![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Quote:
|
da, donule, pe la 12 noi suntem acolo :)
|
Quote:
Plateam destul la VR6-le meu 840 RON pe an impozitul (doar asa pentru ca aveam masina in fata curtii) si 550 RON RCA-ul care dupa parerea mea ar trebui sa fie unic pentru toate masinile. Si pana la urma, decat sa iau 3000 GT, pot lua Nissan 300ZX twin turbo, sau daca vorbim de motoare mari pot lua AUDI RS2 sau RS4 care sunt chiar greu de batut, dar... e vorba de taxe aiurea la stat. :rolleyes2 |
Quote:
Eu ii mai fac la a mea ce vroiam sa-i fac si atat. Decat sa o fac de 400 cp mai bine imi iau una care are deja 400 cp si eventual e mai usoara Ps. Cand plecam de acolo am vazut S3 alb, dar nu-l cunosteam pe proprietar, nu m-am bagat in seama |
Quote:
|
Ok o sa tin cont de ce ai zis, dar cred k toti au fost asa la inceput , abia peste 1 an asa putem sa vb de niste masini puternice shi modificate care sa atraga priviri. Pt inceput 150 cai sau 145 nu merg, chiar dak masina nu are nimic la exterior ? eu zic ca e bine.
|
Quote:
sau japoneza ca e seceta de ele paici..le numaram pe degetele unui ciung :)) asa multe sunt. Ma gandesc ca vrei ceva mai deosebit ca na...asa te-ai obisnuit ca nici vr6 nu prea vedeai in fiecare zi. Spor. |
Quote:
Asa e. Pana la urma conteaza sa-ti personalizezi masina asa cum vrei tu si cum e la moda. Cat despre cai... exista grupe de la 75 CP in sus, asa ca e loc si pentru voi. |
Quote:
|
Quote:
|
Ma bag si eu, desi fac parte si din club-ul Adrenalin Team, cat si din Club Opel, pentru ca pana la urma, sunt un fan Opel.
Principala ideea la care toti ar trebui sa ne gandim, atat cei din grupul nostru cat si din celelalte ar fi ca toti avem ceva in comun, si anume : masinile, tuning-ul, sunetul puternic si restul de detalii care implica un club auto. Ce atata dusmanie ? Ce atatea cuvinte de jignire si etc ? Nu putem fi toti prieteni, imparti pareri, ganduri, vise s.a.m.d. ? Pana la urma toti formam un intreg, si anume, tuning-ul si pasiunea pt tuning din Ploiesti. Poate ca nu am cine stie ce masina, defapt chiar nu e cine stie ce masina, e doar un amarat de opel astra cu motor Y17DT de 75hp, dar pasiunea e mare si dorinta si mai mare, ca sa nu mai zic de vise. Poate ca nu vreau sa imi fac masina de curse si liniute, dar vreau doar sa fie a mea si sa fie facuta cu bun gust, ca pana la urma asta conteaza, sa iti placa tie si sa te simti diferit de restul masinilor ce sunt ca a ta de pe strada. Daca am omis ceva sa spun, am sa revin mai tarziu cu un reply. |
MadalinMDN e bine ca nu va dati in spectacol si pacat ca nu aveti inca masinile chiar competitive dar sezonul abia se naste.Si inca ceva referitor la filmul ala de pe tube "in doar doua sapt 30 de membrii" eu zic ca mai bine 5 da buni decat 30 ffff slabi.It's your way.Pana una alta spor la fiare ;) sa le aduceti pe linia de plutire.
Quote:
Quote:
Si vezi ca aia in jermania ie bajeti distepti asa ca inainte de toate ia dreaq una cu parbriz tunat la casa Mr.Magoo.:D:D:D:D Pana una alta eu zic sa facem o troitza la prisma acolo unde a decedat VR-u.Ma ocup eu de fonduri ;)) |
Quote:
|
Quote:
aseara am vazut si masina GIUSTO mah........:lol::lol: boss-u o ardea cu negru mat pe ea..............:lol: |
Facea floicele cu negru mat...si canta melodia din Sandy Belle =))
eu zic,,,geamuri negre..*****iem bang bus pe ea... paga aduce o sunca... si sa vezi actiune pe noi cum bagam toate pizdele in bus....hii ma |
| All times are GMT +2. The time now is 19:01. |
- Copyright 2026 4Tuning