![]() |
Re: '94 - CRX Del Sol EH6 - 1.6 16v (D16y8) - TURBO ON !!!
ce-s cu ele....ce-s cu ele....??? nu sunt okey???....un prieten de-al meu are dalea....si sunt okey
|
Quote:
cat despre bucsile de poliuretan,intradevar,sunt dure...nu sunt pentru drumurile din RO. dar asta e...vrei masina sa stea pe drum,te sacrifici si renunti la pietrele de la rinichi :lol: 170$ bucsile |
Varianta cu bucsile poliuretanice intradevar are dezavantaje (rigiditate crescuta, amplificare vibratii, posibil uzura mai rapida a altor componente suspensie/directie etc.) - dar care-s de luat in seama, zic eu, doar la o masina "normala" de zi cu zi si atat, si nu la una cu pretentii de sportiva/performanta unde trec pe primul loc avantajele ;)
|
Nu am vrut sa-ti poluez topicul asa ca am facut unul separat...
https://forum.4tuning.ro/278-zona-teh...ml#post2829896 |
5 Attachment(s)
vine mos nicolae si la asta mica a mea :) mai exact schimbam si partea de audio,o mare parte din ea...precum urmeaza:
1) subwooferul JL 10w1 se transforma in JL 10w6 - 2) cablurile de curent de 20mm le inlocuiesc cu unele de 50mm(folosite in competitii audio pe la noi,cele de sudura :) ) + soclu si siguranta de 300 Amperi 3) amplificator suplimentar pentru noul woofer va fi un kenwood kac-9152D + remote 900 Watts x 1 (2 ohms) RMS 4) inlocuirea incintei cu una noua,care va trona in spatele scaunelor (de asta nu m am apucat inca,dar "va rula" in curand pe ecrane :lol: ) 5) schimbam bateria anemica a masinii, care e pe Pb cu 2 baterii deep cycle Powercell 1100 , una in fata una in spate,langa amplificatoare :) practic din fostul setup de ICE raman dvd ul 2 din,sistemul JL de pe fata si amplficatorul magnat rock 8000 pentru sistemul din usi. |
Chiar ma uitam ca nu ai mai facut de multicel un astfel de post :))
Cu "vine mosu'" :D |
multa bafta cu incinta aia custom in spatele scaunelor, mie mi-a mancat zilele, am facut-o de vreo 3 ori :))
|
pai ia pune niste pozici ceva,din timpul lucrarii,daca ai. si cu produsul finit,poate ma inspirt :) mie nu mi trebuie decat vre o 35 litrii,cu tot cu bass reflex,deci teoretic ma incadrez...
|
nu mai poze de pe atunci, si vezi ca la 35L nu stai bine, eu prima incinta m-am incadrat cu ea in 20L greu.. iti recomand sa pui difu pe mijloc si sa il inalti putin printre scaune spre parbriz daca vrei sa mai castigi ceva spatiu,
|
Quote:
|
m-am chinuit si eu cu fibra dar am renuntat... ca sa poti sa lucrezi usor cu fibra iti recomand sa dai scaunele jos, eu am pus o mocheta pe care am prins-o pe sub imbinarile de la plastice cu capse, o sa incerc sa fac niste poze
|
Am eu o poza in PC cu instalatia de care vorbeste Starty, era pe VTI-ul de BG pe care eram eu chitita sa il iau, remember?
Le urc cand ajung home :) |
2 Attachment(s)
Quote:
zoom cam asa mi-a iesit mie, se poate si mai bine dar nu am mai avut rabdare |
Nu nu , nu pe al tau, stai linistit :)
Era un VTI in .bg pe care il vanam, dubios de ieftin. M-am potolit si mi-am luat D16 ... Insa am salvat pozele cu acel VTI, printre care si cea cu soobwoofer-ul ... |
pai hai cu ele sus sa le vedem
pana una alta la mine pe thread niste poze triste |
| All times are GMT +2. The time now is 00:00. |
- Copyright 2026 4Tuning