![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
hahahahah
e grele .. esti la inceput sa vezi distractie ... :)) care e povestea yoanei pe scurt ca nu am citit-o ?!?!? ce a patit :?? |
man nu e faza ca sunt la inceput dar e faza ca ma simt aiurea pt o fata......pt altele nu simteam asta era deca normal sa am cu cine sa mai vb sa ies la suc alea normal dar nu stiu ce mia facut asta dar nu mai pot sa stau fara ia....nu stiu ce sa fac sa o impacc
|
cum o uiti? pai se aplica regula de baza care m-a invatat un prieten de-al meu : ii phooti o bata-n dinti sa te relaxezi :twisted: ...si cred ca se relaxeaza si ea destul de tare...ce funny am fost...not! :lol: :lol:
|
pamy cunosc sentimentu .. crede-ma :)))
|
sa imi bag ceva in ele de sentimente ca nu sunt de mine mai bine eram fara sentimente.Mai bine la mine era sa nu am sentimente sa nu se mai intample din astea pe seama mea...
|
Quote:
cam totzi am trecut pe acolo. si daca vrei trece. |
Quote:
|
greu, foarte greu de explicat nu as sti sa va explic pentru ca nu am fost pusa in situatie si nici nu vreau sa fiu pusa in situatia de a va explica din proprie cunostinta de cauza
o zi buna |
Nu te supara acum, dar daca nu ai venit cu un lucru concret, de ce ai mai postat?
|
ca sa ne aţâţe :)) sa ne faca curiosi ... :)) ... pana la urma vad ca ni s-a cam intamplat tuturor .. asta e ...
|
Quote:
|
hahaahahah .. asculta o fata ... ca stie ce spune .. ca unele oricum nu au ninmic in cap .. au un vid ... ... unele nici macar ata aia care tine urechiile nu o au ... sunt lipite ...
http://radiozu.ro/farsa-silicoane-2.html Ascultati si muriti de ras :)) Sa vedeti cum sunt femeile :)) De aia trebuie batute .. Bateti femeiea ca stie ea de ce ... zicea un batran :)) |
:)) un foarte bun prieten... spunea asa: "Nevasta trebuie batuta dimineata...preventiv...sa nu greseasca in timpul zilei" =))) un comic si jumatate:lol:
|
the man has a point! :lol:
|
si eu stiam asta cu nevasta....cik sa-ti bati nevasta chiar daca nu stii dc, pt ca ea stie sigur....:)):)):))
|
Si ca sa revenim la subiect:
Persoanele pe care le iubesti nu le uiti. Mai mult ca sigur, cu trecerea timpului, nu vei mai avea sentiment de iubire pentru persoana respectiva, dar la fel de sigur iti vei aduce aminte de clipele frumoase si rele pe care le-ai trait alaturi de ea/el. Poate nu realizati acum, ca sunteti la inceput de drum cu aceste dezamagiri, dar, in timp totul va fi bine. |
bravo!
una bucata bulinuta rosie pentru Gabi!:-) |
Multumesc, multumesc! :D
|
Quote:
P.S. degeaba ai luat bulina rosie ca tot repetent ramai :)) :* |
e clar ca nu poti uita o persoana pe care ai iubit-o, si cred ca nici iubirea nu poate disparea complet, orice ar fi daca ai iubit pe cineva, ramane acolo in suflet o parte.......pentru inceput tre sa stai cat mai departe de persoana respectiva, sa nu mai vb cu ea sa incerci sa o vezi cat mai putin.
|
si aici sutn doua posibilitati .. sa ti se faca dor mai mare de ea si sa tii mai mult sau sa ti se rupa pulloveru :))
|
si mai sanatos e sa tzi se rupa pulloveru` ;)
|
mah cel putin eu sunt pus intr-o situatie nasoala, adika fosta mea prietena e colega cu mine de grupa la faculta......si desi inca o iubesc si imi place foarte mult de ea, mi-as dori sa fi putut sa pastrez distanta, sa nu o vad in fiecare zi, pt ca ma inebuneste de cap...
|
e tare rau sa fii intr-o situatie din asta, efectiv nu ai ce sa faci si cum sa o eviti...
|
cam naspa asa ... greu.... nici nu vreau sa ma gandesc ... e ca si cum ai fii dincolo de un geam .. si de a nu putea ajunge ... e aiurea total ...:(
|
Quote:
te iei frumos, si iti faci orarul astfel incat sa mergi cu alte grupe. O sa aveti in comun doar 'cursurile', la care cursuri sunt sigur ca nu prea mergi. Iar daca mergi, sunt sigur ca poti face astfel incat sa fii in celalalt capat de sala, si sa nu o vezi. |
pai lasa tu sentimentele, ia mai cheam`o pe la tine pe acasa sa mai jucati o cruce una alta, si vezi tu, iese ceva sau nu asta in caz ca mai vrei ceva cu ea, daca nu atunci zii sa se mute la alt profil :))
|
sau imi face mie cunostinta cu ea:))
|
sau reveniti voi frumusel la subiect daca aveti ceva de spus...
