Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Klanurile ( TEAM-urile ) din Constantza (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/826-klanurile-team-urile-constantza.html)

trixulica 16-02-08 02:27

Re: Klanurile ( TEAM-urile ) din Constantza

ha ha ha asta e buna

stiuculeanu 17-02-08 12:23

vorbiti de clanuri de parca e cosanostra, mafie frate, da defapt e o tziganie de ce nu se poate merge ziua la cafea si seara la gratare asa ca in familie...

apropo eu va iubesc pa totzi

x-28-TRA 19-02-08 18:58

Quote:

Originally Posted by stiuculeanu (Post 1363651)
vorbiti de clanuri de parca e cosanostra, mafie frate, da defapt e o tziganie de ce nu se poate merge ziua la cafea si seara la gratare asa ca in familie...

asta e parerea ta ........

fixu_mic 28-02-08 21:02

Quote:

Originally Posted by stiuculeanu (Post 1363651)

pentru ca nu ar mai avea farmec..fara rivalitate..app cica a mea masina..vrea sa o cunoasca pe a ta..vor sa fie apropiate!! :))) soon :))

Daniel_DRV 06-03-08 10:48

Se pare ca street vision ia amploare in ct, vad din ce in ce mai multe masini cu sigla acestui club,si asta inseamna ca este ffffff bine...

YZF-PWR 06-03-08 10:53

Si ce te face sa crezi ca ia amploare Street Vision in CT ? k au pus stickere pe o gramada de masini stock ?:) , nu mai confundati numarul masinilor cu un simplu sticker , ca toti pot face un club plin de masini stock deoarece ele sunt cele mai frecvente pe strazi:)

D_M_X 06-03-08 12:34

in curand daca o tin asa o sa ajunga ca astia care au pe spate GPL.....noi vrb de cluburi cu masini modificate sau care pot face ceva ....undeva....nu de cluburi cu masini stock. ei sunt mai mult o gasca de prieteni din cate am inteles si sunt putini de la ei care pot pune o msina la start cu posibilitate de castig. Dar ma rog fiecare cum ii place

ct77pia 06-03-08 15:59

ce masini pun ei la start si mai au si sanse?
si schimba-ti poza din avatar

13RvR 06-03-08 16:43

Quote:

Originally Posted by D_M_X (Post 1404180)
in curand daca o tin asa o sa ajunga ca astia care au pe spate GPL.....noi vrb de cluburi cu masini modificate sau care pot face ceva ....undeva....nu de cluburi cu masini stock. ei sunt mai mult o gasca de prieteni din cate am inteles si sunt putini de la ei care pot pune o msina la start cu posibilitate de castig. Dar ma rog fiecare cum ii place

:lol: aia cu gpl-ul e tare.... da suntem prieteni si acceptam membrii cu masini stock, pt ca toate la inceput au fost stock. La start vom pune ce masini avem la prima legala si speram sa paticipam cu brio nu sa fim no.1 deodata.

13RvR 06-03-08 16:46

Quote:

Originally Posted by ct77pia (Post 1404607)
ce masini pun ei la start si mai au si sanse?
si schimba-ti poza din avatar

eu pun 75 cai, contra la 75 la prima legala, sper sa am sanse :D:-P

D_M_X 06-03-08 16:48

sper ca nu te-ai suparat..... a fost sub forma de gluma.

13RvR 06-03-08 16:49

Quote:

Originally Posted by D_M_X (Post 1404714)
sper ca nu te-ai suparat..... a fost sub forma de gluma.

doamne fereste de ce sa ma supar. este adevarat ca sunt multi "tineri" in ale masinilor in club, dar sunt la inceput si mi se pare corect sa-i primim si sa-i ajutam daca doresc asta.

vizal 06-03-08 17:18

Quote:

Originally Posted by 13RvR (Post 1404708)
eu pun 75 cai, contra la 75 la prima legala, sper sa am sanse :D:-P

ce masini mai sunt de 75 cai:paper:?...pana si loganurile au 90:evil_laug

ERY 06-03-08 17:26

Nu incepeti iar cu ***urile astea ca ma apuca dracii pe mine acum....alt subiect nu gasiti sau redeschid ala cu circul ? :)

k4r4 06-03-08 17:38

paine am luat azi....lipseste circu' :D

All times are GMT +2. The time now is 15:06.

- Copyright 2026 4Tuning