Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/6619-discutii-membrii-crazy-drivers-bucuresti.html)

pHlow 11-08-06 11:26

Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti

hey baieti... imi pare rau.. dar diseara..sunt sanse mici sa ajung.. pisicuta e pe butuci.. am fost plecat si nu prea am avut cum sa ii schimb motorul..DAR... poate diseara o vedeti pe AFA la treaba... trebuie sa se roage 59AFA de tac-su sa ne-o imprumute.. si .. o sa vdm ce poate :P.. daca nu.. distractie placuta..

Slim29 11-08-06 11:56

bafta sper sa ajungeti si voi diseara ca se anunta ceva frumos..

MicDaRAu 11-08-06 12:19

pHlow ma altur si eu clubului celor care lipsesc azi din cauza ca am masina pe butuci! pui mei s-a belit electromotoru:( sper sa rezolv problema cat mai repede!
v-am pupat si distractie placuta, eu in seara asta am de reparat la electromotaore:( ata ete!
RESPECT

Slim29 11-08-06 12:34

mic pai park ai 2 masina oltcitu si reno-u ???

59AFA 11-08-06 12:38

frateee...ce inseamna asta ?! cred k ne saboteaza cineva masinile din club...:lol:
phlow trebuie sa schimbe motorul , ffa ambreiajul , "asta micu si rau" electromotorul....nasol fratilor :(

pHlow 11-08-06 15:16

dap..eu zic ca alt club.. sunt gelosi :))

B$&CVJ 11-08-06 15:32

Deci pana la urma cati o sa fim diseara acolo si mai exact unde in spate la Polivalenta.

59AFA 11-08-06 16:08

defapt este in fata la polivalenta...in parcarea de la intrarea in sala

Slim29 11-08-06 16:42

afa vi pan la urma ai facut rost de masina???

MicDaRAu 11-08-06 16:46

bai slim nu ai citit ca vreau sa il fac in seara asta? il dau jos si vad ce are! plus ca oltcitu e pe butuci:))!
lasati fratilor ca se repara si le aratam noi dupa cum or sa luceasca in lumina becurilor:))

p_vio46 11-08-06 17:37

mai eu cred ca nu vati dus masinile la biserica si isi baga necuratu nasu pe la ele:) acum sa fim seriosi veniti? eu unul vin da sper sa nu fiu singur

59AFA 11-08-06 17:39

eu clar nu vin...masina este , dar tocmai am aflat k plec la noapte la mare...imi pare rau baieti...ne vedem sigur saptamana viitoare ;)

p_vio46 11-08-06 17:41

as veste nu speram sa primesc da oricum distractie placuta la mare si sper sa ne vedem si sa fim cat mai multi cioky vi? am inteles ca vi si cu cativa prieteni

p_vio46 11-08-06 18:48

haideti ca e frumos afara .....:) sa facem poze:)

59AFA 11-08-06 18:51

Quote:

Originally Posted by p_vio46
as veste nu speram sa primesc da oricum distractie placuta la mare si sper sa ne vedem si sa fim cat mai multi cioky vi? am inteles ca vi si cu cativa prieteni

prietenii lui cioky sunt deja in club...deci sunt colegii nostrii si sunt de belea :D

All times are GMT +2. The time now is 07:06.

- Copyright 2026 4Tuning