Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   discutii Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu/14363-discutii-satu.html)

raul_rebelul2005 14-02-09 14:46

Re: discutii Satu Mare

cand se mai organizeaza indemanare pe pista ACR?m-as inscrie si eu daca se mai poate...

juana_man 15-02-09 20:58

salutari oameni buni,ce mai faceti?

szambi77 15-02-09 21:39

Quote:

Originally Posted by raul_rebelul2005 (Post 2066585)
cand se mai organizeaza indemanare pe pista ACR?m-as inscrie si eu daca se mai poate...

14 Martie 2009 (inscriere la fatza locului)

Alte detalii le primesti de la organizatori : David - A.C.R. sau Gergo - Ger-Bog

szambi77 15-02-09 21:40

He he :) Juana ?!? tu esti ? mai traiesti ?

Ovi407 15-02-09 21:47

lume noua :shock:

raul_rebelul2005 16-02-09 17:40

Mersi Szambi,nu mi-ai zis de la ce ora o sa fie,juana ce mai faci,nu ai dat un semn de viata de mult.

szambi77 17-02-09 20:49

Quote:

Originally Posted by raul_rebelul2005 (Post 2072464)
Mersi Szambi,nu mi-ai zis de la ce ora o sa fie

nici nu-ti spun ! :lol: ..... ca nici eu nu stiu ;) inscrierea la prima etapa a inceput la 11.00 si concursul efectiv la 12.00 dar nu stiu daca programul e regula generala... intra pe 365hp sau intreaba organizatorii !

gergo 18-02-09 07:44

Inainte cu vreo saptamana se va publica si aici regulamentul de concurs

raul_rebelul2005 18-02-09 17:39

Asa ar fi mai bine Gergo sa stie lumea care doreste sa se mai inscrie,mersi.

szambi77 21-02-09 12:38

Ce se intampla aici pe forum SM ? nu numai ca nu sunt persoane noi dar nici cei vechi nu mai sunt ?!? dupa cum se poate vedea anterior, a avut loc etapa 1 din Rally Sprint Satu Mare 2009 dar nu au fost prezenti multi de pe aici ...! Pana acuma toate discutiile se invarteau in jurul banilor ba chiar eu personal am fost huiduit de cateva ori cand incercam sa dezmortzesc putin atmosfera ca lumea zicea ca nu sunt bani de tuning cum imi inchipui eu... s-a suparat lumea pe mine dar acum imi pun urmatoarele intrebari :
1) de ce a lipsit lumea de la evenimentul mai sus mentionat ? (respect pentru cei care au fost prezenti)
2) de ce unii au putut participa cu Trabant si Dacie si nu sa mai pus problema banilor ?!?
3) de ce nu au fost prezenti acuma acei oameni care in urma desfasurarii evenimentelor ATS 1 si ATS 2 s-au simtit dezavantajati de regulament ca doara sunt piloti de nota 10 dar au avut ghinion la liniutze unde conteaza mai mult masina si regulamentul ?!?
4) unde sunt acum acele persoane pe care le vezi prin oras cum isi tureaza motoarele si fac depasiri in sens seara de seara ???
etc. etc.

raul_rebelul2005 22-02-09 11:33

Lumea a lipsit de la eveniment pt.ca nu a fost bine informata,cum n-am stiut nici eu ca este,sigur as fi venit,doar sti,si fraierii aia care isi tureaza motoarele in sens noaptea si fac depasiri prin parc aia tot acolo o sa ramana pt.ca altceva nu situ face....asa ca la urmatoarea etapa sa ne strangem mai multi si sa incercam sa scoatem un timp bun:)

attilaboot 22-02-09 11:50

Quote:

Originally Posted by raul_rebelul2005 (Post 2089471)
Lumea a lipsit de la eveniment pt.ca nu a fost bine informata,cum n-am stiut nici eu ca este...

Nu te supara, dar evenimentul a fost chiar foarte bine mediatizat, atit in posturi de radio cit in ziare, web, si chiar in televizor....

Spark 22-02-09 12:16

attila ... acuma fara sa mi-o iei in nume de rau
dar unde ? pe 365hp nu intru ca nush MAGHIARA etc
daca nu imi zicea bobo ... mai mult ca sigur ca nu stiam de event.

in cel mai rau caz ... se putea pune un link sau e informatie si pe aici.
ne vedem la urmatoarea :)

raul_rebelul2005 22-02-09 17:54

Quote:

Originally Posted by attilaboot (Post 2089523)
Nu te supara, dar evenimentul a fost chiar foarte bine mediatizat, atit in posturi de radio cit in ziare, web, si chiar in televizor....

