mai multi membrii acasa, veniti de la facultati. Atunci sa se faca marele film si pozele de grup. Undeva in vacanta de iarna ca atunci vin toti, inclusiv Oliver, iar filmele cu cate un membru in parte si sedintele foto sa fie facute pana atunci.
Cum zicea si Geo concepem de acum un scenariu ca sa stim ce facem in ziua ce mare, sa nu stam sa pierdem timpul.
As mai avea o propunere si cine vrea sa se bage. Este vorba doar pentru o singura masina. Vreau sa fac cu Thex o filmare in genul celor de la filmarile de prezentare ale masinilor la ProMotor sau Tuning Show. Este vreun membru dornic?

Este doar o propunere. Sper sa nu mi-o luati in nume de rau

thex 21-11-07 14:04

pai io azi ma duk cu geo la o tura sa vedem ce iese si daca iese ce trebuie facem o chestie. dak iese ceva frumos poate trimitem filmu pe undeva sa apara la tv...

recBeat 21-11-07 14:15

bai fratilor.. lasati-o' n plm cu "ziua ce-a mare" si scenarii si alte bazaconii "furios si iute".. filmati fratilor faze spontane nu jucati teatru.. ie mai natural asa ;)
Va bateti capul cu atatea scenarii si detalii si o sa iasa "injectat"..
Parerea mea.. acuma majoritatea decide.

SSJ_Gohan 21-11-07 14:24

Nu mi-o luati in nume de rau, nu o spun cu rautate..dar la 16 ani se pot face multe.. :)

Sper sa va iasa ceva frumos si daca e nevoie si de unul mai batran si ramolit asa ca mine (mama mama...ce melancolic sunt :lol: ) va ajut cu cea mai mare placere

thex 21-11-07 14:37

n-am de ce s-o iau in nume de rau...dak nu iese ceva aia e... nu pierd nimic..macar stiu ca am incercat ceva. ideea sa filmezi din diferite unghiuri o calatorie a comunitatii... nu k ii zik io lu ala sa ridice mainile cand face celalalt din faruri...
Edit: Orice ajutor e binevenit

trafy-vr6 21-11-07 14:44

I'm in...numai sa ziceti cand...

All times are GMT +2. The time now is 11:52.

- Copyright 2026 4Tuning