![]() |
Re: E36 - Coupe :x
Si unde recomanzi in Arad un sudor bun? Mai mult ma intereseaza un service unde pot suda un lonjeron ca pana acum doar scoruri mari am gasit si oameni care se uitau mirati la mine:):):):):). Mi-a spus un tovaras de la Las Vegas ca la Vladimirescu este unu care sudeaza la unghi :):) dar cine stie si ala dupa ce unghi:):):) oricum nu am ajuns acolo sa vad, ca in rest pana acum toti mi-ar fi reglat lonjeronul dupa trager:):) iar asta pot sa fac si eu in garaj. Asa ca nu ma risc sa fac donut-uri cu volanul drept:):) stau si mai caut.
|
App... eu ma refeream la cealalta masina neagra din garaj:):):):) dar daca nici pe aia nu ne-o dai:):):):):) urat din partea ta
|
Hai ca ti-am poluat prea mult topicul deja:):) ma duc la un party langa patinoar si daca tot sunt acolo nu ratez niste donuturi pe zapada asta:):):):):).. app daca vrei imi dai un pm nu aici
|
Deci asta este chiar nesimtire RAU-le
Acu m-am mutat aproap de tine musai sa bagam un set de poze la pisici impreuna(dar acu a mea arata ca dreacu cu rotile alea de iarna BLEAX) dar facem noi ceva bafta cu schimbatul motorului eu incep sa adun de turbo :) |
https://www.facebook.com/profile.php#...00000771998002 :))) mashina e vedeta se lauda copiii ca e a lor pe facebook!!!
|
Quote:
|
Labagii ACESTI COPII !!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Fratele meu iti urez 1 minut si 55 de secunde de limitari in noul an ce ne asteapta :D - https://www.youtube.com/watch?v=KxcXkasAIdk -vezi film !!! LA MULTI ANI,SANATATE,FERICIRE SI TOT CE ITI DORESTI !!!LEGAT DE MASINA STII TU CE AM VB !!! ESTE SUFICIENT !!!:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::j oy: PETRECERE FRUMOASA :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy: :joy::joy::joy: |
La multi ani si din partea mea Raul, sa-ti iasa toate planurile in 2011!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
LA MULTI ANI 4TUNING.....SI LA MULTI ANI TUTUROR USERILOR...
Sper ca noul an sa fie mai bun si sa avem parte de cat mai multe modificari si planuri duse la bun sfarsit.....LA MULTI ANI!!!! |
La multi ani tie si pisicii:):)
|
Quote:
|
LA MULTI ANI SI DE LA LIVIU!:D
SANATATE MAXIMA!:D |
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning