![]() |
Re: Ce telefon mobil ai?
Momentan ma laud cu : N80 ( old :lol: ), 5800XpM si ... coming soon un Porsche p9251 white... Wish me luck :P
|
6500S si 6110
|
update: Nokia N-gage classic ( de vanzare )
Motorola L6 Pink Sony Ericsson W350i ( nou ) |
Update Nokia N98
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
LG KS 360 :-P
p.s.Dupa 4 ani si ceva de stat cu un Nokia 6020 ... care inca merge perfect! :shock: |
Iphone 3G - 8GB black. Super telefon
Nokia 1680 |
Motorola V6 RZR
|
Samsung D900i ...nu sunt bogat ca voi :P
|
motorola z3 > telefon de zi cu zi (il am de 2 ani si merge perfect)
si un i-mate k-jam cu windows mobile proffesional 6.1 , receptor gps , wifi , etc ( il am de aproape 1 an si merge perfect . ce-i drept , e ca nou , nu a stat deschis mai mult de 2-3 saptamani :) ) |
Quote:
+8800 sirroco silver |
Nokia 3600 Slide (il am de 6 luni si merge perfect)
HTC Touch Diamond (foarte shmeker dupa parerea mea) Quote:
Si eu am avut un Carbon Arte (copie). L-am luat la schimb cu un N73 dupa care l-am dat pe un E51 nou noutz si 5 milionae diferentza. :peace: Foarte shmecher a fost cel caruia i-am dat Carbon-Arte-ul care l-a vandut apoi unuia pe 28 milioane... ;) Shmekerie de shmekerie! |
1 Attachment(s)
Eu am un samsung L700 pink....e ok telefonul ca design.....dar meniul si restul e destul de naspa.....deci nu prea vi-l recomand:lol:
|
Quote:
Si uite asa am ramas si eu cu un singur telefon: batranul e900:). |
deocamdata am n95 dar o sal schimb ca nam stare:lol: pan acu am avut vreo 20 de tel:oops:
am avut iphone 3g 8g black...bullshit prea mare..camera aia zici cai de sagem touch screenu ala e frumos dar nu se merita e mult prea greu si cu muzica e nasol iTunes alea alea :paper: |
sony ericsson k330i
|
nokia 1110 si nokia 2630
|
6230i (foarte bun telefonul)
N73 Music Edition |
Quote:
Si ca sa nu fiu offtopic: Am un 1110i ( foarte multumit ), un SGH-E250V ( foarte multumit ), si un O2 ICE ( foarte multumit ) dar nu l-am folosit de cat o data ( are 14min si 32 sec vorbite ) pentru ca am doua cartele si alea le tin in Nokia si in SGH!... |
eu am un vodafone 225 strict pentru mesaje ca saracu are aproape 1 an si are vbit pe el 10 minute
si un 6110 navigator care m-a scos din muuuuuulte incurcaturi prin bucuresti |
Am venit azi de la cumpărături cu ai mei şi am văzut lg kf600 la abonament :D super tare şi mi l-am cumpărat momentan merge fără probleme,dar de ce cānd bag un card de 1gb micro SD īmi spune fişier necunoscut,şi dacă bag un card de 512 mb īl recunoaşte,cardul de 1gb a fost pe nokia 6300,şi merge perfect...ştie cineva are idee?El din cāte am văzut suportă 2gb lg kf600...aştept răspunsuri :(
|
Quote:
|
Quote:
|
pana acum am avut destule telefoane..si SONY ERICSSON mi-a lasat cea mai buna impresie :D ce am avut? NOKIA , SAGEM ,SONY , MOTORoLA
|
eu am avut alcatel, nokia, sagem, samsung, motorola, zapp, ericsson, sony ericsson, mitsubishi trium, SPV. de la nokia am avut 9 modele si nu mi-a lasat impresie grozava niciunul. poate doar 6131. cel mai mult mi-a placut ericsson, mai ales T10, telefon pe car el-am avut cand eram intr-a 6a, acum vreo 7-8 ani
|
Sony Ericsson w302i
|
eu am retrogradat rau de tot la un nokia 7260, dar merge
|
eu cu batranul N73 music :D super tel-u are aproape 2 ani si se tine formidabil !
|
Eu am un samsung SGH-Z240 SI UN NOKIA 7250 i
|
Sony Ericsson XPeria X1 de cateva ore :D
|
Care ma ajuta si pe mine cu un Nokia 6230i?
|
Nokia 5800 za best :lol:
|
are cine samsung S5230? Mi s-a parut Ok telefonu si la pretul care il are pare interesant.
|
|
Am un samsung s5230 si un Nokia E66
|
Quote:
|
Motorola V360 :mrgreen:
Nokia 1100 :rolleyes: |
Iphone & Nokia E65
|
Un nokia e50 si un nokia 1112 ... tot ce am avut de la nokia mai merge si acum incepand cu vechiul 3410 ... absolut orice alt telefon avut a murit inevitabil .
Sper sa imi iau un e71 cat de caurand ;) |
Nokia E71(foarte multumit... din toate punctele de vedere)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:10. |
- Copyright 2026 4Tuning