![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
Quote:
|
Cum Civic'ul nu o sa fie o masina de strada , am luat acest BMW "ca nou".
BMW M5 E34 Situatie acte:Ne-inmatriculata Anul fabricatiei:1995 Km rulati:359,000 km Stare:Normala Combustibil:Benzina Capacitate cilindrica:3,800 cm³ Putere:340 hp Pret:3.100 Euro Culoare: Teal Transmisie 6 Viteze . Manual Masina e ca si noua .(Motorul actual e un V6 , nu stiu cati cai are acum , dar stiu sigur ca are undeva la 120-130.000 km rulati) Nu este culoare originala,fiind vopsita acum 2 ani. Planurile pentru el nu sunt marete , doar sa ii schimb jantele si gumele , sa gasesc un motor mai mic(de preferat in linie pentru ca cel in V consuma prea mult , si nu imi permit pentru o masina de zi cu zi). Civic'ul a primit jante noi(pentru o perioada scurta de timp pana gasesc ceva mai ok) Poze cu ambele:arrow::arrow:: Civic: http://uploadimage.ro/images/95377632487493950818.jpg http://uploadimage.ro/images/99439680264575686114.jpg http://uploadimage.ro/images/22757698812560829898.jpg BMW: http://uploadimage.ro/images/08880791158821229081.jpg http://uploadimage.ro/images/42054010975825881105.jpg http://uploadimage.ro/images/78794187427608773850.jpg [Am pus pozele asa sa nu ocupe prea mult spatiu pe pagina] |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Noua achizitie care a venit pe neasteptate insa chiar aveam nevoie de un break pentru a cara diverse piese, jante etc si pentru excursi... o masina mai normala fara suspensii sport care sa fie relaxanta si asa a venit acest Bmw E36 Touring 318 tds Detalii: An fabricatie: 12.03.1996 Nr. Km: 412.200 km ( cam mult insa motorul merge impecabil, are turbo si injectoare noi cu factura din germania schimbate de 3 luni) Motor: 1665 cmc (cel mai mic mot diesel de la Bmw) M41D , 90hp,190NM, 5+1trepte Dotari: 2geamuri electrice, oglinzi electrice, AC manual, obc 7 butoane, scaune fata incalzite,2 airbag-uri, sistem audio harman kardon original. Masina a fost adusa pentru dezmembrari insa nu a fost dat nici o piese de pe ea, masina nu avea jante era pe butuci asa ca am luat din garaj niste Borbet A 16" 7,5j cu 9j spatele cam micute insa momentan merg cu cauc 215/40/16" cam varza... Masina a fost taxi in germania de aici si nr de km pe care ii poseda... Ar avea nevoie de filtre,ulei,distributie, bucsi, bielete, grupu spate cam curge ulei, toba cam scapa gaze si ar avea nevoie de un polish sau o vopsea noua... Modificari de viitor hmm... jante pe 17"-18", o evacuare noua, un suport de biciclete(pentru mers la munte sa duc bicicleta), xenon, alta bara fata ori alpina ori m sa vad ce gasesc, un soft (desi masina am luat-o pentru consum vreau ceva mai multa putere) si vad eu pe parcurs ce voi mai gasi pentru ea... |
Ruffy e36-le meu break, se dezmembreaza ! Pot sa iti dau orice piesa, inclusiv jantele, portbagajul si bicicleta ! OZ TURBOS pe 17", 7,5 - 9J !
Rid3R vezi ca trebuie sa ii faci unghiul pe fata .. utzu foarte frumos m5-u tau ! S-a produs o tragedie cu Beetle-ul ... Prietenul este bine ... Il trimisesem sa imi aduca masina la garaj si pe drum ... Asta este ... Piaza rea masina ... Norocul meu (inafara ca soferu' e bine) e ca motorul nu a fost atins ... Ma duc azi prin targuri sa caut o masina ... Vreau Golf(toate generatiile, nu conteaza), pentru a pune vr6-le pe el ! Sau un m5 e34/e39 . E36 BREAK SE DEZMEMBREAZA !!! |
3 Attachment(s)
Am pus grila facuta la comanda ptr Corrado...:rolleyes2-400 lei
Urmeaza maine sa o duc la Equinox sa ii pun suspensii noi...si sa o las jos!:-) |
2 Attachment(s)
Salut doar ce`am venit de la "Scarbici" si mi`au ajuns si bara fata/spate pentru Cielo 600 E !Le`am si montat pe Cielo !!
Preview: |
@utzu02: Frumos E34-le.
@Ruffy RUF: Īmi place culoarea. @KidForDrift: E ce trebuie şi aşa,nu trebuie neapărat mai lăsat.Singurul lucru care nu-mi place e capota.Aşi fi optat pt. una stock. @Rid3r*RaCe: Ţi-am zis şi pe mess că nu prea-mi plac bările after,da' dacă ţie īţi place e ok.Tu o conduci. Īncă puţin,īncă puţim.Maxim o oră,sper,şi e sus motorul. Revin cu poze. :D |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Īi mulţumesc lui Equinox īncă o dată.
Motorul e sus pe maşină şi merge ceas,nu am īntāmpinat nici o problemă. Aduce Equinox ăsta cele mai bune motoare. :lol: Mai rămāne vopsitul,pt. care momentan nu am bani.Īn orice caz fac eu rost,şi fac īn aşa fel īncāt luni să fie la vopsit,marţi cel tārziu. Mă duc ea acum la o mică plimbare,revin cu poze mai tārziu. |
2 Attachment(s)
Acum cateva ore mi-a sosit motorul si jantele.
Mai am de taiat din arcuri si sa o vopsesc :X |
1 Attachment(s)
@PiTyK: Īmi place.Vopseşte-i bările şi pragurile,las-o mai jos şi e perfectă.
Am dat o tură cu al meu E36,am făcut şi o poză,atāt am apucat,m-am bucurat de plimbare mai mult.Merge impecabil.Mai urmează ceva reglaje de fineţe,dar īn rest e ceas. |
DEci golful sa vandut lui PITYK.Acum am facut si eu rost de niste bani.Ruffy RUF dami id tau pe PM sa vorbim despre jantele alea
|
9 Attachment(s)
Salut revin si eu cu vesti noi. In primul rand pe Seat nu am mai pus niciun motor dar i-am luat jante Fikse FM10 700E total cu tot cu gume.
Acum vin cu ceva nou, ultima achizitie Audi S5 Pret 30.000E An de fabricaţie 2008 51.000 km Benzină V8 264 kW (359 CP) Capacitate cilindrică: 4163 cc Clasă de poluare : Euro 4 ABS ESP Faruri cu xenon Geamuri electrice Īnchidere centralizată Manual de service Scaune de piele Scaune īncălzite electric Senzori de parcare Servodirecţie Sistem de īncălzire auxiliar Sistem de navigare Trapă decapotabilă Jantele sunt Team Dynamics Pro Race @KidForDrift : imi place ;) @PiTyK : nu inteleg acum cate ore ti'au venit de le'ai pus deja pe masina :| @Ruffy RUF : sa o stapanesti sanatos @Rid3r*RaCe : prinde forma @DariusAlexandru : cat motoru pe o asa pisicuta, sa ne zici si cati cai are :) |
3 Attachment(s)
Maine imi ajunge motorul pentru pisica iar in 2-3 zile imi vin si suspensile din germania.
Iar acum am o noua maisna la vanzare Mercedes w221 culoare negru.Masina se vinde fara jante. Pret 40.000euro. |
1 Attachment(s)
Pentru astazi Rid3r*RaCe si ionut.alex63 eu terminat treaba si au plecat la o bauta Hai Noroc Baietiii !!!
|
6 Attachment(s)
Va salut! n-am mai postat dinaintea pastelui updateuri cu e30-ul , dar totul a mers brici pana acum! Si niste poze sa va faceti o impresie despre cum arata acum. si stiu ca numarul este pus aiurea, l-am pus acolo deoarece eram nerabdator sa fac o tura cu el , il voi aseza mai bine maine
|
Cristi finala unde e ?
grc merge 28.000 ? Darius vopsea si gata ... Inca caut Golf, daca nu cumpar s5-u . |
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
@KidForDrift-Jos capota si schimba jantele..in rest imi place!
@Rid3r*RaCe-Toate masinile pe care le ai avut le-ai facut doar Race..in fine..Le faci cum doresti tu @DariusAlexandru-Ii sta bine cu noul motor..Ma bucur ca iti place! @grc-Frumoasa achizitie! @Cristi.megane-Nu m-ai minti oamenii..nu pune lume inox..nu are bani de asa ceva..A gasit teava de gard si aia pune=)) Noutati! Oficial am trecut in 5 prezoane! Am cumparat 4 jante Porsche Teledials-450E Jantele sunt pe 16x7j toate 4! Au sosit si numerele Din pacate..azi..26 aprilie..Motan-ul meu a plecat spre alt proprietar..A trecut prin multe etape..Dar asta e..Am avut si probleme cu el.. |
Quote:
|
Cumpar Bmw e30 In Stare Buna Veniti Si Cu Pretul ;)
|
@Cristi.megane: Frumuşel ursul.
@R.Equinox: Să le īnvārţi sănătos. |
4 Attachment(s)
E36 touring, s-a vandut la PiTyK cu 2000 E, fara jante !
Mi-am gasit din nou masina ! Golf 2 : Pret: 1,500 EUR (Brut) pret negociabil Caroserie: Hatchback Fabricatie: 1987 Rulaj: 320,000 km Transmisie: manuala Putere: 55 CP (40 kW) Cilindree: 1600 cm³ Norma Euro: non-euro Combustibil: diesel Culoare: maro Numar de usi: 2/3 Tara de origine: Germania Tara inmatricularii: Germania |
5 Attachment(s)
Cum numai aveam o masina de zi cu zi , am achizitonat acest renault..
