![]() |
Re: Club Renault 5
Quote:
|
bun bun .. orice e cadou e super bun .. :)
da dc sa vinzi 5-u ?? nare rost :D ai masina de chinuit in trafic adica golanu si masina de we ;) 5-u :D |
tabla de iarna
ca tot o sa vina si iarna .. vin si eu cu o intrebare ..
cine mai are in plus un set de jante de tabla 13" sau 14" sa pun si eu gume de iarna .. astept un pret studentesc ;) |
baieti,care are de dat o aripa dreapta fata fara semnalizare?...as fi foarte recunoscator....m-a lovit un taximetrist si se pare ca nu e nimeni vinovat.
|
cred ca la dezmembrari ai gasi mai repede decat aici :) se posteaza cam rar...
|
se pare ca ai dreptate....am gasit..da e rosie...si nu se pupa cu masina mea albastra,si mai dureaza pana o vopsesc
|
Vreau sa cumpar un set de jante aliaj pe 13'' pt R5-u meu,dak stiti pe cineva care are de vanzare sau vreun pont de unde pot gasi ceva sa dea bine(nu vreau NOI)astept raspunsurile voastre.
Vali : e posibil sa fac rost de o aripa de Campus dar nu stiu ce culoare,ramane sa mai vb ...:) |
mersi frumos...daca nu vrei noi vezi ca aduce francezu(lemofrance) jenti de aliaj de renault pe 13,14,15 la 3 mil setul.da nu cred ca mai lucreaza pana dupa revelion.
|
Am fost la el de vreo 2 ori si nu am gasit nimic sa-mi placa sau sa se potriveasca(gasisem unele de opel dar era late rau).Vreau pe 13'' pt k am motor de 1.1 si dak pun mai mari + cauciurile o sa mer k melcu(nu k acum merg mai tare:P).MS oricum..
|
Quote:
|
salut.am si io o intrebare. acu vre-o 2 saptamani imi iesea un fel de fum pe la gurile alea care baga caldura in masina, dar am o prit motoru si nu a mai scos, dar ieri a incepu sa scoata iar, si mai mult. am oprit caldura (am dat sa faca rece) si tot scoate. Am lasat-o sa se raceasca vre-o 2 ore si tot scoate. de unde poa sa fie????? io cre k e de la calorifer, dar de ce sa scoata fum si cand e data pe rece?
|
Quote:
|
Quote:
|
am inteles cum e. dar unde e filtru asta? ca sa stiu unde il caut.
|
Quote:
Aceasi lucru l-am cautat si eu cam 1-2 sapt :) jante de iarna Ideea e ca cel mai bine cauti de renault pt ca nu se potrivesc de altceva (la renault e mai mare rulmentu "indice et pe janta" si nu ity intra alte jante - mai putin unele de bmw din ce am inteles) La Lemo gasesti la 35buc pe 13" de r19 au deschis doar 28 si 29 din ce am inteles.. cel mai bine mai dai un telefon. Alta varianta ar fi dezmembrari .. asa am facut eu.. n-am scos pret mai bun din pacate :) da na daca "arde".... Bafta, |
| All times are GMT +2. The time now is 21:58. |
- Copyright 2026 4Tuning