![]() |
Re: Fanatik Constanta
Frumoasa seara, sper sa nu fie si ultima :D
@marian : tot cauciucurile vechi le`ai avut ? :) Nice ! @gge : pai cum vrei frate sa tina 5 insi, cei 400 de cai de sub capota ? :D:D @zbuf : cum de i`ai dat frate lu` saraca Stelutza, nu ti`a fost mila ? :) Apropo, sa ridici geamurile de acum inainte :D |
dak aveam si eu tractiune fata sau spate dadeam si eu ca asha dak era trebuia sa o leg de copac :))
|
sunt dezamagit nu ati putut tine cei 500 (85) de cai ai mey :))) :))) hai mahhhhhhh :))) ;)) ....3 words 4 you : ITALIAN BITCH BABY
|
Quote:
|
mai greu pana incepi ca dupaia iti dai drumu :))
|
pai da las ca da sulea bani de cauciucuri :))
|
Care`i treaba ? Nu mai zice nimeni nimic ?
Iesim la o tura diseara ... ? |
INTALNIRE FANATIK MOTORSPORT CONSTANTA, JOI 02.04.2009 ORELE 20.00, IN PARCAREA EXTERIOARA DE LA CITY PARK INTRARE PE LA SENSUL GIRATORIU, PENTRU A SE SEMNA REGULAMENTUL DE ORDINE INTERIOARA SI PENTRU A SE STRANGE COTIZATIA PE LUNA MARTIE SI RESTANTELE.
|
dap bun asha si baieti vreau sa va anuntati si prezenta sa stim oki?
|
Ca de obicei ... prezent :)
|
da ce pustiu pe aici frate :))
|
Da frate, nu e activitate deloc la noi pe forum :)
Diseara ne vedem la un suc, o tura ceva ? Dupa meci ... |
Printre voi,din nou:D
Si haideti cu pozele din seara astaaaaaaaaa |
6 Attachment(s)
Offf romik, nu ai rabdare deloc ...
Acum am ajuns si eu pe acasa, de`asta nu le`am postat mai devreme Apropo ... cine mai are poze sa le posteze aici ! PS : Claritatea pozelor lasa de dorit, dar nu era lumina destul de puternica si saracul blitz nu a facut fatza :D |
Skoda albastra dece nu dai jos masinutza din stanga sau ii place lui masinutza aia :lol::lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:52. |
- Copyright 2026 4Tuning