![]() |
geez....ce bine....m-am culcat la 5 dimineatza si nu m-am mai apucat de volvo iar azi dimineata la 8 juma am plecat...si acum cand am venit mi-am dat seama k la 10 e deadlineu si eu nu am terminat masina.....ce bine k 10 seara 8)
|
re
bai nu awea cum sa fie la 10 dimineatza ca nu ma trezeam nici daca murea mama :) oricum mai aweti ceva timp hai la lucru cu voi :))
|
Re: re
1 Attachment(s)
Sorri nu am putut sa fac volvo ...nu am avut timp ..dar va provoc la un opel :lol:
|
1 Attachment(s)
am mai facu o varianta la volvo....nu are cine stie ce modificari da imi place mai mult cum arata asta...rog pe cel care face poll sa puna varianta asta :P
Pana marti-miercuri e gata si opelu |
1 Attachment(s)
:P
credits goes to Dshock for help & support @ wip :D ps:blowule!!!!dak iei aerisirea laterala de pe spoiler pt volvo te sparg!!! :lol: (si nu numai eu :lol: :lol: :P ) |
1 Attachment(s)
Something nice :P Thanks skillzu' for the advices :wink:
|
ma bag si eu la volvo acum k nu am fost acasa 1 saptamana si am ramas in urma...
acu e 7 la 11 faceti pollu da??? 8) |
1 Attachment(s)
hop si yo :) ...
cea ca e cea mai slaba ...dar ehh :( |
re
haide metal ca te asteptam
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
a venit :wink: :arrow:
|
1 Attachment(s)
nu se mai baga nimeni ? :lol:
|
o sa vina si de la mine ...dar momentan sunt cam prins cu facultatea k m-am aglomerat cu niste examene soo.... :( sper sa reusesc pana la sf sapt
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
opa
1 Attachment(s)
pun si yo masinuta asta sper sa va placa ... opelu maine poate sau poimaine , ori va si masina iubirii ori a mortii:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning