![]() |
Re: VW Golf IV vs. Opel Astra G vs. Ford Focus
Din punctul meu de vedere (detinator astra g):
-Astra este peste Focus si Golf la design exterior si interior -are cel mai bun Cx(drag coefficient) -am avut probleme moderate cu masina, rezolvate insa cu costuri mici -cele mai mici costuri de intretinere -stabilitate foarte buna, masina sta excelent pe drum -arata formidabil dupa un tuning vizual la exterior. Sunt masini f bune si celelalte doua, pentru mine insa.... ASTRA ALL THE WAY |
:D:D
Pun pariu cu tine ca daca aveai Golf, Bmw sau alta masina tot asa ziceai "ALL THE WAY " ? Pari genul de om |
Quote:
|
opel astra pt ca e usor de intretinut,fiabil si iese frumos tunat plus consum mic si stabilitate buna sasiul fiind conceput de LOTUS;),motoare bune etc...am lucrat pe un ford care consuma mult si ar fratele meu golf 4 care nu e asa usor de intretinutpe cat credeti voi,chiar costisitor...dar fiecare cu masina lui sa zic asa;)
|
Quote:
(ps: pe o panta de aproape 2 km am scos consum de 2,2:lol::lol::lol::lol::lol:) @ danydaniel19: ii scumpa intretinerea ca poate merge in reprezentanta, sau la mecanici care stiu sa traga pielea de pe om. Eu stiu multe magazine cu piese auto unde piesele pt g4 meu is ieftine si nu "ma trag" sa le cumpar. |
Chiar as vrea sa vad un posesor de masina "x" care sa zica : domne, e de ***, aveam de ales intre "x" si "y", am luat "x" si regret, e praf. NICIODATA! A mea e cea mai buna vere, restu' sunt de cacao! :D Indiferent ce detin, A MEA e cea mai buna, restu varza. Forumuri romanesti, plm.
|
Eu vreau sa vad o astra g la 300.000 km. Golfuri am vazut gramada care mergeau impecabil si la km astia. Opel astra nu am vazut.
|
Quote:
|
mai cauta....:lol::lol:am avut eu un astra f cu 457.324km...daca nu ma insel...si am vazut si ford in kilometrii astia,olcit,fiat si tot felul de masini care nu stau pe loc umbla peste tot cu ele si inca rezista;)...poate te referi de milionul de kilometrii de la mecedes....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
la orice masina scimbi cate ceva,ca originalul,nu te tine un milion de km,de aceea si skoda a schimbat ceva....si mai ales in romania...:lol:garantia e de 100000 km sau 3 ani garantie,deci eu cred ca ei stiu ce vb,nu-s pusi degeaba inginerii aia acolo....;) si un motor te tine mult si bine daca ai grija de el;)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:24. |
- Copyright 2026 4Tuning