![]() |
Re: My KYS !!
Foarte tare!!! arata superb:dribble::yes:
|
Quote:
|
am folosit plastic primer inainte si pe bece am dat 30 ron :)
|
super tare masina imi place mult capota si masca de la radiator...ai grija de ea si multi km cat mai uscati....;)
|
16 Attachment(s)
azi a fost zi de bibilit la masina . Multumesc lui Dsign ptr sfaturi..ajuror si locatie :
- am mutat tweeterele de pe usi pe bord ( la ploaie picurau pe ele , praf mai mult , sunet in exterior) - vopsit negru mat plasticele de pe langa parbriz.. - facut semnalizarea sa functioneze cum trebuie ( cu bece pe leduri ) - facut cu negru lucios partea de jos a barii ( de sub grila ) - repozitionat bucsele fata ( masina mi s-a lasat de fata cam 1 cm)- asta o consider best off ;) pozne din timpul muncii |
[QUOTE=B-61-KYS;2578157]azi a fost zi de bibilit la masina . Multumesc lui Dsign ptr sfaturi..ajuror si locatie :
- am mutat tweeterele de pe usi pe bord ( la ploaie picurau pe ele , praf mai mult , sunet in exterior) - vopsit negru mat palsticele de pe langa parbriz.. - facut semnalizarea sa functioneze cum trebuie ( cu bece pe leduri ) - facut cu negru lucios partea de jos a barii ( de sub grila ) - repozitionat bucsele fata ( masina mi s-a lasat de ata cam 1 cm)- asta o consider best off ;) pozne din timpul muncii[/QUOTE spor la treaba!:twisted: demential pana acum:-P |
Hai ma... astea-s "nimicuri" apuca-te de treaba odata :))))
Bafta!!! |
detaliile conteaza :P :)))
|
KYS-ule....am obs k numai folosesti aceea "plinta de parchet" o vinzi ?? eo as vrea-o !
|
plinta e prinsa de bara cealalta ! o las asa ! vezi ca se gaseste in comert....
|
5 Attachment(s)
azi am mai surubait pe la mititica una-alta !
- mi-am montat bloc de lumini cu comanda separata ptr proiectoare - mi-am curatat motorul ( de 4 ani de cand am masina nu il spalasem... ) - am rezolvat o chestie super misto : odata cu aprinderea fazei lungi , ramane aprinsa si faza scurta :) - poze si cu tweeterele repozitionate |
cum ai facut sa se aprinda ambele faze ?
|
Quote:
|
- am rezolvat o chestie super misto : odata cu aprinderea fazei lungi , ramane aprinsa si faza scurta ............
Sa ne bronzam cu totii:D |
frumoasa masina kys'ule..imi place la nebuie cum arata partea de jos neagra a spoilerului fata. numai bine;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:27. |
- Copyright 2026 4Tuning