![]() |
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
bai sunteti in stare toate judetele sa va adunati oamenii si sa cadem de acord sa iesim pe una dintre cele 3 date aparute la tv (17,18 sau 19)
eu la constanta o sa reusesc sa adun ceva oameni ca si ultima data(data de 7 ian)...restu sa isi adune pe judetu lor .... sa ne vorbim...sa ne sincronizam datele si orele...la aceasi ora in aceasi zi sa iesim toti in cat mai multe judete din tara.... va garantez ca in acea zi se va vedea paguba facuta de noi toti ! |
poi data este deja si ora...14.01.2011 orele 17
|
Quote:
Datele de 17-18-19 sunt de solidaritate la aceste proteste prin folosirea transportului in comun si prin nealimentare |
pai si ce judete si-au anuntat participarea ?
la constanta nu s-a auzit nimic pana acum... si la tv se asteapta ceva de amploare pe una din cele 3 date L.E: bai degeaba solidaritate pe datele de 17,18 si 19... eu unu de exemplu tot va trebuii sa alimentez si multi dintre noi o vom face pentru ca este necesitate...mi se pare aiurea asta cu nu alimentam...o facem 100-200 de persoane dar restu de 15 milioane de romani sau cati soferi suntem o vor face. |
Quote:
|
Quote:
|
marea majoritatea vor fi in data de 14 acu ca nu o sa fie toate e partea a doua da cred ca o sa fie peste 20
|
Quote:
Sa se duca linistit la Rompetrol si la Lukoil si sa cumpere de acolo. Strict pentru cei care vor musai sa alimenteze. Cei care pot merge pe jos, sa lase masina acasa. Cei care au rezervorul plin in perioada aia, n-au oricum ce cauta in benzinarii... asa ca... ne-am facut si noi intelesi cat de cat? |
ok o sa fiu in pas cu voi si alimenta de la rompetrol dar incerc sa va deschid ochii ca nimeni nu ne va simtii prezenta la celalalte statii credeti-ma...peste cateva zile tot de la ei vom alimenta...deci tot la papucii lor ajungem
mi se pare inutila asta :-| am inteles ideea si imi place dar e imposibila ca sa facem ceva .. L.E http://stirileprotv.ro/video/premier...nzina/60466775 Deci la constanta nu vom iesii daca nu ne asteptati si pe noi sa ne organizam si observ ca multe judete nu si-au confirmat prezenta... Ori suntem uniti ori ne bagam picioarele si am iesit degeaba pana acum. Haideti sa asteptam confirmare de la fiecare judet si sa iesim pe o data mai indepartata un pic dar vom iesii multi si toti gramada. Am facut incalzirea si am iesit piele pe piele...trebuie sa ajungem la urmatoarea etapa ca deja ziaristii incep sa se sature si daca nu este mediatizat..cam nu facem nimic |
Aveti timp sa va adunati. S-a stabilit de ceva vreme ca se va face pe 14....
|
sa anuntat de ceva vreme ca pe data de 14 se va iesi in toata tara.mai sunt 4 zile pentru a vorbi sa va strangeti
|
[QUOTE=rover_cabrio;3973159]
Quote:
Exista o logica, daca transportatorii care sunt cei mai loviti nu protesteaza, ma trezesc eu sa ma duc sa blochez benzinarii. Asta e chiar tare. Si ca idee chestia cu nealimentatul in zilele alea e frectie la picior de lemn. Din motivele de mai sus. Nu alimentezi tu, nu-i nimic, oricum vine camionu/tir-u si baga. |
hedeti baieti cu protestele tot mai multe va tin pumnii si in arad or fost proteste
astea nus normali cu scumpirile astea haideti cu toti sa blocam toate benzinarile , in romania asat trebuie iara o revolutie asa nu se mai poate :x:x:x:x:x:x |
dupa mine as face revolutie si maine da ai cu cine asta e intrebarea...romanu ii e de ajuns sa i se bage pe gat taxe impozite si toate cele si degeaba ...noi facem sau incercam macar sa facem dar o sa trebuiasca mai mullta sustinere pe care speram ca o capatam incet incet
|
Votati aici de la cine nu vom cumpara nimic in luna Februarie
vot |
Daca nu alimentam 3 zile si mergem dupaia sau inainte si alimentam nu rezolvam nimic asta cred eu, personal voi merge pe ideea de a nu mai cumpara de la PETROM/OMV. Oricum voi sustine si celelalte forme de protest care se propun adica voi tine post de masina intre 17-19. Toti trebuie sa intelegem ca trebuie sabotat PETROM/OMV, pentru ca ei exploateaza petrolul din tara noastra si nu trebuie sa modifice pretul in functie de pretul barilului pe piata europeana sau in functie de fluctuatiile cursului de schimb $/euro/leu.
