![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
@ynp_46: A fost vremea frumoasa si a iesit la plimbare :)
@nelutz69: Mersi nelutz,si tu ai reusit sa faci ceva frumos din Solenza Saptamana asta jantele mele se vor da la schimb (pe schimb) cu niste jante pe 16'',7.5j. Poze la momentul lor :D |
Quote:
|
Nu e suspans...Jantele sunt Borbet A :D
|
Quote:
|
Nu stiu ce sa zic...astea au 7.5j...mai trebuiesc vopsite sa vedem ce culoare le fac. Miezul o culoare si buza polishata cred
|
Quote:
zic ca merge un auriu sau un mov inchis....:twisted: |
2 Attachment(s)
Auriu nu prea as vrea...mov,un gri mai special,verde,roz
O sa vad atunci... + 2 poze cu winter mode :D |
Quote:
Hai cu jantele!!:)) |
Arata a logan.
|
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
Poze cu jantele care au fost sablate! Sunt stropite de ploaie in poze :-). Poze mai calumea zilele astea cand vor ajunge
|
Quote:
|
Da, se pot polisha numai ca putin mai greu. M-am interesat...intai o sa le duc la vopsit si apoi la polishat
|
Full Pink
|
Nu văd eu bine sau tu le-ai sablat cu tot cu valve? :)
|
Alex30-Ai un logan frumos,te-am vazut ieri parca pe la Trapezului,arata impecabil si se aude si frumos 8)
|
3 Attachment(s)
@Devu: M-am gandit la un roz sau mov. Dar nu au culoarea asta unde am intrebat adica se aduce pe comanda si costa in plus. O sa gasesc eu o culoare :D
@andi_cimpean: Sincer sa iti spun nu stiu,baiatul care le-a avut le-a dus la sablat. Vad ca valvele sunt ok... @dms28: Mersi frumos. Am trecut pe acolo dar nu mai stiu exact cand. Cred ca era dimineata... Jantele au ajuns acasa...Mai trebuie sa cumpar cauciucuri si sa vopsesc jantele. La cauciucuri o sa merg pe 195/55 sau ceva cu 50 sa vad in functie de banuti PS:Cine e interesat sau stie pe cineva, vand cauciucurile pe 15'': - 2 x Michelin 195/55/15 - 2 x Pirelli 195/50/15 |
frumoasa felicitari foarte radicala schimbarea de la stoc la cum arata acum imi place pt ca este un tuning curat simplu si cu gust bafta in continuare
|
La jantele pe 16" talonul de 50 e prea mare.. eu am avut 40 si 45 cadeau perfect.
|
La cielo balonul de 50 pt jenti de 16" e mare...la logan da perfect
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
O poza si cu janta de proba,imi place cum arata. La culoare nu o sa le "tiganesc"...o sa le fac un gri ceva mai special,nu inchis |
"Balonul" ala de 50 difera, este dat de latimea anvelopei. Asa ca nu mai sariti in sus ca e mare ca e mic, la 195 e diferit de 225.
PS: eu recomand 215/50 sau 205/50 |
1 Attachment(s)
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
Bravo! O sa fie ceva special, nu prea vezi Borbet A in Romania:rolleyes2...
|
Salut. O vinzi?
|
|
Quote:
Iti dau eu un set daca vrei:)) |
@edmddicted: De ce, o vrei ? Fa-mi o oferta pe PM :-)
@Zam0ldac: Nu prea ma atrag, cu banii aia fac altceva...mai am de pus lumini la picioare in spat,in interior la manere etc. Momentan stam...asteptam caldura si banuti sa facem jantele |
Quote:
alex mai arunca si tu 1-2 poze si pe aici... |
Sa imi fac timp si o sa pun cateva. Aseara am scos masina din garaj la o mica plimbare :D.
Sa vina caldura ca am ceva planuri...si anume: -antifonat toata masina cu insonozirant + fonomin peste (portbagaj,plafon,podeaua masinii etc) - montat a 2-a plafoniera (in spate) - montat lumini la pedalier in spate - montat lumini suplimentare in portbagaj - montat lumini la manerele de deschidere al usilor (interior) Momentan am achizitionat o plafoniera cu 3 pentru in fata iar cea simpla o voi monta in spate si un set de diuze tip perdea care trebuie sa mesteresc sa vad unde le ascund...ma gandeam sub capota,gen vw sa vedem ce fac. |
8 Attachment(s)
Si cateva poze...
|
Frumos Loganul, de un alb imaculat.
|
Impecabila!
|
1 Attachment(s)
@Mirel1919: Multumesc
@Devu: Mersi dev-ule :D Am cumparat module de leduri si astept sa vina caldura sa pun in spate la picioare,sa montez a 2-a plafoniera si sa cumpar fonomin sa ma apuc de antifonat. Am pus o banda cu leduri in lampa de la nr de inmatriculare.. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Fonominul este o pasla cu care stiu ca vin marea majoritatea a masinilor antifonate din fabrica cu asa ceva...(dacia e mai low-cost,deci...). O sa dau cu vopsea cauciucata (tot insonorizanta cica) care o poti da mai gros si apoi lipesc fonomilnul peste. Da,poti spune ca e mai silentioasa, o sa imi dau seama dupa ce fac treaba asta dupa cum se aude toba in interior...
O sa antifonez cam tot ce pot.. |
Si daca din intamplare se face un scurt circuit pe inspatatie te-ai gandit la urmari?
|
In Hornbach, Praktiker, magazine de profil electric gasesti frutun Ignifug si tragi firele prin el :)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:50. |
- Copyright 2026 4Tuning