![]() |
Re: Prezentati-va "bolizii" !
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Da Maus a avut si probabil va avea mai multi cp. Si ? Quote:
Mai sunt cateva etape de parcurs pentru inmatricularea in EU pentru ca a fost importata din USA. Este in Franta in acest moment. Atasez swiftul bancar cu plata pentru ea sa elimin orice dubiu daca exista. ps - am sters unele date dar se vede esentialul :) |
Quote:
|
Pai tocmai e tot Japan ... doar ca e Japan old school :)
Motorul original esre 2.4L 6 cilindri in linie si RWD. |
felicitari!o sa fie rb26?
|
Pe caroseria S30 s-au pus VQ35DE / L28 turbo / V8 uri / SR20DET/RB25DET/RB26DETT.
Deci sunt ceva variante dar eu voi alege unul din ultimele 3. |
Quote:
si eu care, credeam, ca la mine a venit mos craciun...la tine cine naiba e mosul asta? e nou pustiul sigur... :D |
Quote:
|
baieti din ianuarie sa mai incalzit si am auzit k au mai iesit niste ursi de prin garaje,jan sa insanatosit si el....nu auzim si noi,care nu mai suntem prin oras asa mult,ce se intampla?
|
2 Attachment(s)
salutare Braila si Galati! sun mai vechi pe forum...dar mai de curand am hotarat sa intru si eu in vorba!
am si eu un focus, 1.8 tddi, 90.cp. ...nu are nimic modificat in afara de vopsea...dar, pe viitor poate ii pun cate ceva sau o vand, mai pun ceva bani (daca o sa am) si-mi iau o bestie de Fiesta ST. |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Golf vr6 syncro 2.9 190cp fara mari modificari
|
3 Attachment(s)
Sa-mi prezint si eu ligheanul.
Logan 1.6, 2008, cu ceva modificari: -Jante 16" Dezent N incaltate cu GY Eagle F1 195/45 -arcuri sport H&r -45mm -stopuri cu leduri -difuzor pentru bara spate -'ochelari' bara fata din Kitul Dacia -grila badge-less -capota badboy look marca Ghetto Tuning -portbagaj clean -soft Dimsport -admisie sport Pilot Masina a trecut prin mai multe etape. Cred ca a fost mai cunoscuta prin oras pentru cum arata acum un an (avand body-kit Pilot). Acum nu iese chiar asa mult in evidenta. E inca under construction (bara fata e inca neterminata - se poate observa, precum si bara spate care are nevoie de retusari). https://www.youtube.com/watch?v=7CHyGgtXlQI |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:09. |
- Copyright 2026 4Tuning