![]() |
Re: Masinile noastre, modificari, poze, detalii
ee poate cand o mai scoti la teste ceva ..lasi un pm sa iesim putin la joaca ca nu prea mai alearga nimeni prin bv am tot iesit serile la "plimbare" si nu am gasit nik ...
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
masina mea....;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Dak tot e zona de etalat masinile noastre sa pun si eu doua poza cu masina mea!!!
|
Quote:
|
pai nu am gasit nik...acum chiar ca e naspa pe jos cel putin a mea nici pe a 3-a nu mai sta pe drum...daca o sa fie uscat poate ne dam pana la finalu anului pe undeva:) ..daca nu la anu...
|
Quote:
|
urmeaza alea de iarna am asteptat sa vad daca raman cu permisu ca am avut azi proces si s-a amanat iara...asa ca o sa i-au de iarna:-)
|
Quote:
a 3 se invarte in gol rau!!! |
cauciucuri de iarna doar ca sa merg un pic mai lejer cel putin azi a fost patinoar...
|
poate ma ajutati cu ceva sfaturi..masina imi dadea in nas la accelerari puternice era bobina de inductie (am incercat cu alta de pe alt turbo si mergea fara pb) ,am cumparat alta tot originala a mers bine cat a mers pana la primu drum mai lung cand apuca sa se incalzeasca si din nou incepea sa dea semne ca imi da in nas proeminent dupa treptele 3 si 4 ..ar putea fii altceva care sa mi le strice ?
|
Quote:
|
Bertone turbo
|
dap bertone turbo
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:07. |
- Copyright 2026 4Tuning