Pret: 4.660 Euro An: 2003 Km: 183.000 Carburant: Diesel Stare tehnica: Neavariat Inmatriculat RO (Jul 2007) Versiune: Megane Caroserie: Hatchback Putere: 115 CP / 84 KW Capacitate cilindrica: 183 cm³ Clasa de poluare: EURO 3 Culoare: Visiniu Aer conditionat: Manual Numar de usi: 3 Usi Cutie de viteze: Manuala Tractiune: Fata Interior: Recaro Jante: aliaj pai , miercuri sau marti depinde daca o sa fie deschis la vreun service auto , o sa ma duc sa-i schimb consumabilele si sa-i caut niste jante. deocamdata nu voi inmatricula masina pe numele meu |
Quote:
Btw , corecteaza culoare . Nu prea e maro , cel putin eu nu-l vad maro.:lol: La cati mai multi KM |
6 Attachment(s)
Revin la normal cu Corrado, l-am luat de la Equinox, a indreptat unghiul rotilor si vreau sa zic ca arata f bine....am dat capota aia inapoi:???: si am gasit sa schimb jantele cu ceva mult mai misto:rolleyes2.Eu zic ca arata FOARTE bine:-).
Cat despre golf...am schimbat capota cu cea veche...(nu merge bad boy),am gasit o buza pentru spoilerul din fata putin mai lunga si am vopsit farurile cu culoare neagra...NINJA:lol::twisted: Am gasit pe net si un eleron...;)...-urmeaza sa duc eleronul si portbagajul la vopsit..:x |
Quote:
Am pus pe stopuri folie rosii si am cumparat 2 semnalizari "albe" pentru gol....Poze pe mai diseara..! |
4 Attachment(s)
ASatzi la ora 8:00 dimineata mia sosit motorul .Api impreuna cu Rid3r*RaCe am muncit vro 3 ore pan lam pus pe masina.Apoi iam mutat bateria in portbagaj deoarece deja nu miaavea loc in fata.Motorul este S54B32 6pistoane in linie de 3246 cc de 342cp(251KW).Duminica imi ajung si suspensile din germania.
|
Quote:
In talon scrie braun (maro in germana :P) . In cateva minute ma apuc de desfacut motorul care este acum si de montat vr6-le . Am dat comanda de 4x discuri ventilate 6 pistoane, 295mm cu etrieri din carbon - 1750 lei . Cumpar jante ATS CUP 16" ! |
2 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
Salut de la Rid3r*RaCe
Modificari aduse la Daewoo Cielo Nexia: Culoare Noua: Albastru Deschis Culoare Portbagaj + Capota :Negru inchis Grila Fata + Portbagaj Clean Culoare Jante Albastru deschis + Negru Inchis Jante Work Emotion 11x19 Am facut aseara comanda de: Arcuri + suspensii Sport + Placute de frana brembo |
2 Attachment(s)
Salutari baieti ati progresat mult cu masinile!!!
Am ajuns acasa luni si am inceput serios treaba la Nissan.L-am vopsit si i-am pus Praguri si Oglinzi Preguri:75lei/buc Oglinzi:50lei/buc |
1 Attachment(s)
@R.Equinox: SimplyClean.Atāt am de zis.
@Rid3r*RaCe: Nu e pe gustul meu,dar să o conduci sănătos. :-) @jurec10: V-a fi o maşină de zi de zi sau o vei face de drift? Am reuşit să fac rost de bani şi E36-le a plecat azi dimineaţă spre Deva pt. a fi vopsit.L-am pus pe platformă. :D Īntre timp am luat şi un set de jante Volk Te37.Vă dau mai multe detalii după ce le pun pe maşină. Prietenul care mi-a adus oglinzile M din Germania mi-a adus ieri dimineaţă şi un eleron,vă ataşez mai jos o poză. Māine trebuie să primesc maşina īntre orele 15:00 - 18:00.O să revin cu poze. Abia aştept să o văd gata. :joy: |
9 Attachment(s)
am fost plecat in germania si nu am mai postat nimic dar priviti cum au iesit cele care le-am adus de acolo.(mercedees-benz c AMG si golf MK3)
|
3 Attachment(s)
Salut , dupa cum a-ti vazut , am ursu inmatriculat in bulgaria, asa ca va anunt si pe voi. O cunostinta de a mea , are firma in bulgaria si va pot inmatricula masinile pe firma de la 150e . pana acum am inmatriculat doar 2 masini, daca vreti si voi spuneti-mi aici sau pe pm daca aveti nelamuriri sau daca doriti sa va inmatriculati masinile 8)
|
Quote:
NEW Mi-au sosit supensile,ma apuc acum cu varu' sa le montam poze dupa finalizare:-P |
2 Attachment(s)
Motorul a fost montat, dar nu voi iesi cu el, pana nu imi vin franele(luni) pana atunci astept .
Mi-am luat si eleron de VR6 - 70 lei |
2 Attachment(s)
Cum am avut astazi putin timp liber, am decis sa fac stopurile complet rosii.
Si uite ce a iesit: Am mai dat comanda si la o suspensie reglabila H&R Ultra Low (din cunostintele mele,e singura reglabila care iti coboara masina cel mai mult), am mai dat comanda si la un set de flanse destul de scumpe (desigur,din 4x100 in 5x114,3) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning