![]() |
Re: Klanurile ( TEAM-urile ) din Constantza
ha ha ha asta e buna
|
vorbiti de clanuri de parca e cosanostra, mafie frate, da defapt e o tziganie de ce nu se poate merge ziua la cafea si seara la gratare asa ca in familie...
apropo eu va iubesc pa totzi |
Quote:
|
Quote:
|
Se pare ca street vision ia amploare in ct, vad din ce in ce mai multe masini cu sigla acestui club,si asta inseamna ca este ffffff bine...
|
Si ce te face sa crezi ca ia amploare Street Vision in CT ? k au pus stickere pe o gramada de masini stock ?:) , nu mai confundati numarul masinilor cu un simplu sticker , ca toti pot face un club plin de masini stock deoarece ele sunt cele mai frecvente pe strazi:)
|
in curand daca o tin asa o sa ajunga ca astia care au pe spate GPL.....noi vrb de cluburi cu masini modificate sau care pot face ceva ....undeva....nu de cluburi cu masini stock. ei sunt mai mult o gasca de prieteni din cate am inteles si sunt putini de la ei care pot pune o msina la start cu posibilitate de castig. Dar ma rog fiecare cum ii place
|
ce masini pun ei la start si mai au si sanse?
si schimba-ti poza din avatar |
Quote:
|
Quote:
|
sper ca nu te-ai suparat..... a fost sub forma de gluma.
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu incepeti iar cu ***urile astea ca ma apuca dracii pe mine acum....alt subiect nu gasiti sau redeschid ala cu circul ? :)
|
paine am luat azi....lipseste circu' :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:06. |
- Copyright 2026 4Tuning