Foarte interesant,daca era asa de bine mediatizat de ce nu s-a postat si pe forum,nu pe 365hp ,ziceai ca si la televiziune a fost,unde la Nord Vest Tv sau maghyar tv?

szambi77 22-02-09 20:22

A fost mediatizat si in Informatia Zilei, varianta scrisa in limba romana :lol:
Noah, tot-una sau cum zice unguru' "mindegy" ! Important e ca deja se stie sau pentru cine nu stie, urmatoarea etapa va fi pe 14 Martie 2009 la pista ACR.
P.S. tot ce conteaza e atmosfera de competitie, sa fim cat mai multi, concursul sa fie cat mai strans si sa ne simtim bine ;)

attilaboot 22-02-09 21:59

A fost mediatizat cum zice si Szambi la Informatia zilei si alte ziare locale, iar emisiune era si pe Samtel1 si pe Nord Vest TV. Si daca chiar va intereseaza concursurile auto nu o sa patiti nimica daca intrati si pe 365hp, ca sunt sigura ca poti citi data si locatia evenimentul chiar daca nu sti pe ungureste. Pina la urma o sa fim vinovati (noi organizatorii) daca nu a aparut si pe 4tuning? Ore de ce?
Si eu ma uit la saituri pe alte limbi... Apropo, de ajutat nu ma ajuta nimeni sa avem 365hp si in limba romana. Eu asi bucura cel mai mult...
Dece nu a aparut evenimentul si aici pe forum?
Raspunsul poate gasiti in postul nr: #1810 scris de Szambi.
Numai bine.

raul_rebelul2005 23-02-09 18:00

Noah nu mai conteaza acuma ce si cum a fost,important ca vom sti de acum incolo unde sa ne informam,sau daca nu intrebam,important va fi sa ne vedem cati mai multi acolo pe pista si sa-i dam bice....:),are careva stiker cu 4tuning,ca imi trebe,sa-l lipesc in loc de rovineta:)

A2racer(Ovi) 23-02-09 18:40

De mediatizat a fost mediatizat, am citit in informatie zilei si inaintea dar si in lunea de dupa(rezultatele) iar de pe forum am aflat de la Spark;) mercy. As fii mers ca spectator cu cea mai mare placere, masina de bagat pe probe speciale nu am, dar unii lucreaza si sambata din pacate:( si n-am putut ajunge, poate data viitoare se nimereste sa fiu liber si atunci voi fii acolo. Cred(si asta e doar o parere personala) ca cine nu traieste in pestera si mai deschide cateodata radioul sau mai citeste un ziar, stia despre etapa si daca a fost posibil era acolo, mai multe no comment.

attilaboot 23-02-09 20:33

Quote:

Originally Posted by raul_rebelul2005 (Post 2093350)
....are careva stiker cu 4tuning,ca imi trebe,sa-l lipesc in loc de rovineta:)

Am ris in fata calculatorului ca un nebun, ce idee geniala! :D

szambi77 25-02-09 13:51

Quote:

Originally Posted by A2racer(Ovi) (Post 2093508)
De mediatizat a fost mediatizat, am citit in informatie zilei si inaintea dar si in lunea de dupa(rezultatele) iar de pe forum am aflat de la Spark;) mercy. As fii mers ca spectator cu cea mai mare placere, masina de bagat pe probe speciale nu am, dar unii lucreaza si sambata din pacate:( si n-am putut ajunge, poate data viitoare se nimereste sa fiu liber si atunci voi fii acolo. Cred(si asta e doar o parere personala) ca cine nu traieste in pestera si mai deschide cateodata radioul sau mai citeste un ziar, stia despre etapa si daca a fost posibil era acolo, mai multe no comment.

Bine zis ! La faza cu "pestera" iti dau perfecta dreptate ! Pe de alta parte, nu am scris ce am scris in posturile anterioare ca ma deranjeaza pe mine personal ca nu vine unul sau altul (ca daca cineva are o problema urgenta si nu poate veni nu-i foc iar eu nu am de castigat nimic din prezentze) DAR ma deranjeaza ca atunci cand incercam sa impulsionez lumea sa-si tuningeze masina si sa concureze eram huiduit ca nu sunt bani chiar daca "pasiunea curge prin vene"..., se gaseau multi care sa carcoteasca cu privire la orice actiune demarata de mine si ma refer atat la actiunile caritabile cat si la organizarea evenimentelor si intalnirilor de show etc... Chiar si cand un event, o intalnire sau orice alta actiune era reusita, unii se bateau cu caramida-n piept in mod public pe munca si spinarea altora si niciodata nu au fost apreciate eforturile depuse de toti , eforturi fara de care poate nici ATS 1 si ATS 2 nu ar fi avut succesul pe care l-a avut, nici pe departe iar multe lucruri nu s-au luate in considerare...
Chiar si acuma cand nu am avut nici o legatura cu organizarea Rally Sprint-ului nu unul a fost care a zis ca "nu am stiut de concurs ca Szambi nu a fost in stare sa ma anunte..." (pot sa dau si nume daca e cazul...)
Tocmai pentru motivele de mai sus am scris ce am scris inca in data de 26-05-08 in postul nr. #2 din topicul "AutoTuningShow 2: imagini, video..."

