![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
Dcaa nu ai garaj eu zic sa o lasi pana da caldura.. stiu, in cuptor o lasi sa se usuce dar o sa ai consecinte de la inghet, zapada..si altele
|
jock iti spun din proprie experienta: NU vopsi masina cand e frig afara!eu am vopsit golful primavara trecuta si mi-a parut rau apoi :cry: mai bine astepti pana vine caldura,sa fii sigur ca nu vor fi probleme...si eu trebuie sa revopsesc golful dar mai astept pana in aprilie-mai...
multa bafta! |
Daca e pregatita bine, vopsita cum trebuie si dupaia bagata la cuptor nu e nici o problema! Poti sa o lasi si in frig si in ploaie!
@valyh: la tine poate a fost alta problema. temperatura in locul unde a vopsito nu a fost corespunzatoare sau mai stiu eu ce! |
Quote:
|
Nu va mai certati :D Cred ca jock vopseste masina cand are bani... pentru cine a uitat, nu mai are servici de ceva timp, si mai are si alte griji (cum ar fi familia), nu doar fiarele! Nu o spun cu sens rau, stiu ca e un forum auto, dar totusi, suntem oameni... :D
|
:) Logic ca o vopseste cand are bani si cand vrea... nu?
Nu ne certam... vorbeam si noi :D |
1 Attachment(s)
..a venit si vopseaua :twisted:
...vreau sa multumesc din suflet "fratiorului" meu mai mic care "de ceva" vreme ma ajuta cu cazanu si nu numai,ma ajuta enorm si sper ca intr-o buna zi sa ma revansez ...stiu ca citeste in umbra topicul :oops: ..."sper sa iasa soarele si pe sraduta noastra" ;) ..masina ii apartine si este vopsita de el ...culoare stiuta/facuta numai de el |
Quote:
|
..masina ii apartine si este vopsita de el ...culoare stiuta/facuta numai de el[/QUOTE]
superba culoare:shock: Felicitari pentru vopsea si evolutia masinii!Esti un "om mare" tot respectul pentru pasiunea de care ai dat si dai dovada in continuare si ambitia de a reface masina!va fi mult mai frumoasa de cat a fost!:shock: |
4 Attachment(s)
Multumesc :oops:
...si incepem anul cu un downgrade :???: ...eleronul (r32) este intreg si va fi pus la vanzare (350 ron) Multumesc Zeta pentru poze ;) |
Parca arata mai urat spatele fara eleron:cry:
|
..parca , da te obisnuiesti ! ;)
|
arata mai bine parerea mea!
|
Quote:
|
Quote:
|
Da fara eleron:D
|
Eu cred ca arata bine si fara :evil: Imi place stickerul cu "baby on board" :D
|
sal jock am aflat de la userul ce a scris inaintea mea..ca ai reusit sa scoti erenul ala de r32 intreg! Il mariti?
|
|
Pana la urma cu ce te incurca eleronul ala? :) arata bine si fara...dar mie mai mult imi placea cu :D sa inteleg ca mergi pe rat style de acum incolo ? :)) glumesc.. mult succes in continuare..imi place culoarea aleasa
|
Multumesc , deja "capacul" de la baterie este la vopsit ;) ...urmeaza manere interior ,oglinzi ....etc.
|
mi-ar placea sa ne minta jock ca o vopseste gri etc...si cand o scoate de la vopsitorie, si vedem poze cu ea sa fie rat style vopsita :))
stici ca jock se tine mereu de suprize si chiestii custom :D |
:)) ...de data asta nu :twisted:, .....culoare va fi silver leaf metallic ;)
http://data.motor-talk.de/data/galle...f-metallic.jpg |
O sa fie culoarea pe golful tau:-)
|
frumos, domnule, frumos! :D
bafta cu ea :lol: |
Pe cand ar fi gata, martie?:lol:
|
usor ca sti ca am incredere in tine ca iese bine
|
Quote:
..iunie -iulie ' sper:sad: |
Quote:
am inteles ideea....ai vrut sa adaugi un strop de frumusete topicului :lol::lol::lol: |
nu o faci un pic mai inchisa , ca la 1:17 :)
https://www.youtube.com/watch?v=naeIkyQRv2Q |
Ala e cream deja !
|
GopPo ...corect ;)
Alex _Ice...in genu ala se vede si culoarea asta "pe intuneric" ;) ... ma bucur ca nu mai stau ca prostu pe la cozi si altea alea sa schimb culoarea in talon .. tara de prosti din care fac parte si eu :eyebrow: |
ohoo cozi si daca ar fi sa se uite doar pentru schimbarea culorii dar ei verifica tot !
|
Ce se mai aude cu masina ?
|
...se munceste la ......ceva ;)
|
Quote:
|
Misteriosule...:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
...ceva de genu :arrow:
|
domnu, tu vrei sa o scoti golf 6 si nu ne spui :-P
|
Frumoasa modificarea pe care vrei sa o faci:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:03. |
- Copyright 2026 4Tuning