Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Opel (https://forum.4tuning.ro/327-discutii-opel.html)
-   -   Discutii intre membrii grupului Tigra Club (https://forum.4tuning.ro/327-discutii-opel/87445-discutii-membrii-grupului-tigra-club.html)

DiavoLLo 21-09-09 00:40

Re: Discutii intre membrii grupului Tigra Club

asta e cu dedicatie pt toti.

h0rm0n 21-09-09 14:32

Quote:

Originally Posted by Black Pearl (Post 2655779)
A avut parte si de doua stikere pe care i le-am pus chiar eu la Sinaia :D

Felicitari... poate imi lipesti si mie stickere, ca eu nush de unde sa fac rost :oops:

Black Pearl 21-09-09 17:01

Pai daca mi le-ai dat pe toate mie de unde sa mai ai? :lol:
Dar nu-ti fa probleme ca ti-o stickeresc la Felix! ;)

Acum lasand gluma la o parte, el este cel care m-a ajutat sa am aceste stickere ClubTigra inainte (cu o zi :D) de a merge la Nationala (Made in TM). Multumesc Cosmin :)

@DiavoLLo multumim pentru clipuri! A nostru ramai chiar daca ai schimbat firma! ;)

h0rm0n 21-09-09 20:31

Quote:

Originally Posted by Black Pearl (Post 2657426)
el este cel care m-a ajutat sa am aceste stickere ClubTigra inainte (cu o zi :D) de a merge la Nationala (Made in TM). Multumesc Cosmin :)

placerea a fost din partea mea... oricand... orice !:shock:

Black Pearl 25-09-09 09:19

La multi ani @dy_best!!!

magnifiqo 25-09-09 10:29

Hai sa cresti mare si sa ne vedem cu bine :D

@dy_best 25-09-09 12:09

Multumesc frumos sa auzim numai de bine.

tigra 28-09-09 09:45

:flower:LA MULTI ANI ADY !! sa fii iubit.

@dy_best 28-09-09 11:17

Cumpar opel tigra avariat in spate sau lateral sau piese din partea din fata daca poate sa ma ajute cineva astept pm sau tel. 0768488990

@dy_best 29-09-09 22:48

De azi am inceput sa cupar pe bucati.Mai am nevoie de supapa argintie din fata, suporturile care tin masca fata si radiatorele de a.c si apa.

Black Pearl 24-10-09 23:24

Sambata 14 noiembrie - ora 14 - Parcarea Selgros din Timisoara > Intalnirea ClubTigra.ro cu ocazia implinirii unui an de la infiintarea clubului.

Black Pearl 22-11-09 10:55

9 Attachment(s)
Un clip de la intalnirea aniversara: 1 an de Club Tigra din 14 noiembrie si cateva poze:

https://www.youtube.com/watch?v=oe3PySt7P00

Laure2fast 18-12-09 08:24

Salutare,de curand am achizitionat si eu o Tigra si am cateva nelamuriri:
1.Masina din cand in cand mi se opreste din mers...m-am gandit ca e uleiul subtire si l-am schimbat...dar tot asa face..
2.Nu gasesc unde se baga cablul de kilometraj..am inteles ca trebuie sa se prinda pe langa cutie..doar ca nu gasesc..o poza de la cineva care stie ar fi binevenita.
3.Nu se aprind becurile cand dau in marsarier..le-am schimbat dar tot asa...banuiesc ca este sonda de marsarier..are cineva una de vanzare?sau poate fi din altceva?
Luni trece prin RAR si trebuie sa remediez aceste mici probleme...curand o sa revin si cu poze

cosmin_cosmin_1 18-12-09 09:03

n-are treaba oprirea masinii cu uleiul. se opreste din cauza cablului de kilometraj. ca sa gasesti locul unde se infige in cutia de viteze, da jos pompa secundara de aer ca sa ai acces. adica chestia neagra din dreapta motorului. sonda de mers inapoi e tot pe cutie, in partea din fata pe langa suportul ei, scoate firul si atinge-l de cutie si vezi daca se aprind becurile

Laure2fast 18-12-09 09:29

Quote:

Originally Posted by cosmin_cosmin_1 (Post 2902026)
n-are treaba oprirea masinii cu uleiul. se opreste din cauza cablului de kilometraj. ca sa gasesti locul unde se infige in cutia de viteze, da jos pompa secundara de aer ca sa ai acces. adica chestia neagra din dreapta motorului. sonda de mers inapoi e tot pe cutie, in partea din fata pe langa suportul ei, scoate firul si atinge-l de cutie si vezi daca se aprind becurile

merci de raspuns..mai sus a postat fratemeo si el e cam afon in ale mecanicii..cablu de kilometraj intra cumva in stanga timoneriei (cum te uiti la masina)?
pt luminile de mercheriere sigur e sonda..am dat la masa si mergeau

All times are GMT +2. The time now is 16:14.

- Copyright 2026 4Tuning