Deci, in mare cam atat am avut de spus..... Toate cele bune si sa ne vedem cu bine …. la linia de start ;) !

gergo 02-03-09 22:55

Regulamentul de concurs al etapei urmatoare de RallySprint puteti citi in limba romana pe www.365hp.ro, in forum, pe aceasta adresa:
http://365hp.4umer.net/www365hpro-f4...-t198.htm#5041
Pentru orice intrebare, Attila si David va stau la dispozitie acolo, in lb romana

gergo 11-03-09 09:28

In weeekend va avea loc etapa a IIa de RallySprint, regulamentul de concurs în limba română este online, pe www.365hp.ro, in forum, romanian/english topic

raul_rebelul2005 11-03-09 18:00

se poate inscrie si la fata locului?sau numa telefonic....

gergo 11-03-09 21:08

Da, se poate şi la faţa locului, cel târziu până la ora 11.00, pe pista ACR.
Cască şi purtarea centurii va fi obligatorie pentru intrarea in manşe.
Deoarece sunt multe înscrieri prealabile, îţi recomand să-l contactezi pe Attila 0744-938883, sau David 0744-792297. Te aşteptăm!

Spark 11-03-09 21:42

inscrierile facute pe mail sunt si ele valabile nu ?

veveve 12-03-09 18:38

sper sa fie vremea cel putin asa de buna ca data trecuta :)

raul_rebelul2005 14-03-09 19:03

frumos,mi-a placut,felicitari organizatorilor,lui Gergo,concurentilor szambi,spark,florin(wsp),devi....la toti care ati fost prezenti,bine ca a fost vreme frumoasa.....

attilaboot 14-03-09 19:41

poze:http://365hp.4umer.net/autosport-tun...14-t193-60.htm

gergo 14-03-09 22:27

Mă bucur că v-aţi simţit bine! multumesc pentru ajutor, Nicu!

veveve 15-03-09 09:31

Quote:

Originally Posted by gergo (Post 2148413)
Mă bucur că v-aţi simţit bine! multumesc pentru ajutor, Nicu!

Ma bucur ca a tinut vremea cu noi , si ca neam simtit toti bine.Ma bucur ca am fost si eu de ajutor, si ca am fost implicat.La mai mare!!!
P.S : Felicitarile mele lui Sparky,Szamby pt cupa,pt punctu lui Florin si pentru toti ceilalti care au participat:2gun::2gun::2gun:

raul_rebelul2005 15-03-09 12:30

bah da nici o poza cand am concurat si eu....fain ce sa mai....

attilaboot 15-03-09 17:28

Quote:

Originally Posted by raul_rebelul2005 (Post 2149285)
bah da nici o poza cand am concurat si eu....fain ce sa mai....

http://www.365hp.ro/index.php?option...ry=7&Itemid=71

Si a mai aparut poze noi de atuncea si pe FORUM...

floryn bmw 15-03-09 18:10

STAI LINISTIT RAUL CA NICI CU MINE NU E NICI O POZA ... TRE DA SPAGA FRATEE!!:))

attilaboot 15-03-09 18:23

Quote:

Originally Posted by floryn bmw (Post 2150057)
STAI LINISTIT RAUL CA NICI CU MINE NU E NICI O POZA ... TRE DA SPAGA FRATEE!!:))

Cer scuze baieti dar si eu eram concurent iar "fotoreporteru" nostru de la 365hp la inceputul cursei a scapat aparatul ( minus un aparat din stoc... :sad:), avem si noi poze din tot feluri...

raul_rebelul2005 15-03-09 18:39

attila filmari nu are nimeni?

veveve 15-03-09 19:19

6 Attachment(s)
pun eu ce mai am pe aici prin calculator;):arrow::arrow:

gergo 15-03-09 22:27

Quote:

Originally Posted by floryn bmw (Post 2150057)
TRE DA SPAGA FRATEE!!:))

Imaginile făcute de Mona despre voi sunt disponibile pe:
http://picasaweb.google.ro/autosport...eat=directlink

Filmare video nu este, la următoarea va fi ceva 100%.

floryn bmw 16-03-09 06:28

mss gergo :)) a fost frumos

raul_rebelul2005 16-03-09 18:07

mersi,frumoase poze.....

SpeeDBreaker 23-03-09 20:13

Salutare tuturor:-), are cineva idee in ce data se tine event`ul la SM?Sau daca se mai tine..:D

All times are GMT +2. The time now is 17:42.

- Copyright 2026 4Tuning