![]() |
Re: B 28 N U T
in sfarsit ai facut-o si tu calumea :)) de la cap la coada :) eeee ne vedem pe strazi .... cand va fi cazul :)) .
|
Ai umblat la aripi daca zici ca ai lasat-o asa mult de spate?
|
Quote:
|
poze noi ceva? sunt curios ce ai mai facut la capota aia:D si mai finisat ceva? sau a ramas ca in ultimile poze?
|
va zic eu dog e plecat la militie ca ia arestat electromotorul ca fura curent si ultima faza tare a lasato mai jos de spate si a trecut un tir peste ea ca nu a vazuto:( mai multe detalii de la proprietar:)
|
18 Attachment(s)
s-a muncit la masina toata saptamana:lol:pun si cateva poze.
maine vreau sa finisez capota si sa inbrac si pasajele spate cu fibra;) cu electrocorditoru,ehe mult nea dat de furca. dupa ceva teste in seara asta am observat ca nu mai fuge bine:cry:,vad maine ce o fi.bafta |
frumoae evazarile, dar baga-te repede cu fibra, sa nu apuce sa intre apa:D...oricum va arata frumos.
P.S si tu man porti parasolorul ala invers? banuiesc ca stii ca partea argintie trebuie intoarsa cu partea spre soare, ca sa respinga undele;) |
[QUOTE=
P.S si tu man porti parasolorul ala invers? banuiesc ca stii ca partea argintie trebuie intoarsa cu partea spre soare, ca sa respinga undele;)[/QUOTE] si fata si verso e la fel;) |
Quote:
ia zii ce este cu scaunul ala pe bancheta?:) |
Masina asta o sa fie grav de frumoasa ... mie`mi place rau de tot ce vad ca se petrece cu ea ...
|
trasa la linie si vopsita cred o sa fie mortala !!!!!!!!!!!!!!!...deja e peste dacie alba din videoclipul lui cassa loco !!
|
Quote:
On topic: Bravo dog, pe zi ce trece Dacia ta e mult mai frumoasă. Ţine-o tot aşa!... |
Oricum dacia tau este cam RIP am văzut-o acum mult timp la un ţigan,jante tablă crăpată capota...revopsită da-n-.....jalnică ,sunt curios cum vor ieşi acele evazări a lui dogg...
|
vreu si eu la dacia mea sa ii fac evazari ca ale lui dog,dar dupa ce le tai cu flexul cu ce sa le acopar?cu fibra?de unde se cumpara?si cum se aplica...explicatimi si mie ca habar nu am.ms
|
Dog, o idee: la capota (parerea mea) ar trebui sa pastrezi linia originala acolo in dreptul grilei (vezi fosta dacie sgm)! Si-asa e bine, chiar excelent dar daca cei care se pricep la vt pot face modificarea asta ca sa-ti dai seama pe masina ta!
Bafta cu proiectul, dupa mine ai cea mai gandita si frumoasa dacie la categoria ei! Mult succes! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning