![]() |
Re: Golf 2 - B 76 BPR
Quote:
Numai bine.. |
serios???
mai citeste o data sa vezi ce am scris...... NUMAI BINE. |
[QUOTE=Rebel_Boy;3704864]Nu are nici o legatura masina ta cu a lui BPR .. la tine se discuta despre un 1,6 aspirat iar aici de un 1,8T de cateva sute de cai.
Numai bine..[/QUOTE Eu unul cred ca daca masina nu ar fi mers, aveam foarte multi prieteni,iar acum ca merge uni isi dau in petic,fierb de invidie. Asa imi dau uni impresia, ca altfel nu se explica,cum unii pana atunci ma sunau ,si se dadeau prieteni cu mine,iar dupa nu mai suna ,scriu pe net ,ca sunt mai baieti la taste decat sa sune . Mie unul asa imi dau impresia, ca uni se transforma cand sunt la taste,se cred dumnezei. Oricum,tot respectul pt Cristi Maier ,care mi-a facut o masina functionala ,care merg zi de zi cu ea,iar singurul defect ,sa zic asa ,e ca de la 260 nu mai vad indicatorul, sa vad ce viteza are masina. Iar pt invidiosi le transmit, ca le mai trebuie inca vreo cateva VIETI, sa faca ce a facut Cristi la masina mea. E foarte usor sa arunci cu mocirla, in cineva care chiar a muncit la masina,dar asta e viata ,asa imi mai cunosc si eu " adevarati prieteni". Era sa uit,cat de curand o sa pun si fisa Dino,sa se termine odata carcoteala ,si ce am spus in legatura cu caii nu am aberat. TIMPUL E CEL MAI BUN PRIETEN AL MEU ,SI LE VA REZOLVA PE TOATE. Ii astept pe protestatari mei ,cu un proiect asemanator. |
felicitari domnule, proiect foarte frumos si cel mai important: finalizat!
ai avut ceva sange-n $#^$# sa te apuci de o asemenea lucrare. caroserie usoara + motor puternic = lot of joy ;) iti doresc multi km fara probleme si sper sa ne vedem la vre-o etapa de dragracing ;) |
1 Attachment(s)
Azi 16oct s-a masurat masina.
Rezultat 320 cp la motor, respectiv 278 la roata. |
Quote:
la cat mai multe victime........:-P |
Quote:
|
Felitarile mele BPR-ule, fortza masina.
|
Quote:
Ma intreb ce va zice in continuare protestatarul meu declarat... poate e o minarie ceva :lol: |
Nu cred ca se pune problema de manarie, sunt ferm convins ca grafic e cat se poate de veridic.Bafta in continuare in tot ce ti-ai propus sa faci la masina.
|
Quote:
|
infiorator 320cai la masinuta asta mica sub 1tona
bafta |
BPR-ule iar faci grafice in paint mah? .. nu ti-am spus ca se prind baietii pana la urma :lol::lol::lol:
@Felix: hai cu frantuzoaica pe strada Felix ca se aud vorbe frumoase despre ea... |
[QUOTE=Rebel_Boy;3733662]BPR-ule iar faci grafice in paint mah? .. nu ti-am spus ca se prind baietii pana la urma :lol::lol::lol:
persoana care a facut graficul e de incredere asa ca nu se poate contesta |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:13. |
- Copyright 2026 4Tuning