![]() |
Re: Cafeneaua onestenilor
sacalilor, cum apare o fata cum sariti toti pe ea:lol::lol: lasa ca vin eu pe la voi...:twisted::twisted:
|
Nu suntem sacali. Suntem foarte amabili!!!
|
Quote:
aham! zii lui marius asta!:lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
dar tu ai baieti pe la intalniri?:lol::lol::lol: |
eu m-as bucura mai tare daca ai da un add la dexter_8657
|
Quote:
|
Taman ce se cauta
|
bai dexter...cine sa-ti dea add? sageata? iti dau eu id-ul lui, daca pe il il vrei :lol:
|
Pai....si Sageata poate sa dea un add....
|
Quote:
sageata...bine ai revenit pe Onesti...ne era dor de glumele tale... apropo, o sa te caut din nou cat de curand..nu-i problema nu? |
pai tot e bine.dar poate vedem sau mai auzim parerile unor instructori!e ceva sigur?se scot intrebarile de mecanica de la 1 octombrie ?
|
Quote:
nici eu. am doi baieti. atat. cred. poate la bautura, dar nu se pune.:lol::lol::lol: cu mecanica de la 1 asa ziceau ca o scoate. insa daca vreti parerea mea va spun ca intrebari de mecanica mai mult de 4 nu sunt, restul... din legislatie pe care trebuie sa le cunosti. deci 22 de puncte sunt suficiente pt a lua sala. cine te opreste sa nu le stii pe alea? asta e parerea mea. pt cei ce vor sa invete: http://www.legislatia-rutiera.ro/ foarte bun! |
Quote:
|
Cunoaste cineva un flacau cu opel vectra b, culoare verde, si are la nr AG 252...? Numerele nu sunt rosii, sunt de alta tara.
|
poate ca da :D d c?
|
E baiat rau
|
Quote:
|
Pai ne vedem pe 29 mai pe seara? ziceti voi ora
|
ok..si ce sa facem? sa mergem pe jos in sir indian? care masini se vor strange ?
|
Eu propun o chestie: cine poate sa vina, sa vina si in functie de cati ne adunam ajungem la o concluzie - cati am fost si cati am ramas.
|
eu nu pot sa vin...o sa fiu deja in brasov atunci....plec mai repede sa ma stabilesc si eu pe acolo...:) dar imi doresc sa faceti o intalnire pentru Micutzu,macar asa din respect..
|
dar marius are dreptate...cati o sa vina?...foarte putini..se merita sa incecrcam ceva dar daca nu vine lumea..degeaba..
|
pai daca se aduna 2-3 masini,mai bine nu mai faceti intalnirea....o sa se faca intalniri in toata tara pentru Micutzu...ar fii bine sa fim si noi printre acele orase care au organizat o intalnire doar pentru Micutzu
|
ok. sa facem si noi o intalnire pe 29 macar sa mai stam la o vorba. care se anunta?
p.s. v-am spus eu baieti ca nu a murit laurentiu :lol: |
eu nu am murit...numai ca am fost mai tot timpul ocupat...mai toata ziua pe drumuri....si acum si cu facultatea...nu am mai avut timp....oricum eu stau si urmaresc forumul zilnic..cum apare ceva nou cum aflu imediat...:)
|
Eu vin.
|
Maine 29-09-2008 intalnire la ora 5 la Axy
|
1 Attachment(s)
:lol::lol::lol:
|
foarte tare :))
|
4 Attachment(s)
Daca Beethoven facea si o a zecea simfonia probabil ca ar fi sunat astfel.
Pun si niste poze cu Golful mk2 a lui Andrei, in fine a fratelui lui. Ma rugase sa-i fac poze si sa le pun aici, dar uitasem ultima parte :oops:. |
1 Attachment(s)
Ceva util
|
am mai gasit 2 membri din Bacau:Sageata cu golf 3,Nicu cu Pisica ,
|
examen a mai dat cineva?maine ma duc si eu la bacau?sper sa ma lase sa dau pe loc..ca cica asa e acuma...ca la nebuni :confused:
|
Quote:
sala?:lol::lol::lol: |
Re: Cafeneaua oneştenilor
unde i-ai gasit andrei ?
|
Quote:
|
pai stiu....ca de fiecare data cand te vad prin bacau esti in vreo crasma ;)
|
Quote:
daca numai acolo au cafea...:lol: |
aaa....da??? pai hai ca iti dau eu o cafea acum. vrei sa te sun la ora asta?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning