Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

bmwh548 26-03-08 10:46

Re: Cafeneaua Iesenilor Pe 4Tuning

Are cineva idee pe unde pot gasi niste placaj? Am nevoie de doua "foi" de dimensiunea unor coli A4 si grosime de 6mm. Chiar si la aceste dimensiuni sunt prea mari, asa ca depozitul din zona vechiului abator nu ma avantajeaza (nu vor sa vanda decat la foaie de 2m/1.25m). Daca mai este cineva care are nevoie poate luam impreuna o foaie si impartim costurile.

ESPinoza 26-03-08 22:53

imi poate spune cineva unde pot contesta o amenda in iasi si care sunt pasii va rog?

CRyS` 27-03-08 08:57

Ce fel de amenda? De la Rutiera?

http://www.amenda.ro/amenzi_rutiere/...ces_verbal.php

bakal 08-04-08 20:18

fratilor, atentie in bucium, pe sensul de intrare in oras s-a instalat un radar fix, care inregistreaza cu o camera video cam tot ce trece pe acolo, soferii care depasesc viteza legala putand fi amendati...

cica or sa urmeze inca unu' pus undeva intre Universitate si Copou, si pe Pacurari....

mare atentie la cei care nu se vad.......

D3m0N 08-04-08 20:26

da am citit si eu azi in ziar ... in Bucium e pus in zona Plopii Fara Sot ... in Copou il vor pune intre Parcul Copou si Universitate... iar in Pacurari nu scria... uitati aici mai in detaliu
http://www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/...um_155187.html

AXEL_SS 08-04-08 21:36

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 1473838)
fratilor, atentie in bucium, pe sensul de intrare in oras s-a instalat un radar fix, care inregistreaza cu o camera video cam tot ce trece pe acolo, soferii care depasesc viteza legala putand fi amendati...

cica or sa urmeze inca unu' pus undeva intre Universitate si Copou, si pe Pacurari....

mare atentie la cei care nu se vad.......

Asta mai lipsea in zona aia....nu erau destule spinarile de magar... acu si radar:sad:

Daca va uita-ti mai atent la poza de pe site-ul "ziarul de iasi" se vede ca display-ul radarului are loc doar de doua cifre:lol: ceea ce inseamna ca o viteza de peste 99km/h nu o afiseaza:shock:

D3m0N 08-04-08 21:58

da asta scria si unu in ziaru de iasi la comentari ...:)) dar de ce sa ne complicam... cu o piatra nu se rezolva situatia..? sau mai sigur in scurt timp il fura tiganii si`l pun pe post de tv in casa:))

corraptor_evo 09-04-08 10:43

Quote:

Originally Posted by AXEL_SS (Post 1473986)
Asta mai lipsea in zona aia....nu erau destule spinarile de magar... acu si radar:sad:

Daca va uita-ti mai atent la poza de pe site-ul "ziarul de iasi" se vede ca display-ul radarului are loc doar de doua cifre:lol: ceea ce inseamna ca o viteza de peste 99km/h nu o afiseaza:shock:

Si ce? Cu 99 nu te mai amendeaza :writers_b?

CRyS` 09-04-08 12:48

Poate face SCROOL ... si poate din greseala iti baga un 1 pe langa 99 :)

stefanUTzZzu 18-04-08 20:49

Unde Se Gasesc Abtibildurile Cu 4tuning.ro ?? plss .. datzi un mesaj privat :)

bakal 19-04-08 00:31

Quote:

Originally Posted by stefanUTzZzu (Post 1491868)
Unde Se Gasesc Abtibildurile Cu 4tuning.ro ?? plss .. datzi un mesaj privat :)

cei care le au fie le-au cumparat odata cu revista acum ceva timp, fie le au de la intrunirile care se fac prin orase, sub egida 4t.......