|
Quote:
|
Daca vrea cineva sa protesteze PE BUNE il invit eu sa ne punem ~3-4 masini in fata intrarii principale a rafinariei Petrom ;)
Eventual putem sa avem pana si sa nu avem rezerva, sau sa fi facut vreun accident mic (imaginar) pe care in cazul in care anunta cineva politia (mi-e greu sa cred), tocmai l-am rezolvat pe cale amiabila! Eventual daca aveti voi vreo idee mai buna, eu sunt dispus sa fiu ghidul vostru turistic! Mai bine blocam rafinaria de unde pleaca ~10-15 cisterne pe zi, decat sa blocam benzinarii. Nu-i asa? :D Eventual poate obtinem si ceva aprobare pentru protest in fata intrarilor in rafinarie. Stiu, eu vorbesc aiurea acum, sunt paralel, nu am habar cum poate fi obtinuta o aprobare, dar e doar o idee. Daca stie cineva care sunt demersurile legale, il invit sa imi dea un PM! |
nu e rea ideea... si daca ar fi asa, nu cred ca ar merge doar 3-4 masini
|
Quote:
|
daca ar fi asa usor...ar fi fain sa mergem o gramada de masini si sa le punem acolo si sa tragem franele de mana si bagate in viteza si una lg alat in asa fel incat sa nu poti sa le misti cu altceva si sa plecam mai incolo:)))))
|
Quote:
3 zile daca tinem blocata poarta principala a rafinariei, sa zicem ca sunt 10 cisterne pe zi, asta inseamna 30 de cisterne. Va dati seama cat combustibil inseamna 30 de cisterne? |
Eu nu mai cumpar de la Petrom de prin 2003, iar de la OMV de prin 2007. Aici in Arad, nu stiu cum e pe la voi, dar OMV-ul si-a batut joc de calitatea benzinei, plus ca nu-mi convine sa contribui la o companie care exploateaza cum vrea resursele noastre petroliere si ni le vinde la pret de UE. Pana acum, MOL a fost in regula. Deocamdata.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ideea e ca pentru noi e bine oricum! Deci... Cine sustine ideea? |
* Petrobrazi Ploieşti
* Arpechim Piteşti * Petrotel Ploieşti * Petromidia * RAFO Oneşti si plus altele mai mici daca ies de la fiecare cate 10 si blocam cateva poi sigur o sa piarda destul ca sa faca ceva dar numai ceva legal |
Astazi a fost o zi plina de evenimente desi nimeni nu a iesit in strada...efectul de domino a functionat si de aceasta data.
Am avut ceva de spus si se pare ca cineva ne-a ascultat,in ce masura va fi alaturi de noi vom vedea...insa daca nu am fi deschis gura stiti cu toti ca nu s-ar fi intamplat cu siguranta nimc. Haideti sa fim increzatori ca si datele de 17-18-19 ianuarie vor lovii adanc in profiturile petrolistilor haideti sa numai gandim tipic romaneste ca si cu capra vecinului...ce conteaza altii sunt imbecili si alimenteaza...CONTEAZA CE FACI TU Am discutat astazi cu cei de la UNTRR si am aflat ca cel mai mare transportator roman EDY International Spedition cu o flota de peste 1000 de camioane nu alimenteaza din benzinarii si a eliminat marja de profit de la pompa facnd-usi stocuri si reteaua proprie de combustibil pentru flota. V-am spus inca de pe data de 5 pe toate topicurile din toate orasele de la cine nu mai trebuie sa alimentam. Se pare ca mesajul a fost inteles insa vreau sa stiu daca cineva este dispus sa imi ia locul la tv si sa duca acest protest mult mai sus decat acum. Mi-am atins limita si mai mult nu pot aduce insa consider ca intre noi sunt persoane ce pot face mai mult prin limbaj,discurs si un pic mai mult curaj. Sunt frustrat ca am pe buze un mesaj pe care l-as transmite pe media dar ratiunea si spiritul de conservare ma impiedica sa o fac. Am incercat sa unesc toate orasele sub o singura miscare sa gandim si sa ne miscam unitar numai asa putem sa obinem un efect maxim.Faptul ca multa lume a inteles motivele noastre si au preluat mesajul ma bucura mai mult decat orice. Pe data de 14 cand vom fi cu totii in strada veti vedea cam la ce dimensiune a evenimentelor s-a ajuns. Din motive legate de servici nu mai pot sa ma implic,timpul de saptamana viitoare nu imi va fi deajuns sa mai pot face si asta pentru ca,cred ca acest protest va fi unul de lunga durata. Asa ca rog pe cineva sa apara la tv. Neaparat sa fie din Bucuresti caci televiziunile aici isi au sediile,contactele sunt facute,la media,cu transportatorii,cu restul oraselor,calitatile de care este nevoie le-am specificat mai sus astept sa va autopropuneti. Cam asta s-a intamplat azi...Felicitari Criminales pentru emisiune http://www.realitatea.net/boc-vrea-s...at_790204.html http://www.realitatea.net/jurnale.html Jurnalul de la 20.00 incepe cu noi si mai apoi urmam la minutul 17.30 Sa il vedeti pe Mugur Ciuvica ce vehement a fost la adresa noastra si cat poate sa dezinformeze opinia publica. http://www.telem.ro/arhiva/?flv=2011...i/linia10ian11 urmariti toata emisiunea merita. |
Adica ati ajuns sa va ganditi sa blocati iesirile din rafinarii ? Vreti dosare penale si nu stiti cum sa faceti rost de ele cred.Industria asta are oameni mari in spate si voi vreti cu 5 masini sa o zdruncinati un pic....