|
si la mine e situatia cam dificila... fosta sta chiar langa mine.. o vad zi de zi cand se duce la scoala.. cand vine.. cand se duce la magazin.. etc.. mai nou o vad cu altul.. cand o vad simt un fior puternic cum imi trece prin stomac.. asta e.. viata merge mai departe.. :|
|
Quote:
|
niciodata sa nu te mai combini cu colege/vecine ;)
|
@ENigmaBoy - incearca si tu sa iesi cu o fata, incearca sa nu te mai uiti dupa ea, daca ea isi vede de viata vezi`ti si tu de-ale tale, altceva nu ai ce face... crede-ma... e foarte naspa situatia dar na, viata :|
@needBrain - nu stiu cati dintre noi ar refuza o fata care i`ar pica cu tronc, poate nici tu nu ai putea refuza,gandeste-te ca ai o colega blonda foarte buna, exact cum iti place tie si se baga in seama cu tine, eu nu cred ca tu o refuzi pt ca ti-e colega :P, ideea e ca trebuie sa treci mai departe, asa e viata cu urcusuri si coborasuri, nu trebuie sa plangi ca s-a terminat, ce sa te bucuri ca s-a intamplat, sfatul asta l`am primit si eu cand eram dezamagit de viata :) |
crede-ma ca mi-am facut.. dar.. problema e alta.. de ex cand o sarut cand astea, inchid ochii si imi imaginez ca o sarut pe fosta.. parca nici una nu mai e ca ea.. :( ... trec eu si peste asta!
|
pune-ti in cap sa o uiti ....
eu dupa o relatie de 10 ani .. am trecut greu .. acum m-am inrait ... la *** ... femei sunt ... am niste mandre .. valeuuuu .. pe la facultate .. aoleooo ... inca nu vreau sa ma insor ... so .. fuck everybody let`s get high si hai sa iti zic o chestie .. tu ca barbat .. poti sa iesi cu 100000000000000000000 de femei pe zii ... lumea va zice ca esti jmecher .. bagabont etc .. ea daca iese cu 2 - 3 .. o sa zica lumea ca e curva ... concluzia .. sa-mi bag p*la ce bine e sa fii barbat .. ti-o inmoi si ti se rupe :)) capu sus ... nu mai suferiti dupa toate proastele .. incercati sa iubiti cu capu .. vedeti daca merita .. daca u .. aruncatii niste vb din copac ... faceti-va teraba si alta la rand ... femeile sunt ca sosetele .. unele le schimba zilnic altii le poarta 2 - 3 zile si le intorc si pe partea cealalta :)) ce bine e ca sunt barbat :) |
raul railor ! :)))
vezi ca alea de la facultate daca in liceu stiau 2 litere a4 si x5 acum la facultate stiu mai multe: q7 si x6 :) ;) |
hmmm... cum sa uiti pers....SIMPLU!!! uite aici :DD
mihai_bogdan001 (11/26/2008 10:52:27 PM): pai si atunci ma placi sau nu? ........ mihai_bogdan001 (11/26/2008 10:53:23 PM): aha mihai_bogdan001 (11/26/2008 10:53:25 PM): si ce propui? mihai_bogdan001 (11/26/2008 10:53:27 PM): hai mihai_bogdan001 (11/26/2008 10:53:29 PM): vreau sa aud ..... mihai_bogdan001 (11/26/2008 11:07:31 PM): ce era cu floarea aia? mihai_bogdan001 (11/26/2008 11:07:32 PM): ma placi? mihai_bogdan001 (11/26/2008 11:07:43 PM): vrei sa ne combinam? .........._madalina.. (11/26/2008 11:07:54 PM): daca te face sa te simti mai bine da mihai_bogdan001 (11/26/2008 11:08:01 PM): atunci zi ......... mihai_bogdan001 (11/26/2008 11:10:52 PM): ce zici mah mihai_bogdan001 (11/26/2008 11:10:56 PM): deviezi de la subiect mihai_bogdan001 (11/26/2008 11:10:57 PM): zi!! mihai_bogdan001 (11/26/2008 11:11:00 PM): si te las in pace mihai_bogdan001 (11/26/2008 11:11:03 PM): vreau eu sa ma sitm bine ........_madalina (11/26/2008 11:11:09 PM): ce sa zic??? ........._madalina (11/26/2008 11:11:13 PM): k mihai_bogdan001 (11/26/2008 11:11:15 PM): cum ce mihai_bogdan001 (11/26/2008 11:11:18 PM): ce naiba am vb mai sus ........_madalina (11/26/2008 11:11:19 PM): cum vrei u mihai_bogdan001 (11/26/2008 11:11:24 PM): cu trandafiru mihai_bogdan001 (11/26/2008 11:11:30 PM): astept .........._madalina (11/26/2008 11:11:41 PM): @}:- mihai_bogdan001 (11/26/2008 11:11:50 PM): zi mah lasa vrajeala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..........._madalina (11/26/2008 11:12:32 PM): dupa ce m-ai bagat la ignor ................... ........._madalina (11/26/2008 11:13:46 PM): mihai_bogdan001 (11/26/2008 11:13:52 PM): iar flori? mihai_bogdan001 (11/26/2008 11:13:54 PM): pt ce sunt? .............. _madalina2008 11:24:31 PM): "vrei sa ne combinam?" mihai_bogdan001 (11/26/2008 11:25:01 PM): nuj mihai_bogdan001 (11/26/2008 11:25:03 PM): ma mai gandesc pe ici pe acolo am mai taiat ca era mai lunga discutia:D si pt ca o stersesem din lista am sters id`ul si am trecut nume: D |
app. sunt cel mai misogin!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))
|
"si hai sa iti zic o chestie .. tu ca barbat .. poti sa iesi cu 100000000000000000000 de femei pe zii ... lumea va zice ca esti jmecher .. bagabont etc .. ea daca iese cu 2 - 3 .. o sa zica lumea ca e curva ..."
cam asa, dar, degeaba iesi cu 1000, daca nu ramai cu nici una,... fetele ies cu 2-3 si si iau deja o hotarire, ...buna rea, dar o iau. :rolleyes2 |
Quote:
ca rasp la intrebare... cui pe cui se scoate. cea mai buna metoda |
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
- Copyright 2026 4Tuning