CRyS` 19-04-08 00:54

https://forum.4tuning.ro/189-revista-4tuningro/32930-sticker-4tuning-format-vectorial.html

Citeste aici ... poti merge la Rodotex, Metalco sau orice alta firma din Iasi de profil. Ia Pagini Aurii si rasfoieste putin ... Asa cum zice si in topic, mai mult de 5 lei nu face!

is 03 nba 20-04-08 22:54

Cine stie unde este cea mai buna motorina din iasi? indiferent de pretz

AXEL_SS 21-04-08 08:39

Quote:

Originally Posted by is 03 nba (Post 1494199)
Cine stie unde este cea mai buna motorina din iasi? indiferent de pretz

La Lukoil8)

AXEL_SS 21-04-08 08:41

Poate imi explica si mie cineva, de ce a fost sters ultimu meu post?:evil:
Voi astia moderatori de pe aici...:x

silviu_fxx 21-04-08 16:31

Ca tot veni vorba de motorina, nu vi se pare mai rentabil sa va faceti plinul in Rep Moldova?

bmwh548 21-04-08 20:15

S-ar putea sa ma insel, dar parca ai nevoie de pasaport ca sa treci la ei. In cazul in care te referi la alimentarea la pompa...sa zicem ca nu te poti indoi de calitate (desi...), dar daca te referi la alimentarea la "cunostinte" atunci poti fi sigur ca nu e benzina/motorina pura. A pus taica-meu recent (ramasese in pana) vreo cativa litri si mergea masina numai in suturi. Poate depinde si pe cine cunosti:rolleyes2

JUST-DO-IT 22-04-08 01:20

motorina de la tir-isti :shock:?hmmm......mai bine...pass:lol: in ceea ce priveste motorina de la rep.moldova ,e ok .:D..daca ai un junk yard de unde sa schimbi mototu odata la 2 luni!aia face praf motoarele....:twisted::twisted::twisted:
uitati-va la maxi alea vechi ford,sprintere obosite care se folosesc pt rutele pe langa iasi care la o simpla accelerare usoara lasa nori negri...euro 3 cu siguranta,nu?;)
OMV, Lukoil si Rompetrol ...parerea mea.;)..

is 03 nba 22-04-08 08:54

razule ma ajuti si pe mine cu cateva sfaturi pentru un E90? daca asa spune-mi te rog cand sa vin cu el.
Pana la urma am pus motorina super euro 5 de la Rompetrol din Bucium

bakal 22-04-08 09:46

Quote:

Originally Posted by is 03 nba (Post 1496304)
razule ma ajuti si pe mine cu cateva sfaturi pentru un E90? daca asa spune-mi te rog cand sa vin cu el.
Pana la urma am pus motorina super euro 5 de la Rompetrol din Bucium

te ajut cu cea mai mare placere....

eleeron 25-04-08 14:08

Pe data de 25/04/2008 in parcarea hotelului Central din Piatra Neamt va avea loc intalnire 4tuning ....iar apoi vom merge la stadion la intrunirea cea mare organizata de NSL va steptam

Cei care vor veni sa se anunte aici

eleeron 25-04-08 16:56

Gata inchei acest subiect...toata lumea sa vina la stadion incepand cu ora 18

Tim 26-04-08 16:02

Va urez un paste fericit tuturor iesenilor si nu numai

bakal 26-04-08 16:10

Quote:

Originally Posted by Tim (Post 1504101)
Va urez un paste fericit tuturor iesenilor si nu numai

paste fericit si tie si la toti cei care mai arunca cate un ochi si o vorba aici.....coborati de data asta din masini si mai stati la un ou, un gratar, un cozonac

TuningBoy 26-04-08 18:01

Paste Fericit!....si ideea cu graturul e foarte buna :)) :D

djandrey23 26-04-08 19:19

Un Paste Fericit tuturor si sa va aduca iepurasu` tot ce va doriti.. sanatate inainte de toate!;)

D3m0N 26-04-08 19:20

paste fericit la toti ... si tot ce va doriti ...!!!

VaLeX 29-04-08 21:23

am auzit de la un prieten ca in Iasi se foliaza masina luneta , spate cu 3 mil ? ...e adevarat ? ....daca da , ziceti-mi si mie firma , sau un nr de tel ...10x! :)

vladutzz 01-05-08 09:28

3,5mil daca nu ma`nsel, la Caro Glas. ia si vezi pe`un alt topic pe aici exact unde e.

JUST-DO-IT 11-05-08 22:59

salutare lume!am vazut asta seara o dacie cu faruri cu lupa!!!era sticla de cn4 si lupa dedesubt.....l-am vazut doar o fractiune de sec,da mi-a ramas in creier imaginea......daca stie cineva detalii as fi interesat sa aflu mai multe ..ms frumos
Ps: cine face pleoape de fibra in iasi?am nevoie si eu.....

D3m0N 11-05-08 23:25

de pleoape dak afli ceva imi zici si mie ... ms :D

Ali_ump 15-05-08 15:59

Vineri 16.05.2008 ora 20:00 mare intalnire mare la Piatra Neamt in parcarea |Stadionului municipal...invitati din |Roman , Tg Neamt, Suceava si bineinteles Bacau. Printre masinile care vor veni de la Suceava si Tg Neamt vor fi : Audi TT, BMW 328i, VW V GTI, Vectra 2.0T, Seat Leon 1.8T, Seat Leon FR, BMW 325 ursulet, Seat Leon 1.8TFSI, Audi A4 1.8 T...vor fi prezente din oras si masinile expozante la 4 Tuning Days la Bucuresti plus speram cateva noutati cum ar fi Subaru STI , M3, Renault R26

dj_kat 04-06-08 09:45

Re: Filme Si Poze Cu Userii Din Iasi!

ai un motor sau o masina tare si vrei sa faci un play ? crezi k masina ta e cea mai frumoasa? Inscrie-te in FANATIK MOTORSPORT si noi organizam curse agreate de politie si avem grija k totul sa fie in conditii de maxima securitate.....vrei sa te inscrii sau esti doar curios, nu ezita sa ma contactezi ----- scuze celor neinteresati ------

ZyZ 04-06-08 14:54

Tu ori esti de la Politie ori nu ai toate tiglele pe casa. Or mai fi cativa care o sa te creada si va mai vedem la stirile de la ora 5. Nu mai incapeti de-atatia cai putere? WTF ?

slip 05-06-08 22:53

Foarte interesanta metoda de a face rost de membri n-am ce zice...
Am mai auzit o faza .. poate erai tot tu .. cu o bora verde de CT.. cand l-ai intrebat pe GUF cu alfa daca nu se baga la voi in club..
Ce abordare e asta? Auzim de fanatik ca fiind un CLUB nu o adunatura.. ce naiba?

randomm 07-06-08 10:30

Quote:

Originally Posted by dj_kat (Post 1570696)
ai un motor sau o masina tare si vrei sa faci un play ? crezi k masina ta e cea mai frumoasa? Inscrie-te in FANATIK MOTORSPORT si noi organizam curse agreate de politie si avem grija k totul sa fie in conditii de maxima securitate.....vrei sa te inscrii sau esti doar curios, nu ezita sa ma contactezi ----- scuze celor neinteresati ------

Vrei sa atragi femeile? Vrei sa o ai mai mare? Visul tau de o viata este sa ai sani? Suna la 089-900-MUKLES si le vei avea pe toate. Scuze celor neinteresaNti, dar nu m-am putut abtine citind acest mesaj publicitar de o genialitate rara.
Vedeti ca baietii se ocupa si de organizarea plecarii din Iasi la legalele de la SV de maine, deci inca un motiv in plus sa ii cautati la maxim :rolleyes2:arrow:

bakal 09-06-08 12:47

au trecut si legalele de la SV. tare misto.... noi am facut ceva trebusoara, se putea si mai bine, dar data viitoare. astept sa vad si eu filmele si pozele facute cu mine si cu ceilalti care au participat.

bravo misu.....

D3m0N 09-06-08 12:48

am vazut poze bakal .. ce locuri s`au luat?

SV-05-YBG 09-06-08 12:50

Iep. au iesit bine. Dar se poate si mai bine.

corraptor_evo 09-06-08 13:24

Quote:

Originally Posted by randomm (Post 1576875)
Vrei sa atragi femeile? Vrei sa o ai mai mare? Visul tau de o viata este sa ai sani? Suna la 089-900-MUKLES si le vei avea pe toate. Scuze celor neinteresaNti, dar nu m-am putut abtine citind acest mesaj publicitar de o genialitate rara.
Vedeti ca baietii se ocupa si de organizarea plecarii din Iasi la legalele de la SV de maine, deci inca un motiv in plus sa ii cautati la maxim :rolleyes2:arrow:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol: 089-900-MUKLES :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 07:44.

- Copyright 2026 4Tuning