Cel mai bine e sa se evite alimentarea de la Petrom si Omv,fiind singura solutie pasnica,inteligenta si cu ceva succes in viitorul apropiat. Claxoanele,avariile si huiduielile atrag amenzi,avertismente si nu in ultimul rand denigrarea celor care participa pasnic la boicot. Ceea ce a mancat bors Boc nu trebuie sa fie crezut de nimeni, e doar apa de ploaie. Aceleasi tertipuri cu care au castigat alegerile.Se fac ca ii intereseaza, ca ii preocupa si ca ar face tot posibilul sa faca dreaptate dar stiti cum sunt "hotul striga hotul" Sfatul meu e sa evitam Petrom si Omv |
Quote:
|
ramane pe 14 urmatoarea intalnire?ca vad ca deja s-au creat confuzii pe aici.in legatura cu zilele alea in care nu o sa alimentam s-a raspandit vestea, am auzit cativa vorbind prin facultate despre chestia asta
|
da 14.01.2011 orele 17 este boicot national
|
Daca furam de la stat,
E PENAL Daca fura statul de la noi E LEGAL |
Quote:
NU FURATI , STATUL ROMAN NU SUPORTA CONCURENTA !!! |
DAR DACA SCRIETI MIC CREDETI CA NU STIM SA CITIM ?
|
PROTEST impotriva pretului carburantilor - etapa a-2-a
PROTEST BENZINARII !!!!
Etapa 1 ---Fiti solidari cu noi in zilele de 17, 18 si 19 Ianuarie 2011 NU ALIMENTATI , NU INTRATI IN BENZINARII! Etapa 2 ---Fiti solidari cu noi si incepand cu data de 15 Februarie 2011 NU MAI ALIMENTATI DE LA OMV SI PETROM. „Sa alegem "aleatoriu" un distribuitor de carburant de la care sa nu mai alimentam deloc. Chiar daca ii vom "imbogati" pe ceilalti, macar vom sparge cardasia lor in ceea ce priveste pretul. In ce sens? Pai gandind in aceasta perspectiva si bineinteles daca ideea va prinde la mase, exista sansa de faliment pentru respectivul distribuitor si astfel in cele din urma ar trebuie sa scada pretul ca sa se salveze „ Sursa : M.B.Antena 3 Trimiteti acest mesaj mai departe pentru a-l citi toata tara<Dreamcatcher |
Salut. Vreau sa va felicit pentru acest protest.
Se pare ca incep sa reactioneze din ce in ce mai multi. Bravo. |
m-am hotarat sa bag si eu de la luk. recunosc ca doar de la petrom bagam ca era mai ieftin decat rompetrol si omv si era si foarte aproape de mine. hai s-o facem, atunci. desi mi-e peste mana rau sa ajung de-acum incolo la luk. o sa revin cu impresii daca au benzina proasta
|
Quote:
|
Si eu bagam de la unu din cei 4, asta e, o sa fac un MAAAARE sacrificiu si-o sa bag de la rompetrol si de la lukoil :)
N-o sa mi se strice nici masina, nici nimic. o sa fie ok. tot benzina e da-o-n mmsi.... acestea fiind spuse... le pup pe fetitele de la pagininile 2-3-4 ale topicului care ziceau ca protestu asta n-o sa schimbe nimic... ce crezi .... s-au inselat pisdele ... :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning