![]() |
Re: Matiz din 2003, "restaurat" in 2007
Da, in 3 cilindrii! :lol: Atata am! :lol: La bobina de inductie ... :-P
|
Quote:
asa zici ca-i o ciuperca crescuta in plansa de bord (no offence) :cry: |
Ba da, dar acolo este pusa doar provizoriu! O sa fac stalp de fibra ... ;)
|
1 Attachment(s)
O idee de far si in acelasi timp ceva ce sper sa iti faca ziua mai fericita:D!!!
|
Multumesc! :) Am mai vazut poza asta, dar din cate am inteles sunt faruri facute de o firma din germania, si sunt undeva la 500 de euro! Ceea ce mi se pare exagerat! As putea sa pun si eu lupe in farurile acestea ... dar nu stiu cat de bine o sa se vada! :(
|
Faruri ca alea iti pot face eu cu 700Ron (chiar mai misto ca alea) si iti garantez eu ca o sa se vada mai bine decat cu farurile stock ;)!
|
Deocamdata nu, intai bodykit (februarie-martie) si suspensie (2010 :lol:)!
|
700 ron? le sufli si cu aur? :) pai iei asa 2 lupe bune (in jur de 2 mil ambele - in cel mai rau caz ca poti gasi si mult mai ieftine), angel eyes neon (1 milion - la fel, in cel mai rau caz) si spray vopsea neagra sau spray de triple 200 de mii; bagi farurile la cuptor un pic, scoti 'geamul', dai cu spray sa inegresti un pic pe acolo oglinda, pui lupele si gata... Sau... cumperi lupe direct cu angel eyes si xenon la 500 de lei(lupe+becuri) parca si gata...
Ai aici si cateva poze... pt mai multe il intrebi pe serban_pc :) https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1257616821 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1257616821 |
Da,dar nu va-ti gandit ca , lupele ce se gasesc direct de cumparat impreuna cu angel ,sunt mult mai mici decat in poza postata de "green_e30", si asta va face sa para farul cam chior, indicat ar fi niste lupe mai mari.M-am interesat si eu un pic de subiectul asta.
|
Ba da...cele din poza asa e, sunt un model mai mic...dar se gasesc si alte modele...am vazut atat pe matiz, unele mai mari, cat si pe espero, un model cu dimensiuni medii...
|
Modelul acela de far, ca in poza cu Matiz-ul alb, am vazut pe un Matiz din Constanta, unul bej. De 2 ori l'am vazut si nu am prins niciodata soferul sa il intreb de ele. Arata foarte bine, mai bine ca in poze, pot spune.
|
Exact de ala ziceam si eu :) farurile intradevar erau punctul forte al masinii, restul fiind cam... daramata :) Gata, am terminat cu offtopicul :)
Razvan, la ce te referi cand zici body-kit? :) Erau niste poze cu un matiz gri inchis care era latit... daca reusesti asa ceva... e de bine :) |
Nu stiu ce sa fac cu lupele, o sa vad eu! :)
De body kit, o sa fie surpriza! Pot sa spun numai ca va pastra ideea de clean look! ;) Restul ... :twisted: p.s. Acum 2 zile am indoit puntea spate intr-o bordura ... asa este cand nu ai de lucru, iti faci! Bine ca am casco si se va rezolva ... 8) |
Quote:
Noroc P.S. Ai bagat tu vreodata faru'n cuptor sau vb. din auzite? Ia baga faru in cuptor si vezi ce se intampla. Eu zic mai bine sa dai cu un pistol industrial cu aer cald pe la imbinare si dupa se desface frumos sticla. Si ca sa nu ma "citezi" prost, eu vb. din facute nu din vazute/auzite. Si ca tot mai enervat sa'ti fac desfasuratorul complet ar fi cam asa: 2 faruri stock 300 ROn (faruri care sa le ai sa treci la RAR)- alea le tin in garaj pentru ITP, RAR etc...si consider ca trebuie sa le aiba oricine care face smecheria asta 1 pachet xenon cu lupe- 600ron sa zicem 2 geamuri plexi transparente (in cazul meu...matizul le are deja transparente) 200 ron 1 spray negru si 1 lac- 40 ron ----------------------- 1100 ron si ceva mau costat pe mine farurile cu lupe. Deci cand am scris 700 ron mi sa parut perfect plauzibila afirmatia si nu "poleita'n aur" ca nu's tigan. |
Cu riscul de a luat un avertisement si totodata imi cer scuze pt Razvan ca deviez de la subiect...trebuie sa raspund :)
1. A fost doar o gluma... daca tu te ataci din orice... imi pare rau :) Si da ma dau destept unde ma pricep... unde nu, prefer sa tin gura inchisa :) 2. Da am desfacut farurile de cateva ori. Da, am si feon industrial, dar era la munca, nu prea tin scule acasa, pt ca le folosesc angajatii acolo... astfel am improvizat... 1.5 minute farul la cuptor si s-a dezlipit mult prea usor... Normal ca trebuie avut grija sa nu atingi vreo parte de plastic de cuptor. De asemeni, am incercat si varianta cu apa fierbinte pe far, dar nu e la fel de eficienta. Si uite asa, cum lucrez eu, 'chinezeste pe vapor' sunt multumit :) 3. Sa iti zic cu cat mi-am cumparat eu o pereche de lupe? 10 lei :) Din pacate nu am mai avut timp sa le si pun in faruri... 4. Nu stiu ce ai bagat 'tiganii' in discutia asta... Afirmatia 'le sufli si cu aur' se referea la o lucrare scumpa/calitativa nu la culoarea aurie :) ... dar ma rog, fiecare intelege ce vrea... 5. De ce te-ai enervat? iesi afara ia o gura de aer rece si calmeaza-te... Repet, nu te-am atacat, a fost doar o gluma... Sunt sigur ca farurile tale sunt lucrate foarte calitativ, dar cred ca puteai iesi si mai ieftin... dar stiu exact cum e cand iti doresti ceva, sa arunci un ban sa iti indeplinesti visul... :) 6. Postul era adresat si catre Razvan, care daca are nevoie de un sfat legat de subiect, il ajut cu mare placere! :) Respect :) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:52. |
- Copyright 2026 4Tuning