Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Masini - Made In Constantza (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/897-masini-made-constantza.html)

YZF-PWR 17-07-06 16:37

Re: Masini - Made In Constantza

loool :) bazat eleronu , acum l-am vz :)

GRIGO 17-07-06 18:26

1 Attachment(s)
in poza asta era in faza de transformare doar ce am apasat pe buton sa se transforme in viper ......

ERY 18-07-06 08:53

;) Hai....treceti peste...pune-ti poze cu masini din Cta nu cu gunoaie din Cta. sau simulatoare in cazul asta.

CT-XX-CDA 26-07-06 18:16

1 Attachment(s)
in curand pe micile ecrane ...

GABBY_ 26-07-06 19:19

fara toyo pe aripa si sigur lumea nu va avea nimic de comentat.oricum arata klumea de tot dar sa nu pui scrisul pe aripa ca bagi banii degeaba in ea

leonard 26-07-06 20:19

mie mi se pare ca da chiar bine cu toyo ....sa numi zici ca toate amshinile acre au reclame de genu pe ele au neaparat shi ace;e produse....oricum e belea de tot amshina cu autocolantu ala pe ea....

Eugen_TL 26-07-06 21:16

pai din lateral nu prea avem ce vedea..la bari nu intelegem cum va arata.. si cu negru ce ai pe spate e aiurea modelu.. iar jentile nu-s cele de solentza?

Most_Wanted 26-07-06 22:56

Quote:

Originally Posted by CT-XX-CDA
in curand pe micile ecrane ...

cezare ...adica ii dai viatza? pana la urma?:rolleyes2

YZF-PWR 28-07-06 10:42

no offence dar nu`mi place cu auto colantu ala , parerea mea. e modelu cam aiurea , plus k mai bine ai face cu vopsea , dak tot e vba de suprafatza mare. ;)

peter 28-07-06 18:07

masina e facuta de mine....

pot retusa orice...

eu zic ca da bine cu stikerul ala...plm..fiecare cu gusturiile lui.....

la bari nu e facut nik...sunt doar vosite negre...

poate daca imi face cezar niste poze cu masina si din fatza si din spate...o sa ii fac niste prelungiri...sau spoilere..

jantele nu sunt de solenta.....sunt de supernova...dar le-am marit yo...si spitele le-am vopsit yo negre...

:roll:

CT-07-APV 31-07-06 09:57

Parerea mea: nu da bine cu negru o caombinatie de alte doua culori cu acelasi model ar da bine dar negru cu alb am mai vazut niste masini parca si un olcit si nu mia placut. Olcitu parca e pe la casa de cultura daca imi aduc bine aminte. Incearca alte culori poate un contrast mai mic

GRIGO 31-07-06 23:48

man am vazut si eu loganu ala albatru de iasi ..mama frate ce tare poate sa fie ..
pacat ca are capace ...care strica tot ....
da inj rest criminal ...si ce sunet are

Most_Wanted 03-08-06 13:25

si mai e un logan albastru .....parcat inainte de asta de care zici u grigo ....cu Kit pilot ....arata bine si ala

Razvan-CT 03-08-06 14:00

5 Attachment(s)
ieri la rex..:shock:

leonard 03-08-06 14:58

se pare ca rollsu e a lui columbeanu

All times are GMT +2. The time now is 19:00.

- Copyright 2026 4Tuning