Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   My KYS !! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/68816-my-kys.html)

Danutz Bratosin 10-08-09 20:28

Re: My KYS !!

Foarte tare!!! arata superb:dribble::yes:

ynp_46 19-08-09 17:22

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 2545956)
Ms ptr vorbele frumoase funny bunny :) De multe ori am fost dezamagit de masinile unora care arata intr-un fel in poze iar in realitate ......valea plangerii. Dorinta mea ar fi ca sa refac micile/marile imperfectiuni pe care masina mea le are astfel ca in realitate sa arate identic ca in poze.
Stiu ca : barile trebuiesc revopsite si finisate, grila fata..la fel , imi trebuiesc cauciucuri..folie omologata..revopsire oglinzi , geamurile farurilor smirgheluite si refacute , in interior am mult de lucrat ( prin repozitionarea tweeterelor , montarea inelelor mdf si izolatia fonica.)
In concluzie , nu ca ma laud , dar in afara de mici imperfectiuni, masina arata ca-n poze. Boooonnn. Trecand la alta fila din poveste :
- azi am achizitionat bece cu leduri rosii ptr semnalizari , prelata ( ptr protejarea vopselei de zgarieturile trecatorilor in timpul saptamanii atunci cand masina nu este miscata) si am vopsit negru mat chestiile dintre scaunele fata ( nu stiu cum se numesc :) )
Va postez niste poze si un filmulet cu becele ( din pacate nu e calitativa imaginea :( )

Foarte frumos bre:Dai dat cu ceva pe plasticelea alea inainte sa dau cu vopsea?:?:cat dadusi pe bece;)

B-61-KYS 19-08-09 17:52

am folosit plastic primer inainte si pe bece am dat 30 ron :)

Sonny™ 19-08-09 19:34

super tare masina imi place mult capota si masca de la radiator...ai grija de ea si multi km cat mai uscati....;)

B-61-KYS 22-08-09 22:31

16 Attachment(s)
azi a fost zi de bibilit la masina . Multumesc lui Dsign ptr sfaturi..ajuror si locatie :
- am mutat tweeterele de pe usi pe bord ( la ploaie picurau pe ele , praf mai mult , sunet in exterior)
- vopsit negru mat plasticele de pe langa parbriz..
- facut semnalizarea sa functioneze cum trebuie ( cu bece pe leduri )
- facut cu negru lucios partea de jos a barii ( de sub grila )
- repozitionat bucsele fata ( masina mi s-a lasat de fata cam 1 cm)- asta o consider best off ;)
pozne din timpul muncii

valitataye 22-08-09 22:40

[QUOTE=B-61-KYS;2578157]azi a fost zi de bibilit la masina . Multumesc lui Dsign ptr sfaturi..ajuror si locatie :
- am mutat tweeterele de pe usi pe bord ( la ploaie picurau pe ele , praf mai mult , sunet in exterior)
- vopsit negru mat palsticele de pe langa parbriz..
- facut semnalizarea sa functioneze cum trebuie ( cu bece pe leduri )
- facut cu negru lucios partea de jos a barii ( de sub grila )
- repozitionat bucsele fata ( masina mi s-a lasat de ata cam 1 cm)- asta o consider best off ;)
pozne din timpul muncii[/QUOTE

spor la treaba!:twisted: demential pana acum:-P

RyaN- 22-08-09 23:31

Hai ma... astea-s "nimicuri" apuca-te de treaba odata :))))
Bafta!!!

B-61-KYS 22-08-09 23:50

detaliile conteaza :P :)))

crazyfornova 22-08-09 23:59

KYS-ule....am obs k numai folosesti aceea "plinta de parchet" o vinzi ?? eo as vrea-o !

B-61-KYS 23-08-09 00:30

plinta e prinsa de bara cealalta ! o las asa ! vezi ca se gaseste in comert....

B-61-KYS 23-08-09 22:44

5 Attachment(s)
azi am mai surubait pe la mititica una-alta !
- mi-am montat bloc de lumini cu comanda separata ptr proiectoare
- mi-am curatat motorul ( de 4 ani de cand am masina nu il spalasem... )
- am rezolvat o chestie super misto : odata cu aprinderea fazei lungi , ramane aprinsa si faza scurta :)
- poze si cu tweeterele repozitionate

Relu_GTT 23-08-09 23:10

cum ai facut sa se aprinda ambele faze ?

Tweety_rzw 23-08-09 23:22

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 2580310)
azi am mai surubait pe la mititica una-alta !

- am rezolvat o chestie super misto : odata cu aprinderea fazei lungi , ramane aprinsa si faza scurta :)
- poze si cu tweeterele repozitionate

Tu ai de gând să omori lumea pe stradă :dance: ,super tare îmi place că ţii f mult la detalii contează f mult!

B-76-WOT 25-08-09 09:23

- am rezolvat o chestie super misto : odata cu aprinderea fazei lungi , ramane aprinsa si faza scurta ............

Sa ne bronzam cu totii:D

Wlad 25-08-09 09:34

frumoasa masina kys'ule..imi place la nebuie cum arata partea de jos neagra a spoilerului fata. numai bine;)

All times are GMT +2. The time now is 06:27.

- Copyright 2026 4Tuning