![]() |
Re: Masina Mea ..!
Stai linistit ca nu faceam referire la el :lol: sari tu repede in apararea lui, cainilor :lol::lol::lol:
EDIT: pana la urma, gusturile nu se discuta, deh, daca n-am bani sa-mi iau si eu bemve. Mi-as dori bemve sa-i pun angel eyes, dar deh, asa am pus pe masina lu' taicamiu care nu e bemve. :blahblah: Vorba lu' sharky Restu` e CanCan! :paper: |
Quote:
|
Aaa... Sa stii ca am si bara de "iem \\\" :lol::lol::lol: tot de bemve pe hyundai accent.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
inca o modificare...mai urmeaza ceva dar m-a prin s intunericul
|
3 Attachment(s)
de astazi mandru posesor de animale salbatice
|
:peace::peace::dance::dance:
|
FORTZAAAA !!!!........:lol::lol::lol::lol: sa il stapanesti sanatos, sa ai parte de cat mai multe ronduri, "cearce", cauciucuri rupte, cat mai multi km dealatu si etc.....FELICITARI !!!!:lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
OK....randu meu.....Capac motor revopsit negru + literele si cifrele cu rosu ...... + numere :lol::lol::lol:
|
Ooo frumosa bestia asta :-> sa o stapanesti sanatos.Victore sa ai parte de sosea lunga si fara incidente.
|
merci:lol::lol:
|
BRAVO BAIETI!!!!! na ca devin userii din ce in ce mai activi:twisted::2gun::peace::peace::boogy:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
radule sa o stapanesti sanatos ... o intalnire pe bulevard ceva sa o vad si eu ? :rolleyes2:lol:
|
oachesa rau mai ales asa .... "tunata". sa ai parte de el ca la ce planuri ai nu prea il vab vine :)))))
|
nu mai scriu si aici inca odata ....
intrati pe link... ultimele posturi ... https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...io/page-2.html :) |
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...-furioasa.html
daca tot sunt din valcea si vin deseori pe bulevard sa o prezint si pe a mea aici :D Primele poze sunt in stadiul in care se afla la inceput, dupaia incet s-a mai schimbat, dar naravu ba :)) |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
o poza si cu a mea :oops::rolleyes2
|
|
1 Attachment(s)
=)))))))
SAU :)))) Sabin nu trebuia sa colantezi grila.Dadea mult mai frumos alba..mai clean. Asa cum nici eu nu trbuia sa colantez capota..neagra .Dar o voi da jos si vopsi cand fac rost de ceva banuti.Acum am "cumparat" de pe okazii o toba sport : |
2 Attachment(s)
Quote:
PS: uite cu ea si alba si neagra , mie imi place mai mult neagra ... fiecare cu gusturile lui :D |
A da .Acum vad si eu...cu ea alba era mai "cuminte" :))
Acum da bine si cu elementele negre de la bara |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Si cica TEASER cum se poarta... :oops:
|
g2. .
|
m.m pune mai multe poze cu golf-ul ca m-ai facut curios :)
|
Da..jantele de pe el
|
Quote:
|
Quote:
m.m nu stiu masina. pur si simplu pare interesanta din poza care ai pus-o si vreau sa vad mai mult ! Hai ca imi e somn :)) . pui ceva ? |
1 Attachment(s)
Ajunge :P Va pup.noapte buna.
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Eram foarte obosit...
Jantele le'am luat.Inca nu le pun pe masina pentru ca vreau sa le polisez inainte si...au ET 24 , mai mic ca la jantele mele (30 sau 32) si e foarte probabil sa imi atinga in aripi.avea pe 2 jante slickuri si am probat..cam atinge daca dau in 'gropi' |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning