![]() |
Re: Dacia 1300 `76 - B 44 DVL
5 Attachment(s)
Quote:
Pe serpentinele dupa Transfagarasan sa descurcat bine, urca foarte frumos din ture mici si nu am simtit ca nu poate sa urce... Nu am fortat nota pe serpentine deaorece aveam rulementii fata facuti pachet si am zis sa nu ma risc aiurea,dar am avut ceva emotii cu ei. La coborare franele sau dovedit foarte eficiente, nu s-au incins deloc.In schimb am avut probleme cu pasajele, cel de pe dreapta imi freca cand se inclina masina... ma terminat psihic tot drumu, la Vidraru am fost nevoit sa bag levierul pe el, sa-l mai potolesc Per general sunt foarte multumit de cum merg motoru si franele, singurele probleme ar fi pierderile de ulei din cutia de viteze , imi este foarte foarte scarba sa ma apuc sa o dau jos si sa-i schimb simeringul de la priza si imi mai agata treapta 4 cand o grabesc, nu stiu de ce face asa... Cand am ajuns in Bucuresti i-am schimbat rulmentii cu unii de Alexandria si bucsile de la basculele inferioare, am optat pentru un set de Papuc diese, facute de Ardeleana. Ieri am strans chiuloasa si am reglat culbutori ca am facut cam 1000 de km de cand am facut motoru:) Singurele 2 lucruri mai importante care le mai am de facut acum sunt: schimb de ulei+filtru si sa-i pun antigel, momentan am apa chioara... in rest mici nimicuri... |
"Adunatii Gogaieni"
|
Quote:
adica ai fost cu rulmentii in punga si nu te`ai bucurat de viraje deloc ? blasfemie nu alta. |
e bine ca ai prins vreme frumoasa pe Transfagarasan ;) marfa !
|
ai fost pe transfa...faga..fararashan...the best road.......in the world!!!:lol:
si fara scut la motor :shock: cu aripa aia, trebuia sa te gandesti ca de la bagaje se va lasa si va atinge...iti imprumutam eu 4 h-uri. eu asa am pus doua si doua pe fiecare parte in spate si nu a mai atins deloc fir intins in continuare marfa masina ;) |
Ti-a trebuit putina forta ca sa tragi de aripa asa ca ai bagat ceva la stomac inainte.Ai vazut ce ai lasat langa masina (ambalaje)? :D:D:D
Just kidding,Sa va fie concediu de bine. |
bravo ma, imi place ce'ai facut pana acum ....
|
Cum te-ai descurcat cu caschetari nu te-au bagat deloc in seama ? :lol:
|
Quote:
|
Bravo ma Creta. Masina a iesi demential, atat evacuarea cat si motorul. Torc cum nu se poate de frumos. Chiar mi-a placut.:D Ti-am zis si cand ai fost la mine.
|
Quote:
Quote:
Legat de aripi, nu credeam ca o sa-mi frece... nu ma asteptam Quote:
Quote:
@Ne-mo: mersi:-P Quote:
Poate vi prin Bucuresti dupa ce pui motoru:D sa vad si eu cum se comporta si daca mai e valabil, la anu mergem in concediu cu Daciile:D Dacia Motorsport:lol: sti tu |
pacat ca nu ai mai multe poze de pe tf :(
daca ai fost pe 20-21 nu ai vazut si vreo 9 ticouri pe acolo :-" :)) ? |
Quote:
Ambalajele, chiar daca nu apartin unui oarecare, acesta le poate culege. |
Poze cu acel pick.up?
Mai ai?Are topic? Ceva detalii? |
Quote:
|
Quote:
nu a strans ambalajele respective dar lasa ca a strans dupa cateva zile ce a aruncat o baba pe jos..deci si-a scos parleala pt ambalajele respective |
Adica si-a scos parleala aruncand o baba pe jos?????
Pai si tu l-ai lasat????? =))))))) |
Quote:
nu aia am zis dar oricum, pot eu sa ma pun in calea fericirii lui? :lol: |
2 Attachment(s)
Astezi am fost prin REMAT Chitila cu un prieten, cautam un set de roti de Papuc si eu am plecat de acolo cu 2 faruri Elba intr-o stare foarte buna, ale mele au oglinzile deteliorate rau de tot si aveau si suruburile de ajustare rupte.... asa ca pentru 20 de lei era pacat sa nu le iau:-P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ai cumva neoane albastre ?
Nu de alta , dar parca te-am vazut prin Costinesti. Era noapte si nu am vazut bine. |
Quote:
|
Foarte frumoasa bafta si..la mai multi km/h:twisted:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Te apuci sa arunci cable pe masina mea cand lucrez la ea .... Las ca vin eu sa-ti zgarii WID-uuuu:D
|
4 Attachment(s)
Quote:
O copie mai bine zis:-p Quote:
Astazi am facut o super achizitie, am cumparat o baie de ulei de R18 Turbo pentru super pretul de 30 de lei:D, care este mult mai mica decat baia mea de ulei:D sper sa incapa pompa de ulei in ea... sper:lol: daca nu cumparam si o pompa de ulei de Turbo nu e panica:lol: Cam asa arata majestatea dansei:oops: cand o sa schimb ulei si filtru o sa facem si o proba la asta mica:-P |
Reglam injectia... Acum seara au venit aia de la ADP au taiat toate cablele si au cazut gramada pe masina, mi-au facut linii pe masina zici ca e de curse....
De cateva zile tot pe sub ea stau ca imi innegreste bujia 4. Am schimbat bobina, fise... Felicitari pt achizitie. Data viitoare daca mai ma prinzi, treci si tu mai discutam alea alea.... |
te credem.
|
merge frumos masina si cutia e dementiala :twisted:
|
ma tu cand "mama ta" ai fost la costinesti, a? vezi ca te da lumea de gol, iar
|
9 Attachment(s)
Saptamana asta am mai facut una alta la masina:-P am reusit sa fac rost de o fulie de alternator de Oltcit pentru magnifica suma de 5 lei:-P
Diferenta se poate vedea, o diferenta de 2 cm, am pus fulia asta deoarece la relanti aveam incarcare 10.9V si in mers deabea ajungea la 13,2V, dupa modificare, la relanti am 12V si in mers 14,1V la mers normal:-P deci sunt multumit de mica modificare, o recomand celor care au probleme cu incarcarea Am curatat si filtru de aer ca aveam probleme cu el, imi restrictiona aerul catre carburator si imi dadea in nas.... si iam dat o mica vopsea, din gri lam facut negru:) urmeaza sa repar compartimentul fostului radiator de caldura, momentan ploua in masina pe acolo, si sa montez 2 captatoare de aer pe grila, o sa largesc gaura pe unde iesea furtunu de apa si o sa ma duc cu o tubulatura flexibila in filtru de aer, sa aibe un supliment de aer. Mai era varianta sa tai capota, dar am zis ca nu merita sa stric capota cand pot asa:) Si am postat si 2 poze cu "noua" toba, care este pe masina de mai bine de o luna:-P Si am mai inclinat in fata schimbatorul de viteze, imi lovea in scaun cand bagam in masalier si ma scotea din sarite... asa arata acum |
dar ce cutie de viteze ai ?
|
Quote:
|
ce scaune sunt alea ?
|
Super combinatia dintre cutie si motor..poate pe viitor ne faci un filmulet cu acceleratia :D
Vroiam sa te intreb ce marca e cureaua de accesorii..pare mai "zdravana" decat cea de Fartec..care patineaza pe fulie.. |
Quote:
Quote:
Pana ieri am folosit Lemnforder, azi am Gates made in Germani:) era singura pe dimensiunea care am vruto... si asa e un pic cam mare... alternatoru este intins la maxim... daca se mai lasa cureaua e nasol... pe viitor o sa iau una de la Lemnforder dar mai mica decat asta |
| All times are GMT +2. The time now is 22:28. |
- Copyright 2026 4Tuning